Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Vajetau mergaites kiek darbu darbeliu.... blink.gif as jau net skaityti nespeju,saunuoles jus visos... 4u.gif 4u.gif 4u.gif visu darbai labai kruopstus ir grazus bigsmile.gif O mano darbelai verkia be manes... verysad.gif Nera net kada prisesti...
Geru ir prasmingu svenciu darbstuolytes..,margu marguciu.. 4u.gif
Atsakyti
Pumpureli, ypatingas darbelis bigsmile.gif ir remeliai lb grazus....nepaisant visu nesusipratimu su reminimu. kaip tik po svenciu nesiu pas juos reminti. tai, matyt, teks baisiai prigrasyt jiems, kad lygiai sutemptu.

milka@, koks kruopstumas bigsmile.gif siaip jau Nimue dizainai man nelabai, niuroki. bet kai taip detaliau parodyta, tai tikrai zavinga.

Reske
, tempai nerealus, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 04 10, 23:03)
Mano dviejų savaičių darbas  blush2.gif
Fainas wub.gif
Atsakyti
Reska super darbas, taip gražiai viskas žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Reska - nuostabus Nimue egzempliorius... wub.gif O jau sparnų lengvumas... (kreiniku siuvinėjai? g.gif ). Tu galėtum būti oficialus Nimue veidas biggrin.gif Nei viena čia tiek daug nėra prisiuvinėjus Nimue rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Reska,2009 04 11, 00:03]
Mano dviejų savaičių darbas blush2.gif

Nuostabu, vaizdas kaip gyvas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 10, 22:00)

o kaip ciat aip per prieki uzkista? g.gif juk gali matytis tas nereikalingas siulo galas doh.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 11, 08:51)
O jau sparnų lengvumas... (kreiniku siuvinėjai?  g.gif ).

siuvinėjau čekišku metaliku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 11, 11:36)
o kaip ciat aip per prieki uzkista?  g.gif  juk gali matytis tas nereikalingas siulo galas  doh.gif

Nereikalinga gala galima nukirpti. Ir taip, cia per prieki, nes paimta is serijos, kur moko kaip palikti grazia blogaja puse. Bet viska ta pati galima padaryti ir blogojoje puseje, nes pvz. siuvinejant ant aidos 14 su 2 gijomis viskas sviesis, IMHO.
Atsakyti
Reska, milka@, Pumpureli Labai gražūs darbai wub.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Saulėtų, gražių ŠV. Velykų user posted image
Atsakyti
LINKSMŲ ŠVENTŲ VELYKŲ IR GRAŽIŲ MARGUČIŲ.

user posted image

user posted image
Atsakyti