Na turiu dideli rupesti dabar apsiprekinau Kasiulai.lt -ir negauvau patvirtinancio e mailo kaip seniau - atsidarau savo duomenis kasiulu parduotuveje o pas mane krepselyje vis tos pacios prekes - tai pasilikau nieko nesupratusi ar as ko nors nedadariau ar dabar jau nebesiuncia e mailo, ar kai apmokesiu viskas pasikes, saskaita atsispaudinau. Jei kas neseniai pirkot papasakokit, kaip ten kas
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 15:26)
Na turiu dideli rupesti dabar apsiprekinau Kasiulai.lt -ir negauvau patvirtinancio e mailo kaip seniau - atsidarau savo duomenis kasiulu parduotuveje o pas mane krepselyje vis tos pacios prekes - tai pasilikau nieko nesupratusi ar as ko nors nedadariau ar dabar jau nebesiuncia e mailo, ar kai apmokesiu viskas pasikes, saskaita atsispaudinau. Jei kas neseniai pirkot papasakokit, kaip ten kas
Kai pirkau paskutinį kartą pas juos man atsiuntė mailą kad gautas užsakymas ir kad išsiųsta. O visa kita info buvo jų saite.
QUOTE(Florestina @ 2009 04 14, 16:37)
Kai pirkau paskutinį kartą pas juos man atsiuntė mailą kad gautas užsakymas ir kad išsiųsta. O visa kita info buvo jų saite.
Nuosirdziai aciu na turbut sulauksiu prekiu
Su praejusiom sventem, darbstuoles.
Labai grazus metrikai ir katinukas.
Labai grazus metrikai ir katinukas.
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 16:26)
Aš užsisakinėjau pirmą kartą, ten pas juos yra du atsiskaitymo būdai - aš pasirinkau išankstinį pavedimą. Man atsiuntė laišką, jame buvo užsakytų prekių sąrašas, užsakymo numeris ir rekvizitai, tada padariau pavedimą, paskui du kartus siuntė, kad pavedimą gavo ir užsakymas atnaujinamas. Dabar laukiu ir tiek. Gal užsakymo vykdymas priklauso nuo apmokėjimo būdo...
Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 16:43)
Nuosirdziai aciu na turbut sulauksiu prekiu
Manau, kad sulauksi. Jei ką - gali el.laišką parašyti. Aš porą kart rašiau, atsakydavo gana greit
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 14, 15:38)
Vestuvių metrika uošviams perlinių vestuvių proga
Subtilu ir romantiška Man visai patinka rėmelio apipavidalinimas. Ir pats rėmelis
QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 14, 15:38)
ne veltui laukiau tavo šio grožio , labai gražu. Ar sunkiai siuvinėjosi?
pagelbekit prasau,.. kaip konvertuotis siuliukus is Madeiros i Muline?
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 16:26)
manau, kai puslapis atnaujintas, daug klaidų dar ten liko. Jei neramu, tai žinoma rašyk laišką.
V .I .R .G .U .T .E, nepabaigus senų namučių į naujus negalima rašyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.