Įkraunama...
Įkraunama...

*Laparoskopija*

QUOTE(Busiukas @ 2009 03 31, 15:36)
Sveika prisijungusi Heiress,gal pagaliau ir tau pasiseks  mirksiukas.gif  .

O kaip tavo pilvelis gyvena? Kaip savijauta?
Aha as jau spirgu is laimes, kad man ta lapar skyre, juk vis naujove, o cia dar pasirodo ir pripus mane.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 15:17)
Sakyk, zinokit taip negerai jauciuos, pilva pucia, tuoj i ora pakilsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pasiulymai darosi vis geresni biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 15:51)
pasiulymai darosi vis geresni biggrin.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
SIELA jau siandiena po operacijos 4u.gif wub.gif
SAULE gales informacija susirinkti, nes matau ten pat ir pas ta pati gyd. darosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 31, 15:17)
Sakyk, zinokit taip negerai jauciuos, pilva pucia, tuoj i ora pakilsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinai, koks variantas dar geriau suveiks thumbup.gif kolegem pasakysiu, kad ziauriai bezdeti norisi...manau pacios prasys kad namo eiciau fart.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 31 kovo 2009 - 15:05
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 15:03)
SIELA jau siandiena po operacijos 4u.gif  wub.gif
SAULE gales informacija susirinkti, nes matau ten pat ir pas ta pati gyd. darosi mirksiukas.gif
Papildyta:

Zinai, koks variantas dar geriau suveiks thumbup.gif kolegem pasakysiu, kad ziauriai bezdeti norisi...manau pacios prasys kad namo eiciau  fart.gif  blink.gif

Merginos pas mus cia nereliai linksma o as dar buvau pavakariu valgyt valgykloj tai paemiau giros tai jauciuosi girta biggrin.gif nes gira tokia buvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 16:03)
SIELA jau siandiena po operacijos 4u.gif  wub.gif
Papildyta:

Zinai, koks variantas dar geriau suveiks thumbup.gif kolegem pasakysiu, kad ziauriai bezdeti norisi...manau pacios prasys kad namo eiciau  fart.gif  blink.gif

thumbup.gif cia tai ideja zinok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 14:49)
Aha as jau spirgu is laimes, kad man ta lapar skyre, juk vis naujove, o cia dar pasirodo ir pripus mane.... bigsmile.gif

Va va, mes ekstremales, nauju pojuciu ieskom lotuliukas.gif As jau prisigalvojau kojines naujas i ligonine nusimegzt, vis labiau i ta ligonine noresis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 15:49)

Augam po truputi,jauciames gerai va eisim penktadieni i klinikas ziuresim kraujotaka,tai truputi toks nerimas ima.Siaip labai megsta su teveliu bendrauti,jis tik savaitgaliais gryzta,tai judesiuku padaugeja dvigubai,o vat savaites pradzioje labai ramiai buna.

Tikiu kad po laparoskopijos butinai ir tau pasiseks,gal net nereiks jokiu stimuliaciju daugiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 15:31)
Tai sekam Vitalytes pedom  drinks_cheers.gif
Tai tu tikriausiai anksciau uz mane buvai, nes tavo lapar data ankstesne  ax.gif
O tu dar stimuliuosies ? Nes man iki lapar tik duph paskirtas, kad ciklas nepabegtu smile.gif

as busiu menesi bilioteni thumbup.gif nes gausiu 100% ir i ta darba visai nenoriu blush2.gif siand visa diena pragulejau lovoj su nescia drauge ax.gif kaip miela, ax.gif noriu uzsikrest nuo jos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 03 31, 16:49)

cha cha lotuliukas.gif
man net 5litrus pripute thumbup.gif dar iki siol bezdalioju vakarais lotuliukas.gif MB klausia ar tau neturejo tos dujos issivaiksciot per tiek laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakiau puse metu bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 03 31, 17:27)
Va va, mes ekstremales, nauju pojuciu ieskom  lotuliukas.gif  As jau prisigalvojau kojines naujas i ligonine nusimegzt, vis labiau i ta ligonine noresis lotuliukas.gif

tau jau ne kojines o suknyte i ligonine reiks nusimegzt ax.gif jau bus nerealiai karsta thumbup.gif
o tu ka mezgi dar? g.gif nes ir as noriu sukneles, tokios grazios svajoniu sukneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 31, 17:07)
as busiu menesi bilioteni  thumbup.gif  nes gausiu 100% ir i ta darba visai nenoriu  blush2.gif  siand visa diena pragulejau lovoj su nescia drauge  ax.gif  kaip miela,  ax.gif  noriu uzsikrest nuo jos  blush2.gif

tau jau ne kojines o suknyte i ligonine reiks nusimegzt  ax.gif  jau bus nerealiai karsta  thumbup.gif 
o tu ka mezgi dar?  g.gif  nes ir as noriu sukneles, tokios grazios svajoniu sukneles  blush2.gif

Kaip tau fainiai, as jau irgi pasiilgau padrybsot be darbo. Jau ir galvoju, kad kai jau megziu tai megziu per biuleteni doh.gif biggrin.gif Tik iki sukneliu man dar tolokai, kol kas kojines ir megztukas eina, tik labai akys mano kencia. Darbe kompas, namie mezginys. Reiks gal kokias plonytes kojinytes nusimegzt, nes man visa laika kojas sala, as ir vasara i sandalus su kojinem lisciau, jei man i smilkini mama nerodytu lotuliukas.gif Bet nusiziurejau tokias fainas su pynem kojines, tai jau seile varva kada eile prie ju prieis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 03 31, 12:38)
Senai jau esi sarasiuke prie tu kurios ruosiasi, kiek atsimenu datos dar netikslinai mirksiukas.gif  4u.gif ziurek prie mano uodegos parasiukas biggrin.gif  4u.gif
Gelyte26 Jei nori pas mus i parasiuka tu kurios jau grizo ir ruosiasi nestuke.gif  wub.gif  parasyk,kada tiksliai tavo laparoskopija buvo ir kokia diagnoze, kur buvo rasei 4u.gif

Sveikos mergaites,

neuzsukau siandien pas jus,o ziuriu kiek puslapiuku neperskaitytu....smile.gif nekokia mano nuotaika siandien, visai imonei siandien 15 proc algas sumazino.... sad.gif ot ta krize, ir niekam neidomu kad ruosiames ilgu atostogu eiti... wink.gif na bet kaip nors smile.gif O man laparoskopija daryta ir kiausintakiu praeinamumas tikrintas lygtai gruodzio 8, nelabai jau pamenu wink.gif nustate 3 stadija endo, bet kaip supratau stadija didele ne tiek del ligos isplitimo,nes nelabai ji daug pazeidusi,o del cistos... Du men po laparoskopijos geriau KT,o dabar dirbam dirbam ir dar karta... wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,labai jau grazus namuciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai ir as is mazuju 1,56cm biggrin.gif .Na jau ir as mazdaug zinau kada darys operacija, rugpjucio viduri, bet dar tikslios datos nezinau. Nes gydytoja sake, kad dar labai tolimi planai ax.gif .As ir noreciau pamatyti bigsmile.gif jusu nuotraukytes. Savo kol kas neturiu vestuviniu nuotrauku, nes dar manes nevede blush2.gif
Atsakyti