Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Mielos kryžiavotojos 4u.gif

gal kuri turi tiek siuvinėjimo audinių, kad mielai juos parduotų ir lauktų kitųsmile.gif Aš tingiu laukti iš kasiulai blush2.gif
Noriu Evenweave ar Zweigart, bet kad smulkiems kryzeliams.
Duokit zinia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 04 10, 14:32)
Mielos kryžiavotojos  4u.gif

gal kuri turi tiek siuvinėjimo audinių, kad mielai juos parduotų ir lauktų kitųsmile.giftingiu laukti iš kasiulai  blush2.gif

gerai skamba "TINGIU LAUKTI" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 10 balandžio 2009 - 13:38
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 10, 14:28)
Taigi mano nekokybiškai įrėminta Acufactum Blutenzauber gėlė. Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, rėminta be stiklo.

o po karoliukais yra siuvinejamas kryziukas ar jie prisiuvami ant medzigytes?
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 10, 14:36)
gerai skamba "TINGIU LAUKTI"  doh.gif  lotuliukas.gif

o kas cia ne taip? g.gif jei siuntinukas keliaus koki menesi, o norisi dabar jau siuvineti - tai ir praso medzigytes parduoti forume
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 10, 14:38)

Šiame mano darbe karoliukai siuvinėjami ant kryžiukų - jei yra vientisas lapas, negali palikti tuščių vietų, matytųsi. Bet kituose darbuose būna, kad ir ant medžiagos prisiuvami karoliukai - reikia žiūrėt į schemą ir daryti, kaip ten nurodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 10 balandžio 2009 - 13:48
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 10, 14:28)
Jei jau apie rėminimą, tai kuo toliau, tuo darosi aiškiau, kad geriausiai rėminti pačia. Šįkart net ir gan patikimi ir patikrinti rėmintojai man sudirbo darbą  doh.gif Pirmą kartą įrėmino klaikiai kreivai - padarė taip, kad gėlė būtų tiesi, nepaisant to, kad medžiaga ėjo žiauriai kreivai  doh.gif Palikau perdaryti. Perdarė, bet vis vien paliko medžiagos burbulų  gun_bandana.gif  blink.gif Niu žodžiu, supykau. Kitus darbus bandysiu rėminti pati...

Taigi mano nekokybiškai įrėminta Acufactum Blutenzauber gėlė. Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, rėminta be stiklo. Darbas man mielas (jei nežinočiau bjaurios rėminimo istorijos...)

Pumpurėli, kaip pikta, kad sugadino gun_bandana.gif . Anksčiau buvai patenkinta rėmintojų kokybe ir še tau... Bet tavo rėmas labai gražus. Aš rytoj bandysiu pirmą kartą rėminti, žiūrėsiu kaip man pavyks. Bet tavo gėlė vis vien nuostabi. Paleisk mintis apie tą sumautą rėminimo istoriją ir džiaukis darbeliu.

Užsisakiau zweigart belfast lino ir evenveave. Nu, dabar lauksiu, nes neturiu ką veikt... Pasiskonėdama pabaigsiu savo raideles ir lauksiu. Gal, sakau, neilgai truks atsiuntimas...

e.meskine, labai dailūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 10 balandžio 2009 - 13:50
QUOTE(kiskiene @ 2009 04 10, 14:32)
gal kuri turi tiek siuvinėjimo audinių, kad mielai juos parduotų ir lauktų kitųsmile.gif Aš tingiu laukti iš kasiulai  blush2.gif

O kokios spalvos tau reikia? Turiu dabar nenaudojamo Cream Zweigart Belfast lino (32 ct), turiu ir Cashel (28 ct), spalva vos vos tamsesnė už Cream. Jei nori, galiu perleisti, bet, žinoma, visą gabalą (ten berods 50x70 cm). Jei įdomu, rašyk až 4u.gif
Atsakyti
Pumpurėli, puikus rėmelis, o tau klyjavo ar tampė? Kad juos kur sutrauktu už atmestinį darbą doh.gif . Jei tampė, tai gal išardyk ir pati pertemk tvarkingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 10, 14:38)
Papildyta:

o kas cia ne taip?  g.gif  jei siuntinukas keliaus koki menesi, o norisi dabar jau siuvineti - tai ir praso medzigytes parduoti forume

na tas pasakymas nelogiškai skamba, aš čia ne piktai tik šiaip sujuokino ax.gif juk galima tingėti dirbti, o kai lauki tai nieko nereikia papildomai veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 10, 14:51)
Pumpurėli, puikus rėmelis, o tau klyjavo ar tampė? Kad juos kur sutrauktu už atmestinį darbą doh.gif . Jei tampė, tai gal išardyk ir pati pertemk tvarkingai g.gif

Tempė (jei būtų priklijavę, būčiau dar ne tokį skandalą pakėlusi...). Jie jau žino ten kaip man rėminti, nes dažnai rėminu. Bet pirmą kartą padarė tokį liapsusą doh.gif Ardyti truputį prisibijau, tiesą sakant, o ir nėra labai blogai ten... Bet kitą kartą bandysiu rėmint pati cool.gif
Atsakyti
gal kuri šiom dienom užsisakynėjot iš Auksarankės, kažko man neatrašo?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 10, 15:07)
gal kuri šiom dienom užsisakynėjot iš Auksarankės, kažko man neatrašo?

užsisakinėjau iš kasiulų gal penktadienį, iš auksarankės antradieį, tai vakar iš pašto abiejų parduotuvių lapelius gavau. šiandien bandysiu pasiimti ax.gif

man auksarankė parašė tik kai užsakymą padariau, po to lindau su savo akauntu į pačią parduotuvę ir žiūrėjau koks užsakymo statusas, pradžioj po apmokėjimo buvo ruošiama, dabar užbaigtas
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 10, 13:28)
Taigi mano nekokybiškai įrėminta Acufactum Blutenzauber gėlė. Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, rėminta be stiklo. Darbas man mielas (jei nežinočiau bjaurios rėminimo istorijos...)

Fantastika wub.gif Labai gražų rėmelį išsirinkai thumbup.gif
Atsakyti