Uh pavalgiau
mergytes norejau paklausti jusu, tai kur yra randukas viduje jauciasi kieta irgi? as prisigalvoju kad man ten kazkas negerai
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 12:49)
Ane? Ir mano sirdis prie tu paciu linksta ir galvojau kad jei iki to laiko busiu jau , ir matysis biski pilvuzas, tai tada gal 2 varianta
Bet dar ieskosiu ir kitu variantu, kai ka naujo nuziuresiu, tai persiusiu iskart
Bet dar ieskosiu ir kitu variantu, kai ka naujo nuziuresiu, tai persiusiu iskart
o as kazka praleidau , tu
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 11:33)
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija nebezinau ko noriu
Man labai patiko !!!
Pirmoji..
Ir is paskutines nuorodos - W1-427
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 12:51)
Uh pavalgiau
mergytes norejau paklausti jusu, tai kur yra randukas viduje jauciasi kieta irgi? as prisigalvoju kad man ten kazkas negerai
man irgi yra kieta ir biskiuka jauru, tai manau nera ko pergyvent
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 11:49)
CYPLIUK, sveikute
Issiunciau i musu bend. pasta nuoroda, nu mano skoniu, tai ten nerealios sukneles.
Tokios ne pigiai atrodancios.
Paziurek.
Issiunciau i musu bend. pasta nuoroda, nu mano skoniu, tai ten nerealios sukneles.
Tokios ne pigiai atrodancios.
Paziurek.
idejau nuoroda su labai man nerealia suknele
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 01, 11:53)
o as kazka praleidau , tu
Dar tik svajonese.......
Labukas visoms
Si ryt skambinau savo gydytojui i ligonine, bet sesute pasake, kad jis turi 3 operaciaj is eiles, tai su juo man pasikalbeti siandien nepavyks, reikes skambinti rytoj is pacio ryto.
Sakykite ar Lap. daro po mmm, ar nera didelio skirtumo? Kazkaip mane jau nerimas kankina, vis sukasi visokios mintys galvoje, pradejau bijoti:unsure: ... Man po GN tas daktaras ligononei parase, kad pas mane ir kiausides kontrastuoja, ir kiausintakiai praeinami...tik nera pratekejimo i mazaji dubeni , nu niekaip nesuptarntu prie ko cia GN ir kazkoks pratejejimas i ta dubeni . Bet mano gyd. sako, jog nedrysta teigti, kad pas mane kiausintakiai pratekami. Ir vel nesamone gaunasi, du gydytojai ir dvi skirtingos nuomones . Sakau, gal man kokia stimuliacija galetu dayrti
Veliau bandysiu nuskanuoti ir ikelti savo GN, vistiek daugumai is jusu buvo ji daryta, gal galesite kazka pakomentuoti...
Si ryt skambinau savo gydytojui i ligonine, bet sesute pasake, kad jis turi 3 operaciaj is eiles, tai su juo man pasikalbeti siandien nepavyks, reikes skambinti rytoj is pacio ryto.
Sakykite ar Lap. daro po mmm, ar nera didelio skirtumo? Kazkaip mane jau nerimas kankina, vis sukasi visokios mintys galvoje, pradejau bijoti:unsure: ... Man po GN tas daktaras ligononei parase, kad pas mane ir kiausides kontrastuoja, ir kiausintakiai praeinami...tik nera pratekejimo i mazaji dubeni , nu niekaip nesuptarntu prie ko cia GN ir kazkoks pratejejimas i ta dubeni . Bet mano gyd. sako, jog nedrysta teigti, kad pas mane kiausintakiai pratekami. Ir vel nesamone gaunasi, du gydytojai ir dvi skirtingos nuomones . Sakau, gal man kokia stimuliacija galetu dayrti
Veliau bandysiu nuskanuoti ir ikelti savo GN, vistiek daugumai is jusu buvo ji daryta, gal galesite kazka pakomentuoti...
O stimuliacija kada reikia dayti as niekada nesu su tuo susidurusi?
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 01, 13:00)
Labukas visoms
labas
nera skirtumo kelinta ciklo diena , as klausiau, pries mmm labai suveseja endo , siaip nedaro per mmm tik, bet jei labai reikia daro ir tada. man dare savaite pries mm nesijaudink
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 01, 10:56)
man irgi yra kieta ir biskiuka jauru, tai manau nera ko pergyvent
Uj nuraminai mane!!! aciu tau labai
Et suknytes kaip grazu.... man jos visos grazios bet ta pirmoji irgi grazi....
naujai mergytei musu
o tau saaugos del operacijos atsirado?
Jo man pries 8 metus buvo operuota cista ir dabar aplink kiauside yra susidare saaugos kurios trukdo pratekejimui (mantaip daktare aiskino)
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 12:00)
Is tiesu, grazi, kazkaip ziuredama ja praleidau..
Sveikutės
Cypliuk, o gal ir tekėt nebenori??? Ir ko dabar depresuoji, juk vistiek būsi pati gražiausia nuotaka TB .Nepasiduok blogai nuotaikai
Aš nepastojau apie 5 metus, o po laparaskopijos nutraukus kontraceptikus patį pirmą mėnesį pagavom gandrą už uodegos. Tikėk, kad ir tau taip bus Beje, sveika prisijungus, čia linksmos moteros gyvena
puoliau pas save čiupinėt (opercija atlikta prie pusę metų) ogi nerandu net randelių
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 10:33)
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija nebezinau ko noriu
Cypliuk, o gal ir tekėt nebenori??? Ir ko dabar depresuoji, juk vistiek būsi pati gražiausia nuotaka TB .Nepasiduok blogai nuotaikai
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 10:50)
Nenoriu pasirodyti blondine bet kiek supratau is jusu kad po operacijos yra dideli sansai patapti , nes pas mane po pirmos operacijos yra susidare saaugos ir lygtai vienas kiausintakis nelabai pratekamas
Aš nepastojau apie 5 metus, o po laparaskopijos nutraukus kontraceptikus patį pirmą mėnesį pagavom gandrą už uodegos. Tikėk, kad ir tau taip bus Beje, sveika prisijungus, čia linksmos moteros gyvena
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 10:51)
Uh pavalgiau
puoliau pas save čiupinėt (opercija atlikta prie pusę metų) ogi nerandu net randelių