Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(liepsnike @ 2009 04 10, 09:49)
Isplauti geriau pries siuvant karoliukus. O jei jau isplovei, tai teks ir lyginti. Prisiuvus karoliukus irgi islygink, tik jau pasidejus ant kokio minksto ranksluoscio, kad karoliukai neisispaustu. Tiesa, lyginti gali tekti atsargiai, nes kai kurie nematomi siulai gali lydytis nuo karscio.

g.gif reiks bandyti...gerai kad pasipasakojat kaip darot, o tai buciau prisiuvusi karoliukus ir tik tada plovusi bei lyginusi unsure.gif o gal tada galima lyginti per marle kad neissilydytu siulas, nes kitu atveju reiks is naujo siuti karoliukus doh.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 04 10, 09:56)
o lipalas i kita puse nepersigėrė??? g.gif

jo daug netepiau, tik kelis lasus kad magnetukas priliptu thumbup.gif laikosi gerai ir klijai nepersispaude i geraja puse rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif As irgi prisijungsiu prie siuvinejanciu 4u.gif Smagu cia pasiskaitineti, bet siuo metu turiu problema doh.gif Noriu pradeti siuvineti arklius arba zirgus, bet noriu didesnio paveikslo ir kadangi mano brolis labai isrankus, tai niekaip nerandu tinkamo... Gal kas galite padeti?? Gal turite kokiu schemuciu? smile.gif
Atsakyti
kelis puslapius atgal ,vakar viena mergina rodėsi išsiuvinėtus du žirgus ,labai gražūs ,pabandyk paieškot ir asmeninę žinutę parašyt ,gal [padės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta-Ieva @ 2009 04 09, 20:53)
Greičiau jau užsakysiu pas Tave  blush2.gif  mirksiukas.gif

Kaip nors susitarsim. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka, senai besilankiau, tik greitai paskaitineju ir pasigrozeju jusu darbeliais visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na pagaliau ir as parsinesiau savo paskutiniuosius darbelius...anyta jau vakar gavo dovanele, labai patiko.user posted image
ir dukrytes metrikas
user posted image
pirmi mano darbeliai, kai dejau pasportus, visai patiko...ir pirma karta reminau su matiniu stiklu, seniau kazkaip bijojau, bet labai patiko, darysiu taip visada dabar...tik gaila sawex neturi gero pasporteliu pasirinkimo...metrikui norejau kazko vaikiskesnio, ryskesnio, bet tokiu kaip ruzavu ar kazko panasaus neturi, tai man kazkaip tas labai buvo gaila....
o dabar jau kibau i savo didiji darbeli...tevu nuotrauka siuvineju sidabriniu vestuviu proga, laiko turiu daug, beveik metus.paveikslas bus 37x57cm. gan nemazas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 04 10, 13:25)
na pagaliau ir as parsinesiau savo paskutiniuosius darbelius...anyta jau vakar gavo dovanele, labai patiko.

ir dukrytes metrikas

Ojej kad graziai ireminta. Kur reminai? As tai vis lieku istikima Savex'ui.

O jau Paulinyte kad grazi, burbule kokia. Vis noredavau paprasyti, kad prodytum savo P, juk skiriasi tik dviem menesiukais musu P.
Grazi mergyte !!! Aisku ir metrikiukas labai grazus !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu
Atsakyti
Ups - pamaciau, kad Savex'e reminai.

Matinis tikrai manu geriau nei paprastas stiklas. As visada tik su matiniu stiklu reminu.
Atsakyti
aciu...as ir likau istikima sawexui nors daug yra cia ir nusivylusiu, o dar ir nuolaidu kortele isigijau, tai kol pati nenusivilsiu, tol busiu istikima thumbup.gif
Atsakyti
Buvo ir man pora kartu nelabai kokybiskai iremine, bet dabar lyg ir vel viskas OK. Matomai ten meitrai keiciasi, o gal darbu daug turi tai todel taip ir papuola. Manau visur visko pasitaiko.
Atsakyti
Jei jau apie rėminimą, tai kuo toliau, tuo darosi aiškiau, kad geriausiai rėminti pačia. Šįkart net ir gan patikimi ir patikrinti rėmintojai man sudirbo darbą doh.gif Pirmą kartą įrėmino klaikiai kreivai - padarė taip, kad gėlė būtų tiesi, nepaisant to, kad medžiaga ėjo žiauriai kreivai doh.gif Palikau perdaryti. Perdarė, bet vis vien paliko medžiagos burbulų gun_bandana.gif blink.gif Niu žodžiu, supykau. Kitus darbus bandysiu rėminti pati...

Taigi mano nekokybiškai įrėminta Acufactum Blutenzauber gėlė. Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, rėminta be stiklo. Darbas man mielas (jei nežinočiau bjaurios rėminimo istorijos...)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 10, 14:28)
Jei jau apie rėminimą, tai kuo toliau, tuo darosi aiškiau, kad geriausiai rėminti pačia. Šįkart net ir gan patikimi ir patikrinti rėmintojai man sudirbo darbą  doh.gif Pirmą kartą įrėmino klaikiai kreivai - padarė taip, kad gėlė būtų tiesi, nepaisant to, kad medžiaga ėjo žiauriai kreivai  doh.gif Palikau perdaryti. Perdarė, bet vis vien paliko medžiagos burbulų  gun_bandana.gif  blink.gif Niu žodžiu, supykau. Kitus darbus bandysiu rėminti pati...

Taigi mano nekokybiškai įrėminta Acufactum Blutenzauber gėlė. Zweigart Belfast linas, DMC siūlai, Mill Hill karoliukai, rėminta be stiklo. Darbas man mielas (jei nežinočiau bjaurios rėminimo istorijos...)

nuostabiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti