Šaunūs darbeliai. O aš pusę nakties vakar aklinėjau prie stalinės lempos, nebaigiau, o ryte tikrinausi sveikatą dėl teisių. Su regėjimu buvo ... Jaučiu nuo siuvinėjimo, gerai, kad dar ir po naktinės buvau, tai nuovargio nurašė.
isduokit paslapti kiek kainuoja nesti isireminti darbeli, as dar nenesiau bet isivaizduoju kad nepigiai
QUOTE(Florestina @ 2009 04 10, 18:08)
Šaunūs darbeliai. O aš pusę nakties vakar aklinėjau prie stalinės lempos, nebaigiau, o ryte tikrinausi sveikatą dėl teisių. Su regėjimu buvo ... Jaučiu nuo siuvinėjimo, gerai, kad dar ir po naktinės buvau, tai nuovargio nurašė.
Pas mane irgi problemos su regejimu, o toks kruopstus darbas akims ne i nauda. Tai stengiuosi daugiau dienos sviesoj siuvineti, tik ne visada iseina...
Papildyta:
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 10, 14:41)
Matinis tikrai manu geriau nei paprastas stiklas. As visada tik su matiniu stiklu reminu.
Is tiesu tai daug kas priklauso nuo apsvietimo: jei saules sviesa tiesiogiai i paveiksla nesviecia, galima remint ir su paprastu. Matinis stiklas siuvinejimo rasta siek tiek islieja...
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 10, 18:16)
isduokit paslapti kiek kainuoja nesti isireminti darbeli, as dar nenesiau bet isivaizduoju kad nepigiai
Remelis, pasportas, stiklas, pagaliau paveikslo dydis - viskas skaiciuojasi, tai sunku taip vienareiksmiskai atsakyti. Dar, matyt, ir nuo vietos siek tiek priklauso: mazesnis miestas tai ar didmiestis.
Apie reminimo paslaugas yra atskira temele uzvesta, pabandykit paieskoti ten.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 10, 17:16)
Na labai ivairiai - siaip tikrai nepigiai. Bet kai tiek idedi darbo tai norisi ir isireminti graziai. Kitos kiek zinau, uzsisako tik remus o isiremina pacios - pigiau ko gero taip gal gaunasi o be to ir kokybiskiau gal pasidaro, nes reminimo dirbtuvese kartais labai jau prastai iremina.
QUOTE(raksa @ 2009 04 10, 18:06)
Is tiesu tai daug kas priklauso nuo apsvietimo: jei saules sviesa tiesiogiai i paveiksla nesviecia, galima remint ir su paprastu. Matinis stiklas siuvinejimo rasta siek tiek islieja...
Va sito tai nezinojau, kazkaip niekada neatkreipiau demesio.
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 10, 19:30)
Na, man meistras reminimo dirbtuvese parode. Is tiesu, uzdejus paprasta stikla ir matini, skirtumas yra.
nu Milka@, saunuole! vis dairausi dairausi, taves cia nematyti, sakau, jau ikvepimas menuli pribaigti atsirado atrodo puikiai!
QUOTE(milka@ @ 2009 04 10, 17:46)
Labai gražu ir koks kruopštumas.
Labai grazus milkos@ darbas.
milka@
žiūriu žiūriu ir niekaip atsigrožėt negaliu
Pumpurėli, dailus rėmelis ir tinka tokiai grožybei
žiūriu žiūriu ir niekaip atsigrožėt negaliu
Pumpurėli, dailus rėmelis ir tinka tokiai grožybei