Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

sveikutes visos 4u.gif
esu cia pirma karta...tikiuosi nesupyksit ir atsakysit i mano klausimukus blush2.gif
pradejom galvoti apie IVF,bet va isgirdau tokia naujiena,kad butu neblogai pries ta IVF pasidaryti gimdos nuotrauka ir laporoskopija...na su gimdos nuotrauka viskas aisku...bet kas ta laparoskopija? ir kam ji reikalinga? g.gif
Atsakyti
Kadangi čia susirinkusių mergaičių tikslas tas pats - vaikai, tai prieš miegą paskaitykit ką kalba vaikai lotuliukas.gif :

Kai užaugsiu, pradėsiu eiti į mokyklą, ten susirasiu gražuolį jaunikį ir pagimdysiu sūnelį. Tai džiaugsis mama – net išprotės!

Močiutė man gimtadieniui nupirks baltą suknelę iki žemės, baltus batelius ir karūną.Aš su princu pašoksiu ir tapsiu nėščia.

Kai mano mama pagimdys vaikelį, galėsime įsigyti šuniuką. Ji vis tiek sėdės namie, nieko neveiks...

Ir iš kur tie tėvai sužino, kiek jų vaikui metų...

Mama, tavo pilve vaikučiui liūdna, jis ten vienas. Imk, nuryk žaisliuką iš „KINDER“ siurprizo, kad turėtų kuo pažaisti ir mažiau spardytųsi.

Pasikvepinsiu tais nuostabiais smirdančiais mamos kvepalais ir eisiu į kiemą. Visi berniukai iš koto išvirs...

Labai norėčiau, kad mama pagimdytų man sesę, tik vyresnę...

Žinau, kad kai užaugi, reikia vesti. Bet nenoriu gyventi su kita moterimi – ji net nežinos, kokias dėliones man pirkti.

Žinai, aš labai bijau – tėtė sakė, kad su mama pirks naują vaiką. O kai jis pirko naują mašiną, tai seną pardavė...

Kaip aš patekau į tavo pilvelį? Tu mane prarijai? Ne? Tai per užpakalį susigrūdai?

Kai užaugsiu, nebeturėsiu už ko tekėti. Už tėčio negalima, jis su mama, už senelio negalima – jis su senele. Visus gerus jau išrankiojo...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mane si sekmadieni guldo i ligonine, operuoja pirmadieni, o treciadieni planuoju eiti i darba... Nelabai galiu imti biuleteni, ar yra kuri taip dariusi blush2.gif

Prasau patarkit smile.gif

Kiek reikia duoti gydytojui uz laparoskopija plius histeroskopija??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 31 kovo 2009 - 20:25
QUOTE(Saule3 @ 2009 03 31, 21:23)
Sveikutes  4u.gif

Mane si sekmadieni guldo i ligonine, operuoja pirmadieni, o treciadieni planuoju eiti i darba... Nelabai galiu imti biuleteni, ar yra kuri taip dariusi  blush2.gif

Prasau patarkit  smile.gif 

Kiek reikia duoti gydytojui uz laparoskopija plius histeroskopija??

Saule, viskas yra imanoma...priklauso nuo to kaip jautiesi...galiu pasakyti is savo patirties, mane operavo treciadieni, o i darba ejau pirmadieni...dabar pirma savaite...nu zinok labai nedarbinga... as atsisakiau biuletenio...paimiau savaite atostogu...
tiesiog manau, fiziskai bus labai sunku, man antra diena po operacijos maude visa kuna ir silpna buvo...
teoriskai viskas imanoma,bet praktiskai-geriau pailsek...pirmos 72 val buna pacios sunkiausios 4u.gif
jei daro lapar+histeroskopija 300-400 Lt+ anesteziologui 100 Lt
Papildyta:
QUOTE(gelyte26 @ 2009 03 31, 19:52)
Sveikos mergaites,

neuzsukau siandien pas jus,o ziuriu kiek puslapiuku neperskaitytu....smile.gif nekokia mano nuotaika siandien, visai imonei siandien 15 proc algas sumazino.... sad.gif ot ta krize, ir niekam neidomu kad ruosiames ilgu atostogu eiti... wink.gif na bet kaip nors smile.gif O man laparoskopija daryta ir kiausintakiu praeinamumas tikrintas lygtai gruodzio 8, nelabai jau pamenu wink.gif nustate 3 stadija endo, bet kaip supratau stadija didele ne tiek del ligos isplitimo,nes nelabai ji daug pazeidusi,o del cistos... Du men po laparoskopijos geriau KT,o dabar dirbam dirbam ir dar karta... wink.gif

Jau esi sarasiuke 4u.gif tikiuosi, greitai perkelti zemiau- i nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(millagra @ 2009 03 31, 21:04)
sveikutes visos  4u.gif
esu cia pirma karta...tikiuosi nesupyksit ir atsakysit i mano klausimukus blush2.gif
pradejom galvoti apie IVF,bet va isgirdau tokia naujiena,kad butu neblogai pries ta IVF pasidaryti gimdos nuotrauka ir laporoskopija...na su gimdos nuotrauka viskas aisku...bet kas ta laparoskopija? ir kam ji reikalinga? g.gif

Labas,
Paziurek i laparoskopijos parasiuka (apacioj po tekstu), kaip tik ikeliau aprasyma 4u.gif jei perskaicius bus dar klausimu, butinai atsakysim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 03 31, 21:06)
Kadangi čia susirinkusių mergaičių tikslas tas pats - vaikai, tai prieš miegą paskaitykit ką kalba vaikai lotuliukas.gif :

Kaip aš patekau į tavo pilvelį? Tu mane prarijai? Ne? Tai per užpakalį susigrūdai?

Visi geri, bet tas ypac lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 31 kovo 2009 - 20:52
Niu ir smaikstuoliai tie vaikai 4u.gif ir sumastyk tu taip smile.gif

Grazios nakteles keliauju i lovyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2009 03 31, 20:48)
Sveikos mergytes,labai jau grazus namuciai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai ir as  is mazuju 1,56cm biggrin.gif .Na jau ir as mazdaug zinau kada darys operacija, rugpjucio viduri, bet dar tikslios datos nezinau. Nes gydytoja sake, kad dar labai tolimi planai ax.gif .As ir noreciau pamatyti  bigsmile.gif jusu nuotraukytes. Savo kol kas neturiu vestuviniu nuotrauku, nes dar manes nevede blush2.gif

Mes bendra el. pasta susikurem ne tam, kad vestuvines foto vien deti. Tikslas buvo pamatyti kaip kuri atrodo, kad isivaizduoti galetume viena kita. O vestuvines siunciam siaip, del idomumo, kaip kuri atrodo, musu CYPLIUS isteka, tai jai sukneliu modelius rodom lotuliukas.gif
Tad prasau siusk nuotraukytes savo kokias turi i laparoskopija@gmail.com tada gausi i AZ slaptazodi mirksiukas.gif Aisku, ten prisitatyk, savo nick parasyk, gali dar horoskopa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 21:55)
Saule, viskas yra imanoma...priklauso nuo to kaip jautiesi...galiu pasakyti is savo patirties, mane operavo treciadieni, o i darba ejau pirmadieni...dabar pirma savaite...nu zinok labai nedarbinga... as atsisakiau biuletenio...paimiau savaite atostogu...
tiesiog manau, fiziskai bus labai sunku, man antra diena po operacijos maude visa kuna ir silpna buvo...
teoriskai viskas imanoma,bet praktiskai-geriau pailsek...pirmos 72 val buna pacios sunkiausios 4u.gif
jei daro lapar+histeroskopija 300-400 Lt+ anesteziologui  100 Lt
Papildyta:

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios 4u.gif

Na jus ir pleputes kumutes smile.gif tokiais tempais savaites gale ir vel reiks naujos temeles g.gif
Zinokit siandien atvariau net valanda anksciau i darba, nes...nu tipo ale daug darbo turiu....tai ka jus sau manot? Ta papildoma savo valanda sedejau ir skaiciau viska, ka jus cia per vakar vakara pripliurpet rolleyes.gif
Labai dziugu, kad visos spindit gera nuotaika mirksiukas.gif Cia gal jus taip pavasaris veikia?
Buckis visoms ir geros dienos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 01 balandžio 2009 - 07:06
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 07:06)
Sveikos brangiosios 4u.gif

Na jus ir pleputes kumutes smile.gif tokiais tempais savaites gale ir vel reiks naujos temeles g.gif
Zinokit siandien atvariau net valanda anksciau i darba, nes...nu tipo ale daug darbo turiu....tai ka jus sau manot? Ta papildoma savo valanda sedejau ir skaiciau viska, ka jus cia per vakar vakara pripliurpet rolleyes.gif
Labai dziugu, kad visos spindit gera nuotaika mirksiukas.gif Cia gal jus taip pavasaris veikia?
Buckis visoms ir geros dienos 4u.gif
user posted image

Labas rytelis ir buckis tau!!! 4u.gif

Man irgi tas pats buna jeigu vakare neveikia is namu supermama arba neprisedu tai ryte kokia 1h skaitau viska smile.gif

Geru darbeliu cool.gif
Einu arbatos gert
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 01, 08:46)
Labas rytelis ir buckis tau!!! 4u.gif

Man irgi tas pats buna jeigu vakare neveikia is namu supermama arba  neprisedu tai ryte kokia 1h skaitau viska smile.gif

Geru darbeliu  cool.gif
Einu arbatos gert

Ir as jau geriu arbatyte drinks_cheers.gif
kazkaip darbu daug turiu, o dirbt ziauriai tingisi siandien......... verysad.gif na bet tikiuosi isivaziuosiu kaip nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 01, 08:54)
Ir as jau geriu arbatyte drinks_cheers.gif
kazkaip darbu daug turiu, o dirbt ziauriai tingisi siandien......... verysad.gif na bet tikiuosi isivaziuosiu kaip nors cool.gif

Labryt.... 4u.gif
As jau isgeriau savo arbata ir siandien labai darbingai nusiteikus, gal net i kirpykla nuleksiu lotuliukas.gif
O vakar kaip tinginiavau, tai jomajo doh.gif
Ziurekit, kad kas neapgautu juk siandien melagiu diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites, as tik siandien prisiregistravau jus formu bet jau labai seniai ji skaitau ir kartu su jumis dziaugiuosi ir liudziu, mes irgi sy vyru jau beveik trys metai kaip negalime susilaukti vaikuciu einame kryziaus kelius per daktarus ir vis tikimes tikimes... bet vis nesekmingai dabar po gimdos nuotraukos ir manes laukia laporaskopija tik dar nezinau datos kada ja man daris. Labai tikiuosi kad priimsi te mane i savo namucius blush2.gif
Atsakyti