Mielosios
Pavasarėjantis Velykų oras
Prikelia pamirštas viltis ir noris
Vėl prijaukinti dar neprijaukintas svajones,
Vėl pabandyt kažką neatrasto atrast...
Tegu išsipildo visos Jūsų svajonės ir visi jūsų darbeliai ,būna dar gražesni nei buvę
Su Šventom Velykom
QUOTE(Reska @ 2009 04 10, 23:03)
Labai grazu As irgi si paveiksla dabar siuvineju , tik jau taip tingiu, kad turbut koki menesiu krapstysiuosi
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2009 04 10, 18:46)
Demonstruoju Nimue "Clair de Lune". Siuvinėta ant LT lino DMC siūlais.
Dėl rėminimo kainos
aš rėminu be stiklo. Taip pigiau ir man gražiau
Dėl rėminimo kainos
aš rėminu be stiklo. Taip pigiau ir man gražiau
labai grazu, ant lino siuvinetus darbelis ir as remonu be stiklo
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 11, 11:42)
Nereikalinga gala galima nukirpti. Ir taip, cia per prieki, nes paimta is serijos, kur moko kaip palikti grazia blogaja puse. Bet viska ta pati galima padaryti ir blogojoje puseje, nes pvz. siuvinejant ant aidos 14 su 2 gijomis viskas sviesis, IMHO.
o koks tikslas labai preciziskai padaryti blogaja puse? kad nebutu guzeliu ir gerai
QUOTE(Chera @ 2009 04 12, 11:00)
o koks tikslas labai preciziskai padaryti blogaja puse? kad nebutu guzeliu ir gerai
Cia jau skonio reikalas , yra pamisusiu del blogosios puses .
Is esmes, tai svarbu jei siuvinejama staltiese, servetele ar kazkas panasaus, kur blogoji puse nera paslepta
Sveikos Su šv. Velykom
Nusipirkau auksinių siuvimo siūlų. Darbas tiesiog slysta Nepalyginsi progreso kaip su DMC metallicu Žinoma, siūlas plonesnis, bet mano flamenco mergaitės vėliumui kaip tik
Dėl to paklausiu - kreiniko metalizuoti siūlai į ką panašūs? Į DMC/Madeiros metallic'ą ar jie tokie kaip tikri siūlai (nemoku tiksliai paaiškinti )?
Nusipirkau auksinių siuvimo siūlų. Darbas tiesiog slysta Nepalyginsi progreso kaip su DMC metallicu Žinoma, siūlas plonesnis, bet mano flamenco mergaitės vėliumui kaip tik
Dėl to paklausiu - kreiniko metalizuoti siūlai į ką panašūs? Į DMC/Madeiros metallic'ą ar jie tokie kaip tikri siūlai (nemoku tiksliai paaiškinti )?
O aš savo darbelį baigiau, liko tik BS.
o aš šiandien savo darbeliui visą dieną BS siuvinėjau ,tiek daug dar nebuvau siuvinėjus ,gal nelabai kaip gavosi ,bet jau tiek kiek ardžiau ,tai dar niekad neardžiau ,tai manau ,kad tai jau baigtinis variantas ,ryt nufotkinsiu ir parodysiu,šiandien fotikas neturi baterijų
Laba visoms po švenčių
rodausi savo mažučiam sūnėnui Velykoms padovanotą metriką. Kadangi darbelį jau rodžiau anksčiau, puslapių skaičiaus nebedidindama, įdedu nuorodą:
http://public.fotki....s/cimg0474.html
Už idėją esu dėkinga Paukščiukui, už rėminimo patirtį - Lizardei . Rėminau be stiklo (tiksliau, jis liko darbelio kitoje pusėje). Metrika patiko visiems, susirinkusiems švęsti Velykas Bet man svarbu, kad ji kada nors patiktų Augustui...
Rėminau pati. Darbą atlikau per du kartus. Pirmą kartą geroji pusė atrodė beveik ideali... Bet... blogai sutvarkiau blogąją pusę ir tai man pačiai buvo pastebima gerojoje. Perrėminau. Pasitikėjau savim ir tik darbo pabaigoj pastebėjau negerumus gerojoje pusėje. Darbelyje jie nėra taip pastebimi, kaip nuotraukoje... Bet laiko pertvarkyti nebebuvo, prieš Velykas norėjau bent kažkiek pamiegoti
Pumpurytei dėkui už patarimus fotografuojant . Deja, mano fotoaparatas macro režimo neturi... Yra kaip yra. Gal laikui bėgant išmoksiu geriau susitarti su savuoju fotiku arba įsigysiu naują. Ką gali žinoti...
rodausi savo mažučiam sūnėnui Velykoms padovanotą metriką. Kadangi darbelį jau rodžiau anksčiau, puslapių skaičiaus nebedidindama, įdedu nuorodą:
Už idėją esu dėkinga Paukščiukui, už rėminimo patirtį - Lizardei . Rėminau be stiklo (tiksliau, jis liko darbelio kitoje pusėje). Metrika patiko visiems, susirinkusiems švęsti Velykas Bet man svarbu, kad ji kada nors patiktų Augustui...
Rėminau pati. Darbą atlikau per du kartus. Pirmą kartą geroji pusė atrodė beveik ideali... Bet... blogai sutvarkiau blogąją pusę ir tai man pačiai buvo pastebima gerojoje. Perrėminau. Pasitikėjau savim ir tik darbo pabaigoj pastebėjau negerumus gerojoje pusėje. Darbelyje jie nėra taip pastebimi, kaip nuotraukoje... Bet laiko pertvarkyti nebebuvo, prieš Velykas norėjau bent kažkiek pamiegoti
Pumpurytei dėkui už patarimus fotografuojant . Deja, mano fotoaparatas macro režimo neturi... Yra kaip yra. Gal laikui bėgant išmoksiu geriau susitarti su savuoju fotiku arba įsigysiu naują. Ką gali žinoti...
grazus ir labai kruopstus darbelis, o ir remas geras parinktas saunuole
Visas sveikinu su jau praėjusiomis Šv. Velykomis O jau darbų grožis: ir žirgai, ir metrikas, ir visi kiti darbeliai, kurie buvo įkelti
Kurios uzsakinejat is 123stitch, issiunciau jums zinutes su saskaita ir siuntimo kastu paskaiciavimu. Jei viskas tinka, laukiu pinigeliu ir judam su uzsakymu.