Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Mielosios smile.gif
Pavasarėjantis Velykų oras
Prikelia pamirštas viltis ir noris
Vėl prijaukinti dar neprijaukintas svajones,
Vėl pabandyt kažką neatrasto atrast...
Tegu išsipildo visos Jūsų svajonės ir visi jūsų darbeliai ,būna dar gražesni nei buvę

Su Šventom Velykom 4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 11 balandžio 2009 - 20:42
Žalsvo pumpuro plyšimo,
Mažo paukščio sugrįžimo,
Sidabrinio katinuko,
Debesėlio balto pūko.
Džiaugsmo, saulėtų Velykų ir kitų gražių dalykų...

Su artėjančiom Šv. Velykom! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 04 10, 23:03)
Mano dviejų savaičių darbas  blush2.gif

Liko tik įrėmint  thumbup.gif

Labai grazu thumbup.gif As irgi si paveiksla dabar siuvineju smile.gif , tik jau taip tingiu, kad turbut koki menesiu krapstysiuosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2009 04 10, 18:46)
Demonstruoju Nimue "Clair de Lune". Siuvinėta ant LT lino DMC siūlais.

Dėl rėminimo kainos

aš rėminu be stiklo. Taip pigiau ir man gražiau  mirksiukas.gif

didis.gif labai grazu, ant lino siuvinetus darbelis ir as remonu be stiklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 11, 11:42)
Nereikalinga gala galima nukirpti. Ir taip, cia per prieki, nes paimta is serijos, kur moko kaip palikti grazia blogaja puse. Bet viska ta pati galima padaryti ir blogojoje puseje, nes pvz. siuvinejant ant aidos 14 su 2 gijomis viskas sviesis, IMHO.

o koks tikslas labai preciziskai padaryti blogaja puse? g.gif kad nebutu guzeliu ir gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 12, 11:00)
o koks tikslas labai preciziskai padaryti blogaja puse?  g.gif  kad nebutu guzeliu ir gerai  bigsmile.gif

Cia jau skonio reikalas hihihi.gif, yra pamisusiu del blogosios puses .
Is esmes, tai svarbu jei siuvinejama staltiese, servetele ar kazkas panasaus, kur blogoji puse nera paslepta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su šv. Velykom thumbup.gif

Nusipirkau auksinių siuvimo siūlų. Darbas tiesiog slysta assa.gif Nepalyginsi progreso kaip su DMC metallicu doh.gif Žinoma, siūlas plonesnis, bet mano flamenco mergaitės vėliumui kaip tik biggrin.gif

Dėl to paklausiu - kreiniko metalizuoti siūlai į ką panašūs? Į DMC/Madeiros metallic'ą ar jie tokie kaip tikri siūlai (nemoku tiksliai paaiškinti doh.gif )?
Atsakyti
O aš savo darbelį baigiau, liko tik BS. doh.gif
Atsakyti
o aš šiandien savo darbeliui visą dieną BS siuvinėjau ,tiek daug dar nebuvau siuvinėjus ,gal nelabai kaip gavosi ,bet jau tiek kiek ardžiau ,tai dar niekad neardžiau ax.gif ,tai manau ,kad tai jau baigtinis variantas ,ryt nufotkinsiu ir parodysiu,šiandien fotikas neturi baterijų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 balandžio 2009 - 21:06
Laba visoms po švenčių smile.gif

rodausi savo mažučiam sūnėnui Velykoms padovanotą metriką. Kadangi darbelį jau rodžiau anksčiau, puslapių skaičiaus nebedidindama, įdedu nuorodą:

http://public.fotki....s/cimg0474.html

Už idėją esu dėkinga Paukščiukui, už rėminimo patirtį - Lizardei 4u.gif . Rėminau be stiklo (tiksliau, jis liko darbelio kitoje pusėje). Metrika patiko visiems, susirinkusiems švęsti Velykas smile.gif Bet man svarbu, kad ji kada nors patiktų Augustui...

Rėminau pati. Darbą atlikau per du kartus. Pirmą kartą geroji pusė atrodė beveik ideali... Bet... blogai sutvarkiau blogąją pusę ir tai man pačiai buvo pastebima gerojoje. Perrėminau. Pasitikėjau savim ir tik darbo pabaigoj pastebėjau negerumus gerojoje pusėje. Darbelyje jie nėra taip pastebimi, kaip nuotraukoje... Bet laiko pertvarkyti nebebuvo, prieš Velykas norėjau bent kažkiek pamiegoti smile.gif

Pumpurytei dėkui už patarimus fotografuojant 4u.gif . Deja, mano fotoaparatas macro režimo neturi... sad.gif Yra kaip yra. Gal laikui bėgant išmoksiu geriau susitarti su savuoju fotiku arba įsigysiu naują. Ką gali žinoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 13 balandžio 2009 - 22:43

http://public.fotki....s/cimg0474.html

4u.gif grazus ir labai kruopstus darbelis, o ir remas geras parinktas smile.gif saunuole clap.gif
Atsakyti
Visas sveikinu su jau praėjusiomis Šv. Velykomis angel.gif O jau darbų grožis: ir žirgai, ir metrikas, ir visi kiti darbeliai, kurie buvo įkelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 14 balandžio 2009 - 09:20
Kurios uzsakinejat is 123stitch, issiunciau jums zinutes su saskaita ir siuntimo kastu paskaiciavimu. Jei viskas tinka, laukiu pinigeliu ir judam su uzsakymu. 4u.gif
Atsakyti