Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

sveikutes... turiu toki klausima... sakykit kaip ten DMC paleteje spalvos sudetos? pagal skaiciukus ar pagal atspalvius? pvz neturiu geltonos spalvos tai galiu imt salia nurodyta nes ji panasiausia ar jau turiu per visa palete pati derintis?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 14, 10:55)
sveikutes... turiu toki klausima... sakykit kaip ten DMC paleteje spalvos sudetos? pagal skaiciukus ar pagal atspalvius? pvz neturiu geltonos spalvos tai galiu imt salia nurodyta nes ji panasiausia ar jau turiu per visa palete pati derintis?

Pagal spalvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 04 14, 10:58)
Pagal spalvas  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Dar turu DMC siuliuku pardavimui 4u.gif Kreipkites i az
Atsakyti
Cia vienas is paskutiniuju mano darbeliu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 14, 13:32)
Man labai jis mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 14, 13:32)

wub.gif Dailu 4u.gif

Metija šauniai pasidarbavai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 04 14, 10:03)
4u.gif grazus ir labai kruopstus darbelis, o ir remas geras parinktas smile.gif  saunuole  clap.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 14, 13:46)
Metija šauniai pasidarbavai thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū už pagyras smile.gif

sirdelle, dailus darbelis. Ir labai puikiai įrėmintas 4u.gif Tik mažytis pastebėjimas: jei data rašoma lietuviškai, taškai tarp metų ir mėnesių nėra dedami.... Lietuviškai dedami brūkšniukai arba jau tada geriau nedėti nieko. Bet darbelio grožio tai nesumenkino, žinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 14 balandžio 2009 - 12:54
QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 13:52)
Ačiū už pagyras smile.gif

sirdelle, dailus darbelis. Ir labai puikiai įrėmintas  4u.gif Tik mažytis pastebėjimas: jei data rašoma lietuviškai, taškai tarp metų ir mėnesių nėra dedami.... Lietuviškai dedami brūkšniukai arba jau tada geriau nedėti nieko. Bet darbelio grožio tai nesumenkino, žinoma smile.gif

Mus visad mokino, kad rašant datą niekas nededama, nebent dabar pasikeitė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 14, 13:43)
Man labai jis mielas wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 14, 13:46)

QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 13:52)
sirdelle, dailus darbelis. Ir labai puikiai įrėmintas  4u.gif Tik mažytis pastebėjimas: jei data rašoma lietuviškai, taškai tarp metų ir mėnesių nėra dedami.... Lietuviškai dedami brūkšniukai arba jau tada geriau nedėti nieko. Bet darbelio grožio tai nesumenkino, žinoma smile.gif

Aciu uz pastebejimus,reminau pati blush2.gif
O del metu ir menesio rasymo tai nelabai zinau tu taisykliu,mat esu dar naujoke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 14, 14:00)
Mus visad mokino, kad rašant datą niekas nededama, nebent dabar pasikeitė? g.gif

Mus irgi dar mokė, kad niekas nededama. Pasikeitė, Paukščiuk, ir jau senokai. Tą galiu pasakyt tikrai smile.gif Dirbu mokykloj...
Papildyta:
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 14, 14:05)
Aciu uz pastebejimus,reminau pati blush2.gif
O del metu ir menesio rasymo tai nelabai zinau tu taisykliu,mat esu dar naujoke ax.gif

Oho, kaip gražiai įrėminai!!! Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip pasportą darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 14 balandžio 2009 - 13:14
QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 14:13)
Mus irgi dar mokė, kad niekas nededama.  Pasikeitė, Paukščiuk, ir jau senokai. Tą galiu pasakyt tikrai smile.gif Dirbu mokykloj...

Dabar žinosim 4u.gif
Atsakyti