Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(ruci @ 2009 04 01, 09:04)
Čia truputį ne į temą poster_offtopic.gif, bet aktualu toms, kas siunčiasi schemas iš galerry.ru. Mane erzina, kad daug laiko užima išsaugant kiekvieną paveiksliuką, bet radau, kad naudojant getbot programą viskas vyksta truputį greičiau...  blush2.gif Ar įdomu kam? Aktualu? Papasakočiau plačiau... blush2.gif

bigsmile.gif greitai greitai pasakok bigsmile.gif
dar klausi biggrin.gif
Atsakyti
Na merginos Jūs ir kryžiuojate greitai, nebespėju net skaityti, šaunuolės! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 01, 09:04)
Čia truputį ne į temą poster_offtopic.gif .............. Ar įdomu kam? Aktualu? Papasakočiau plačiau... blush2.gif

Kas per klausimas? bigsmile.gif Manau jog visoms turėtų būt aktualu (na bent jau toms, kurios nėra tiek smarkiai įgūdusios kaip senbūvės bigsmile.gif (čia aš nieko nenorėjau įžeist blush2.gif ) Pasakok ir kuo skubiau mirksiukas.gif
Atsakyti
tema apie GetBot'a
http://www.supermama...?...2&hl=getbot
Atsakyti
Reiškias taip, kai atsidarai kokį nors albumą, reikia paspausti mygtuką <<HTML, BB kody>>, tuomet pasirinkti nukopijuoti <<BB kod eksporta>> ir šią informaciją susikelti į Word dokumentą.
Tuomet pasirinkti Edit/Replace ir laukelyje Find what įrašome ][IMG], o laukelyje Replace with įrašome ^t. Spaudžiame Replace all.
Tą patį padarome ir su ] [URL, t.y. ] [URL keičiame į ]^p[URL.
Gautą informaciją susikeliame į Excel dokumentą. Pažymime antrąja koloną ir ją nukopijuojame į Getbot langą Adressess. Tada spaudžiame Getbot rodyklytę ir paveiksliukai "keliauja" į nurodytą katalogą.

Šis būdas geras tik tuo atveju, kai albume yra daug paveiksliukų, pvz. 100 ir pan.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 31, 21:39)
o tu matei Dvi kokį lobyną turi  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aš ir norėčiau pamatyti bigsmile.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 31, 22:06)
Paukščiukai - marš miegot!  biggrin.gif  lotuliukas.gif Iki rytojaus nieko nenutiks tam Acufactumui  cool.gif
O šiaip  - ar nejaučiat apsėdimo, sklandančio ore?...  lotuliukas.gif

Acufactumui-o ką reiškia šitas pavadinimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 03 31, 23:01)
Acufactum dar yra čia (kai kas gal ir kartosis):

net galva nuo to grožio apsisuko wacko.gif dėkui už nuorodas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 01, 10:50)
Aš ir norėčiau pamatyti  bigsmile.gif

Acufactumui-o ką reiškia šitas pavadinimas  blush2.gif

Čia jau savininkė sprendžia, ką įsileisti į savo albumą mirksiukas.gif

Acufactum - dizaino pavadinimas wink.gif Ar reiškia ką nors išverstas iš vokiečių kalbos, nežinau - nemoku kalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2009 03 31, 23:21)

bigsmile.gif kazkas dar mano Ugnine mergiote siuvines thumbup.gif siam darbeliui jau pabaiga matosi. Tik neapsisprendziu del BS. g.gif schemoje jis nenumatytas - tai dabar sprendziu dilema.

p.s. schema truputi mane nuvyle (nera tokia grazi issiuvineta kaip ant paveiksliuko) doh.gif na gal kai isiremins visai kitas vaizdas bus
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 01, 10:50)
Aš ir norėčiau pamatyti  bigsmile.gif

Visą turtą gali rasti gieges nuorodose, reikia tik parsisiųsti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 01, 10:17)
Visą turtą gali rasti gieges nuorodose, reikia tik parsisiųsti  4u.gif

Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį. Čia labai daug nuorodų į gallery.ru, tik ten įėjus visur spynutes.Tai kaip ten pasižiūrėt? Kai registravausi,pabaigoj rašė,kad nepamirškit pasidalint su kitais ,kažką panašaus. Aš čia naujokė ir norėčiau pasižėt lobynus, pvz pauksciuko,bet schmoll.gif Gaila labai. verysad.gif
Atsakyti