Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(tute28 @ 2009 04 01, 12:05)
Turiu klausimėlį. Čia labai daug nuorodų į gallery.ru, tik ten įėjus visur spynutes.Tai kaip ten pasižiūrėt? Kai registravausi,pabaigoj rašė,kad nepamirškit pasidalint su kitais ,kažką panašaus. Aš čia naujokė ir norėčiau pasižėt lobynus, pvz pauksciuko,bet  schmoll.gif Gaila labai. verysad.gif

jei nori pasižiūrėti schemas, turi prisiregistruoti ir pasiprašyti į draugus. Schemos užrakinamos, nes dėl autorinių teisių, naikinamas visas albumas verysad.gif

O jei kažkas konktretaus domina, rašyk į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 01 balandžio 2009 - 11:13
na, su Pumpurelio grozybe wub.gif sunku butu konkuruoti wink.gif bet pasirodysiu savo darbelio eiga ...beje, Pumpureli, labai grazios spalvos thumbup.gif kiek esu pirkusi darbeliams siulus pagal raktus, tai juos sudejus sumoje kazkaip negraziai ziuredavosi. na, rezultate viskas ok smile.gif

liko kampe meskuti issiuvineti ir raides. na ir ireminti. labai patiko Burbulines metriko (ant lino ) remelis. gal galetum isduoti, kur ji pirkai?
atsiprasau uz fotkinimo nekokybe blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 10:05)
bigsmile.gif  kazkas dar mano Ugnine mergiote siuvines  thumbup.gif  siam darbeliui jau pabaiga matosi. Tik neapsisprendziu del BS.  g.gif  schemoje jis nenumatytas - tai dabar sprendziu dilema.

p.s. schema truputi mane nuvyle (nera tokia grazi issiuvineta kaip ant paveiksliuko)  doh.gif na gal kai isiremins visai kitas vaizdas bus

O gal turi foto , kaip atrodo išsiuvineta ax.gif . Turiu dar klausimu , nepabėk.

O pas jus yra remelio schema ?

Pabėgo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingri: 01 balandžio 2009 - 11:38
Mur mur fainuolis meškutis wub.gif
Atsakyti
Mur mur grazus meskutis... kai baigsi parodyk smile.gif
Atsakyti
Turiu technikos klausimėli ax.gif kaip pradėti siūti kad neliktų galų,tai vakar jau išaiškinot,man tai pat labai tiko drinks_cheers.gif O kaip "užtaisyti" siūlą baigiant jį.Nu man lieka tokie 1-1.5 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 01, 12:51)
Turiu technikos klausimėli  ax.gif  kaip pradėti siūti kad neliktų galų,tai vakar jau išaiškinot,man tai pat labai tiko  drinks_cheers.gif  O kaip "užtaisyti" siūlą baigiant jį.Nu man lieka tokie 1-1.5 cm  doh.gif

blogojoj pusej uzkisk uz kitu siulu ... http://siuvinejimask...o...=5&Itemid=8
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 01, 11:59)
blogojoj pusej uzkisk uz kitu siulu ... http://siuvinejimask...o...=5&Itemid=8

Kiek gerų dalykų radau bigsmile.gif Ačiū aciuks.gif

Bet apie siūlo baigimą neradau nieko schmoll.gif teks rišti,bet mazgai negerai ...
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 01, 13:25)
Kiek gerų dalykų radau  bigsmile.gif  Ačiū aciuks.gif

Bet apie siūlo baigimą neradau nieko  schmoll.gif teks rišti,bet mazgai negerai ...

blink.gif o kam rišti,perveri siūlą už kelių kryžiukų ir nukerpi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 01 balandžio 2009 - 12:27
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 01, 13:25)
Kiek gerų dalykų radau  bigsmile.gif  Ačiū aciuks.gif

Bet apie siūlo baigimą neradau nieko  schmoll.gif teks rišti,bet mazgai negerai ...

yra ten pamokos ir ketvirtoj pamokoj parodyta blogoji puse...
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 01, 12:30)
liko kampe meskuti issiuvineti ir raides. na ir ireminti. labai patiko Burbulines metriko (ant lino ) remelis. gal galetum isduoti, kur ji pirkai?
atsiprasau uz fotkinimo nekokybe  blush2.gif

Labai šaunus meškutis 4u.gif Man ėmė vis labiau patikti vienspalviai darbai... Vis pagalvoju apie kavos mergaitę... Gal dėl to, kad man techniškai patinka siuvinėjimas vienu siūlu. Tarkim, kažkas rašė, kad nuobodu siuvinėti vienspalvį foną. O man patinka pats procesas, ne tik vaizdas.. Kartais atrodo, imčiau ir išsiuvinėčiau kažką beformio, kad tik patirčiau kuo daugiau malonumo kaišiodama adatą, o ne skaičiuodama ir stebėdama sudėtingos schemos spalvas ir atspalvius...
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 13:31)
Labai šaunus meškutis  4u.gif  Man ėmė vis labiau patikti vienspalviai darbai... Vis pagalvoju apie kavos mergaitę... Gal dėl to, kad man techniškai patinka siuvinėjimas vienu siūlu. Tarkim, kažkas rašė, kad nuobodu siuvinėti vienspalvį foną. O man patinka pats procesas, ne tik vaizdas.. Kartais atrodo, imčiau ir išsiuvinėčiau kažką beformio, kad tik patirčiau kuo daugiau malonumo kaišiodama adatą, o ne skaičiuodama ir stebėdama sudėtingos schemos spalvas ir atspalvius...

man ir patinka kai gali nieko neskaiciuot o tiesiog siuvinet viena spalva bet va daba vyras uzsiprase sio suns user posted image

tai jau beveik menesi vargstu... 32dmc spalvos ir laaaaabai daug pavieniu kryziuku... bet puse jau iveikiau tongue.gif
Atsakyti