Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Šaunūs darbeliai. O aš pusę nakties vakar aklinėjau prie stalinės lempos, nebaigiau, o ryte tikrinausi sveikatą dėl teisių. Su regėjimu buvo ... Jaučiu nuo siuvinėjimo, gerai, kad dar ir po naktinės buvau, tai nuovargio nurašė. doh.gif
Atsakyti
isduokit paslapti kiek kainuoja nesti isireminti darbeli, as dar nenesiau bet isivaizduoju kad nepigiai
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 10, 18:08)
Šaunūs darbeliai. O aš pusę nakties vakar aklinėjau prie stalinės lempos, nebaigiau, o ryte tikrinausi sveikatą dėl teisių. Su regėjimu buvo ... Jaučiu nuo siuvinėjimo, gerai, kad dar ir po naktinės buvau, tai nuovargio nurašė. doh.gif

Pas mane irgi problemos su regejimu, o toks kruopstus darbas akims ne i nauda. schmoll.gif Tai stengiuosi daugiau dienos sviesoj siuvineti, tik ne visada iseina... doh.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 10, 14:41)

Matinis tikrai manu geriau nei paprastas stiklas. As visada tik su matiniu stiklu reminu.

Is tiesu tai daug kas priklauso nuo apsvietimo: jei saules sviesa tiesiogiai i paveiksla nesviecia, galima remint ir su paprastu. Matinis stiklas siuvinejimo rasta siek tiek islieja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 10, 18:16)
isduokit paslapti kiek kainuoja nesti isireminti darbeli, as dar nenesiau bet isivaizduoju kad nepigiai

Remelis, pasportas, stiklas, pagaliau paveikslo dydis - viskas skaiciuojasi, tai sunku taip vienareiksmiskai atsakyti. Dar, matyt, ir nuo vietos siek tiek priklauso: mazesnis miestas tai ar didmiestis.
Apie reminimo paslaugas yra atskira temele uzvesta, pabandykit paieskoti ten. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 10, 17:16)

Na labai ivairiai - siaip tikrai nepigiai. Bet kai tiek idedi darbo tai norisi ir isireminti graziai. Kitos kiek zinau, uzsisako tik remus o isiremina pacios - pigiau ko gero taip gal gaunasi o be to ir kokybiskiau gal pasidaro, nes reminimo dirbtuvese kartais labai jau prastai iremina.

QUOTE(raksa @ 2009 04 10, 18:06)
Is tiesu tai daug kas priklauso nuo apsvietimo: jei saules sviesa tiesiogiai i paveiksla nesviecia, galima remint ir su paprastu. Matinis stiklas siuvinejimo rasta siek tiek islieja... g.gif

Va sito tai nezinojau, kazkaip niekada neatkreipiau demesio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 10, 19:30)

Va sito tai nezinojau, kazkaip niekada neatkreipiau demesio.  blush2.gif

Na, man meistras reminimo dirbtuvese parode. Is tiesu, uzdejus paprasta stikla ir matini, 4u.gif skirtumas yra.
Atsakyti
Demonstruoju Nimue "Clair de Lune". Siuvinėta ant LT lino DMC siūlais.

user posted image

user posted image

user posted image

Dėl rėminimo kainos

aš rėminu be stiklo. Taip pigiau ir man gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 10 balandžio 2009 - 17:46
QUOTE(milka@ @ 2009 04 10, 18:46)

Tai bet grozis. Jau kaip dailu !!! Pasaka !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu Milka@, saunuole! vis dairausi dairausi, taves cia nematyti, sakau, jau ikvepimas menuli pribaigti atsirado lotuliukas.gif atrodo puikiai! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 10, 17:46)

Labai gražu ir koks kruopštumas. wub.gif
Atsakyti
Labai grazus milkos@ darbas. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
milka@
žiūriu žiūriu ir niekaip atsigrožėt negaliu wub.gif wub.gif wub.gif

Pumpurėli, dailus rėmelis ir tinka tokiai grožybei wub.gif
Atsakyti