Sveikutes!
kaip pavasarines nuotaikeles?
Kaip balandzio 1oji?Mane is pat ryto bendradarbe apgavo! Vakar truputeli svenciau savo gimtadieni, tai siandien 10 min i darba velavau, tai nespejus izengti pro duris bendradarbe sako, kad manes jau 8.00 h ieskojo virsininkas labai blogos nuotaikos jis! Tai kai skuodziau pas ji! Pasirodo neieskojo!
Tiria , sveika prisijungus!
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 09:45)
Laba diena mergaites, as tik siandien prisiregistravau jus formu bet jau labai seniai ji skaitau ir kartu su jumis dziaugiuosi ir liudziu, mes irgi sy vyru jau beveik trys metai kaip negalime susilaukti vaikuciu einame kryziaus kelius per daktarus ir vis tikimes tikimes... bet vis nesekmingai dabar po gimdos nuotraukos ir manes laukia laporaskopija tik dar nezinau datos kada ja man daris. Labai tikiuosi kad priimsi te mane i savo namucius
Sveika prisijungusi prie plepuciu kumuciu burelio
Laba diena mergaites, as tik siandien prisiregistravau jus formu bet jau labai seniai ji skaitau ir kartu su jumis dziaugiuosi ir liudziu, mes irgi sy vyru jau beveik trys metai kaip negalime susilaukti vaikuciu einame kryziaus kelius per daktarus ir vis tikimes tikimes... bet vis nesekmingai dabar po gimdos nuotraukos ir manes laukia laporaskopija tik dar nezinau datos kada ja man daris. Labai tikiuosi kad priimsi te mane i savo namucius
Labas
Traukiu tave i sarasiuka, tu kurios ruosiasi...kai zinosi data ir vieta patikslink
Aciu kad priemete i savo namucius, del vietos tai irgi dar galvoju nes as gyvenu Alytuje tai net nezinau kaip cia su tais musu daktarais, gimdos nuotrauka dariausi Alytuje tai likau patenkinta daktaru demesingumu, mano daktare sake man dabar apie balandzio viduriuka pasirodyti ir tada nuspresime kada man daris laporaskpija tai kai tiksliai zinosiu tai patisklinisu data ir vieta
Labas rytas Drauges..
Visu pirma noriu pasveikinti nauja musu nare - Tiria.. Sveika prisijungusi prie musu saunaus burelio..
Cypliau, laukiu nesulaukiu Tavo sukneliu, kurias zadi mums atsiusti ivertinimui..
Visu pirma noriu pasveikinti nauja musu nare - Tiria.. Sveika prisijungusi prie musu saunaus burelio..
Cypliau, laukiu nesulaukiu Tavo sukneliu, kurias zadi mums atsiusti ivertinimui..
Aciu kad taip siltai priemete i savo bureli labai dziaugiuosi uz tas kurios jau ir tikiu kad ir mes greitai tapsime
QUOTE(Ineza @ 2009 04 01, 10:46)
Labas rytas Drauges..
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija nebezinau ko noriu
Laba diena mergaites...
Sveikute, Tiria
Buk pasveikinta atsikrausciusi pas mus i namucius. Uoj mes cia plepam
Sveikos visos kitos mergytes
Si ryt neprisijungiau, nes nuo 8 ryto skubos tvarka su vyru lekem i santariskiu klinikas. Nieko baisaus nepagalvokit, uosviams masina sugedo bevaziuojant ten, tai lydejau uosviene, o vyrai tvarke masiniuka
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 11:33)
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija nebezinau ko noriu
Man labiausiai patiko pirma ir paskutine sukneles!
CYPLIUK, sveikute
Issiunciau i musu bend. pasta nuoroda, nu mano skoniu, tai ten nerealios sukneles.
Tokios ne pigiai atrodancios.
Paziurek.
Issiunciau i musu bend. pasta nuoroda, nu mano skoniu, tai ten nerealios sukneles.
Tokios ne pigiai atrodancios.
Paziurek.
QUOTE(rota @ 2009 04 01, 11:44)
Man labiausiai patiko pirma ir paskutine sukneles!
Ane? Ir mano sirdis prie tu paciu linksta ir galvojau kad jei iki to laiko busiu jau , ir matysis biski pilvuzas, tai tada gal 2 varianta
Bet dar ieskosiu ir kitu variantu, kai ka naujo nuziuresiu, tai persiusiu iskart
Nenoriu pasirodyti blondine bet kiek supratau is jusu kad po operacijos yra dideli sansai patapti , nes pas mane po pirmos operacijos yra susidare saaugos ir lygtai vienas kiausintakis nelabai pratekamas