sveikutes... turiu toki klausima... sakykit kaip ten DMC paleteje spalvos sudetos? pagal skaiciukus ar pagal atspalvius? pvz neturiu geltonos spalvos tai galiu imt salia nurodyta nes ji panasiausia ar jau turiu per visa palete pati derintis?
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 14, 10:55)
sveikutes... turiu toki klausima... sakykit kaip ten DMC paleteje spalvos sudetos? pagal skaiciukus ar pagal atspalvius? pvz neturiu geltonos spalvos tai galiu imt salia nurodyta nes ji panasiausia ar jau turiu per visa palete pati derintis?
Pagal spalvas
Cia vienas is paskutiniuju mano darbeliu
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 14, 13:32)
Cia vienas is paskutiniuju mano darbeliu
Man labai jis mielas
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 14, 13:32)
Dailu
Metija šauniai pasidarbavai
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 04 14, 10:03)
grazus ir labai kruopstus darbelis, o ir remas geras parinktas saunuole
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 14, 13:46)
Metija šauniai pasidarbavai
Ačiū už pagyras
sirdelle, dailus darbelis. Ir labai puikiai įrėmintas Tik mažytis pastebėjimas: jei data rašoma lietuviškai, taškai tarp metų ir mėnesių nėra dedami.... Lietuviškai dedami brūkšniukai arba jau tada geriau nedėti nieko. Bet darbelio grožio tai nesumenkino, žinoma
QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 13:52)
Ačiū už pagyras
sirdelle, dailus darbelis. Ir labai puikiai įrėmintas Tik mažytis pastebėjimas: jei data rašoma lietuviškai, taškai tarp metų ir mėnesių nėra dedami.... Lietuviškai dedami brūkšniukai arba jau tada geriau nedėti nieko. Bet darbelio grožio tai nesumenkino, žinoma
Mus visad mokino, kad rašant datą niekas nededama, nebent dabar pasikeitė?
QUOTE(ruci @ 2009 04 14, 13:43)
Man labai jis mielas
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 14, 13:46)
Dailu
QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 13:52)
Aciu uz pastebejimus,reminau pati
O del metu ir menesio rasymo tai nelabai zinau tu taisykliu,mat esu dar naujoke
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 14, 14:00)
Mus visad mokino, kad rašant datą niekas nededama, nebent dabar pasikeitė?
Mus irgi dar mokė, kad niekas nededama. Pasikeitė, Paukščiuk, ir jau senokai. Tą galiu pasakyt tikrai Dirbu mokykloj...
Papildyta:
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 14, 14:05)
Aciu uz pastebejimus,reminau pati
Oho, kaip gražiai įrėminai!!! Šaunuolė Kaip pasportą darei?
QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 14:13)
Mus irgi dar mokė, kad niekas nededama. Pasikeitė, Paukščiuk, ir jau senokai. Tą galiu pasakyt tikrai Dirbu mokykloj...
Dabar žinosim