Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

Uh pavalgiau smile.gif
mergytes norejau paklausti jusu, tai kur yra randukas viduje jauciasi kieta irgi? as prisigalvoju kad man ten kazkas negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 12:49)
Ane? Ir mano sirdis prie tu paciu linksta rolleyes.gif  ir galvojau kad jei iki to laiko busiu jau  nestuke.gif , ir matysis biski pilvuzas, tai tada gal 2 varianta g.gif
Bet dar ieskosiu ir kitu variantu, kai ka naujo nuziuresiu, tai persiusiu iskart rolleyes.gif

o as kazka praleidau , tu nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 11:33)
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija doh.gif nebezinau ko noriu cry.gif

Man labai patiko !!!

Pirmoji.. wub.gif
Ir is paskutines nuorodos - W1-427 wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 01 balandžio 2009 - 10:57
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 12:51)
Uh pavalgiau smile.gif
mergytes norejau paklausti jusu, tai kur yra randukas viduje jauciasi kieta irgi? as prisigalvoju kad man ten kazkas negerai smile.gif

man irgi yra kieta ir biskiuka jauru, tai manau nera ko pergyvent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 01, 11:49)
CYPLIUK, sveikute

Issiunciau i musu bend. pasta nuoroda, nu mano skoniu, tai ten nerealios sukneles.
Tokios ne pigiai atrodancios.
Paziurek.  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
idejau nuoroda su labai man nerealia suknele wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 01, 11:53)
o as kazka praleidau  , tu  nestuke.gif  nestuke.gif

Dar tik svajonese....... wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif 4u.gif
Si ryt skambinau savo gydytojui i ligonine, bet sesute pasake, kad jis turi 3 operaciaj is eiles, tai su juo man pasikalbeti siandien nepavyks, reikes skambinti rytoj is pacio ryto.
Sakykite ar Lap. daro po mmm, ar nera didelio skirtumo? Kazkaip mane jau nerimas kankina, vis sukasi visokios mintys galvoje, pradejau bijoti:unsure: ... Man po GN tas daktaras ligononei parase, kad pas mane ir kiausides kontrastuoja, ir kiausintakiai praeinami...tik nera pratekejimo i mazaji dubeni blink.gif , nu niekaip nesuptarntu prie ko cia GN ir kazkoks pratejejimas i ta dubeni g.gif . Bet mano gyd. sako, jog nedrysta teigti, kad pas mane kiausintakiai pratekami. Ir vel nesamone gaunasi, du gydytojai ir dvi skirtingos nuomones doh.gif . Sakau, gal man kokia stimuliacija galetu dayrti unsure.gif
Veliau bandysiu nuskanuoti ir ikelti savo GN, vistiek daugumai is jusu buvo ji daryta, gal galesite kazka pakomentuoti... 4u.gif
Atsakyti
O stimuliacija kada reikia dayti as niekada nesu su tuo susidurusi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 04 01, 13:00)
Labukas visoms 4u.gif  4u.gif
Si ryt skambinau savo gydytojui i ligonine, bet sesute pasake, kad jis turi 3 operaciaj is eiles, tai su juo man pasikalbeti siandien nepavyks, reikes skambinti rytoj is pacio ryto.
Sakykite ar Lap. daro po mmm, ar nera didelio skirtumo? Kazkaip mane jau nerimas kankina, vis sukasi visokios mintys galvoje, pradejau bijoti:unsure: ...  Man po GN tas daktaras ligononei parase, kad pas mane ir kiausides kontrastuoja, ir kiausintakiai praeinami...tik nera pratekejimo i mazaji dubeni blink.gif , nu niekaip nesuptarntu prie ko cia GN ir kazkoks pratejejimas i ta dubeni g.gif . Bet mano gyd. sako, jog nedrysta teigti, kad pas mane kiausintakiai pratekami. Ir vel nesamone gaunasi, du gydytojai ir dvi skirtingos nuomones doh.gif . Sakau, gal man kokia stimuliacija galetu dayrti  unsure.gif
Veliau bandysiu nuskanuoti ir ikelti savo GN, vistiek daugumai is jusu buvo ji daryta, gal galesite kazka pakomentuoti... 4u.gif

labas smile.gif
nera skirtumo kelinta ciklo diena , as klausiau, pries mmm labai suveseja endo , siaip nedaro per mmm tik, bet jei labai reikia daro ir tada. man dare savaite pries mm smile.gif nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 01, 10:56)
man irgi yra kieta ir biskiuka jauru, tai manau nera ko pergyvent  4u.gif

Uj nuraminai mane!!! aciu tau labai 4u.gif

Et suknytes kaip grazu.... man jos visos grazios smile.gif bet ta pirmoji irgi grazi....

naujai mergytei musu 4u.gif
o tau saaugos del operacijos atsirado?
Atsakyti
Jo man pries 8 metus buvo operuota cista ir dabar aplink kiauside yra susidare saaugos kurios trukdo pratekejimui (mantaip daktare aiskino) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 12:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
idejau nuoroda su labai man nerealia suknele wub.gif  wub.gif  wub.gif

Is tiesu, grazi, kazkaip ziuredama ja praleidau.. blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 10:33)
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija doh.gif nebezinau ko noriu cry.gif

Cypliuk, o gal ir tekėt nebenori??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir ko dabar depresuoji, juk vistiek būsi pati gražiausia nuotaka TB .Nepasiduok blogai nuotaikai 4u.gif
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 10:50)
Nenoriu pasirodyti blondine  blush2.gif  bet kiek supratau is jusu kad po operacijos yra dideli sansai patapti  nestuke.gif, nes pas mane po pirmos operacijos yra susidare saaugos ir lygtai vienas kiausintakis nelabai pratekamas g.gif

Aš nepastojau apie 5 metus, o po laparaskopijos nutraukus kontraceptikus patį pirmą mėnesį pagavom gandrą už uodegos. Tikėk, kad ir tau taip bus 4u.gif Beje, sveika prisijungus, čia linksmos moteros gyvena tongue.gif
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 10:51)
Uh pavalgiau smile.gif

lotuliukas.gif puoliau pas save čiupinėt (opercija atlikta prie pusę metų) ogi nerandu net randelių bigsmile.gif
Atsakyti