Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

Sveikutes!
kaip pavasarines nuotaikeles? smile.gif
Kaip balandzio 1oji?Mane is pat ryto bendradarbe apgavo! biggrin.gif Vakar truputeli svenciau savo gimtadieni, tai siandien 10 min i darba velavau, tai nespejus izengti pro duris bendradarbe sako, kad manes jau 8.00 h ieskojo virsininkas labai blogos nuotaikos jis! unsure.gif Tai kai skuodziau pas ji! lotuliukas.gif Pasirodo neieskojo! thumbup.gif
Tiria , sveika prisijungus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 01 balandžio 2009 - 08:55
QUOTE(Tiria @ 2009 04 01, 09:45)
Laba diena mergaites, as tik siandien prisiregistravau jus formu bet jau labai seniai ji skaitau ir kartu su jumis dziaugiuosi ir liudziu, mes irgi sy vyru jau beveik trys metai kaip negalime susilaukti vaikuciu einame kryziaus kelius per daktarus ir vis tikimes tikimes... bet vis nesekmingai dabar po gimdos nuotraukos ir manes laukia laporaskopija tik dar nezinau datos kada ja man daris. Labai tikiuosi kad priimsi te mane i savo namucius  blush2.gif

Sveika prisijungusi prie plepuciu kumuciu burelio 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites, as tik siandien prisiregistravau jus formu bet jau labai seniai ji skaitau ir kartu su jumis dziaugiuosi ir liudziu, mes irgi sy vyru jau beveik trys metai kaip negalime susilaukti vaikuciu einame kryziaus kelius per daktarus ir vis tikimes tikimes... bet vis nesekmingai dabar po gimdos nuotraukos ir manes laukia laporaskopija tik dar nezinau datos kada ja man daris. Labai tikiuosi kad priimsi te mane i savo namucius  blush2.gif

Labas 4u.gif
Traukiu tave i sarasiuka, tu kurios ruosiasi...kai zinosi data ir vieta patikslink 4u.gif

Atsakyti
Aciu kad priemete i savo namucius, del vietos tai irgi dar galvoju nes as gyvenu Alytuje tai net nezinau kaip cia su tais musu daktarais, gimdos nuotrauka dariausi Alytuje tai likau patenkinta daktaru demesingumu, mano daktare sake man dabar apie balandzio viduriuka pasirodyti ir tada nuspresime kada man daris laporaskpija tai kai tiksliai zinosiu tai patisklinisu data ir vieta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas Drauges..
group.gif gathering.gif

Visu pirma noriu pasveikinti nauja musu nare - Tiria.. nail.gif Sveika prisijungusi prie musu saunaus burelio.. friends.gif thumb_yello.gif

Cypliau, laukiu nesulaukiu Tavo sukneliu, kurias zadi mums atsiusti ivertinimui.. yahoo.gif
Atsakyti
Aciu kad taip siltai priemete i savo bureli ax.gif labai dziaugiuosi uz tas kurios jau nestuke.gif ir tikiu kad ir mes greitai tapsime nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 01, 10:46)
Labas rytas Drauges..
group.gif  gathering.gif

Visu pirma noriu pasveikinti nauja musu nare - Tiria..  nail.gif  Sveika prisijungusi prie musu saunaus burelio..  friends.gif  thumb_yello.gif

Cypliau, laukiu nesulaukiu Tavo sukneliu, kurias zadi mums atsiusti ivertinimui..  yahoo.gif

Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija doh.gif nebezinau ko noriu cry.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites...

Sveikute, Tiria
Buk pasveikinta atsikrausciusi pas mus i namucius. Uoj mes cia plepam
gathering.gif

Sveikos visos kitos mergytes
Si ryt neprisijungiau, nes nuo 8 ryto skubos tvarka su vyru lekem i santariskiu klinikas. Nieko baisaus nepagalvokit, uosviams masina sugedo bevaziuojant ten, tai lydejau uosviene, o vyrai tvarke masiniuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 11:33)
Issiunciau jums kelias nuotraukytes i pastuka, bet man jau prasidejo depresija doh.gif nebezinau ko noriu cry.gif

Man labiausiai patiko pirma ir paskutine sukneles! thumbup.gif
Atsakyti
CYPLIUK, sveikute

Issiunciau i musu bend. pasta nuoroda, nu mano skoniu, tai ten nerealios sukneles.
Tokios ne pigiai atrodancios.
Paziurek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 04 01, 11:44)
Man labiausiai patiko pirma ir paskutine sukneles! thumbup.gif

Ane? Ir mano sirdis prie tu paciu linksta rolleyes.gif ir galvojau kad jei iki to laiko busiu jau nestuke.gif , ir matysis biski pilvuzas, tai tada gal 2 varianta g.gif
Bet dar ieskosiu ir kitu variantu, kai ka naujo nuziuresiu, tai persiusiu iskart rolleyes.gif
Atsakyti
Nenoriu pasirodyti blondine blush2.gif bet kiek supratau is jusu kad po operacijos yra dideli sansai patapti nestuke.gif, nes pas mane po pirmos operacijos yra susidare saaugos ir lygtai vienas kiausintakis nelabai pratekamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiria: 01 balandžio 2009 - 10:51