prašom pasirdyti
vakare pazysiu vyrui i ausi tai gal nufotkins ir ikels foto
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 01, 12:26)
o kam rišti,perveri siūlą už kelių kryžiukų ir nukerpi
Tokia Blondine pasijutau
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 01, 12:26)
yra ten pamokos ir ketvirtoj pamokoj parodyta blogoji puse...
Einu dar kartelį pažiurėti ...
Oi koks grazus ciucis.... Kaip musu mergyte Taip visur interneto platybese ziurinejau tokios schemos bet neradau .....gal galima butu schemute
QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 13:31)
Labai šaunus meškutis Man ėmė vis labiau patikti vienspalviai darbai... Vis pagalvoju apie kavos mergaitę... Gal dėl to, kad man techniškai patinka siuvinėjimas vienu siūlu. Tarkim, kažkas rašė, kad nuobodu siuvinėti vienspalvį foną. O man patinka pats procesas, ne tik vaizdas.. Kartais atrodo, imčiau ir išsiuvinėčiau kažką beformio, kad tik patirčiau kuo daugiau malonumo kaišiodama adatą, o ne skaičiuodama ir stebėdama sudėtingos schemos spalvas ir atspalvius...
man irgi patiko siuvineti viena spalva. patiko ir pats tas, kai reikia siulus issirinkti. tuomet gali rinktis labiausiai atspalviu patinkanti siula ir su malonumu darbuotis
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 01, 14:28)
Oi koks grazus ciucis.... Kaip musu mergyte Taip visur interneto platybese ziurinejau tokios schemos bet neradau .....gal galima butu schemute
cia suniuko schemos(vilksunio) ? ar nea?
Ciucis labai grazus, bet jau kokios akytes liudnos, as asmeniskai turiu 8 sunis - zodziu esu prisiekusi sunu myletoja, na bet i si pasiziurejus taip ir norisi pralinksminti
Mur mur, labai dailiai meskutis issiuvinetas
O dabar pas mane reme stovi ugio matuokle, ji tokia vaikiska labai ryskios spalvus ir ju nedaug, o isiuvineti liko dar metras , tai siuvineju miegodama, atsibundu tik paziureti kur duriu, jau kaip letai viskas eina, nemegstu vienspalviu, as jau mieliau siuvineciau su 200 atspalviu ir kur daug skaiciuoti reikia - va tada tai idomu
Mur mur, labai dailiai meskutis issiuvinetas
O dabar pas mane reme stovi ugio matuokle, ji tokia vaikiska labai ryskios spalvus ir ju nedaug, o isiuvineti liko dar metras , tai siuvineju miegodama, atsibundu tik paziureti kur duriu, jau kaip letai viskas eina, nemegstu vienspalviu, as jau mieliau siuvineciau su 200 atspalviu ir kur daug skaiciuoti reikia - va tada tai idomu
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 01, 15:21)
cia suniuko schemos(vilksunio) ? ar nea?
Taip taip tap
QUOTE(iingri @ 2009 04 01, 12:33)
O gal turi foto , kaip atrodo išsiuvineta . Turiu dar klausimu , nepabėk.
O pas jus yra remelio schema ?
Pabėgo
O pas jus yra remelio schema ?
Pabėgo
siuvineju ant Zeig.... (kaip ten tas linas vadinasi) 32 ct ir be lankelio siuvineju
nera nei remelio nei papildomu tu mazu ugneliu manau reiks improvizuoti
dar tos sijono ugneles tokios lyg neuzbaigtos ir nezinau ka daryti su BS jis nenurodytas schemoje , bet man labai jo truksta. kazkaip norisi uzbaigtumo ir atskirti plaukus nuo sparnu
va mano Ugnine na dar nebaigta truksta truputi plauku ir karoliuku sparnuose
jetau ,koks grožis ir kiek darbelio ..manau bus labai labai gražu
QUOTE(zundyte @ 2009 04 01, 18:39)
jetau ,koks grožis ir kiek darbelio ..manau bus labai labai gražu
aciu uz ivertinima
siuvineju nuo vasario 27 dienos po kokias 3-4 val per diena upas dabar dinges kai negaunu tokio rezultato kokio tikejausi bet vistiek reikia damusti