Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Patiko velykiniai ant plastmasinės kanvos ir tulpės gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
kažkas klausė ,kaip siuvinėt nuo vidurio,tai aš surandu kanvos viduriuką ,ir schemos viduriuką ,irkokia ten spalva būna ,tokia ir siuvinėju kokį nors objektą,irtaip vis i šonus ,derinant nuo viduriuko,aš kitaip ir nemoku ,kažkur radau taip parašyta ,taip ir darau,man tai baisiai sudėtinga kai nuo apačios ar nuo šono pradeda...galų gale nesvarbu ,nuo kur pradėt ,svarbu pabaigt lotuliukas.gif

visų darbeliai puikūs ,o jau žirgai tai fantastiniai.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 09 balandžio 2009 - 20:08
sveikos, ar jus galit man nesusipratelei paaiskint kaip taip reik issiuvinet ant plastikines kanvos kad butu ir kita puse grazi? pas mane blogoji puse visada pilna uodegu siulai per siulus eina. blush2.gif
ar jus du vienodus issiuvinejat ir suklijuojat? 4u.gif
nesiryztu pirkti tos kanvos kad nezianu kaip poto bus, kad bereikalo nebuciau pirkusi. g.gif
Atsakyti
aš dar nesiuvinėjau ,bet ketinu vieną skirtuką knygai siuvinėt ant plastikinės kanvos ,tai manau kad darysiu taip:kadangi esu dar žalia ,tai suvinėsiu kaip man išeina ,o paskui susirasiu kokios neirstančios medžiagytės ,priderinsiu pagal spalvas ir prisiūsiu iš kitos pusės nematomu siūlu,tiesiog apneriant kartu ta medžiagytęir plastikinė kanvą ,ir bus labai gerai...
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 09, 18:54)
Super grožis  thumbup.gif  nerealu  4u.gif  4u.gif Aš tai stebiuosi jūsų visų sumanumu...  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Ir iš kur pas jus visas tiek minčių ir įdėjų?.... g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif mergaitėm vilna pirkau, tai pamaniau kodėl ir pačiai nepažaisti, ir štai rezultatas biggrin.gif

QUOTE(ruci @ 2009 04 09, 19:24)
Patiko velykiniai ant plastmasinės kanvos ir tulpės gerai atrodo thumbup.gif

4u.gif ačiū

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 09, 20:09)
sveikos, ar jus galit man nesusipratelei paaiskint kaip taip reik issiuvinet ant plastikines kanvos kad butu ir kita puse grazi? pas mane blogoji puse visada pilna uodegu siulai per siulus eina. blush2.gif
ar jus du vienodus issiuvinejat ir suklijuojat? 4u.gif
nesiryztu pirkti tos kanvos kad nezianu kaip poto bus, kad bereikalo nebuciau pirkusi. g.gif

du vienodi (veidrodinis variantas) ir neblogai atroditu, toki gali jau ant velykų medelio kabinti , o pas mane bus magnetukai prisiuti, tai nelabai ji ir svarbi smile.gif
parodisiu kaip kita pusė atrodo, aišku nėra ten idealu, bet kentėt galima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 09, 21:42)
pas mane bus magnetukai prisiuti  smile.gif

kam prisiuti ? as su lipalu priklijavau ir super laikosi
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 09, 21:48)
kam prisiuti ? as su lipalu priklijavau ir super laikosi

O aš iš vienos SM pirkau jau su lipnia puse, tai tik nulupi lapelį nuo magnetuko ir klijuoji ant darbelio blogosios pusės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 09, 19:42)
o čia savo tulpėm padariau (nuvėliau) rėma iš vilnos  biggrin.gif

Oho koks grozis. Paskutini karta kai maciau gyvai tavo tulpytes tai dar buvo neremintos. Bet jau remas kad grazus - ir spalvos ir pati remo ideja - super. Labai spalvinga !!!

QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 09, 21:09)

As dabar siuvineju kaledines kojinytes ant plastikines kanvos. Irgi nezinojau ka daryti su kita puse, bet siuvinetoju burelis patare veltinio prisiuti. Valio !!! Radau pirkti veltinio lapais - A4 formato - tai reiks graziai pridygsiuoti ir turetu buti gerai ir graziai.

QUOTE(Džeinė @ 2009 04 09, 21:42)
pas mane bus magnetukai prisiuti, tai nelabai ji ir svarbi  smile.gif

Gal gali parodyti kas ti per magnetukai, kad juos prisiuti reikia? As esu kelias smulkmenas siuvinejus tai ant saldytuvo su dvipuse stora lipnia juosta priklijavau.

Atsakyti
Džeine, tavo darbeliai visad puikūs ir originalūs wub.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kur tą veltinį lapais reikia pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 09, 22:24)
gal galit pasakyt kur tą veltinį lapais reikia pirkti? 4u.gif

Na radau vienoje parduotuveje, kuri prekiauja karoliukais, medziaga patalynems, DMC siuliukais ir visokiais panasiais reikaliukais. Vienas lapas 2,60Lt. Spalvu visokiu yra.

''Coliuke''
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2009 04 09, 19:32)
Nėra atskirai pirkti.  g.gif Tik su rinkiniu, tokia jau jų politika - kad rinkinius labiau pirktų  doh.gif Išeitis: arba rinkti pačiai arba pirkti  4u.gif

Dekui uz atsakyma, taip ir galvojau kad teks pirkti doh.gif schemu daug turiu o siulu ner is kur gauti, o su konvertavimu man asmeniskai galvos skausmas ir nervu gadinimas, kad reikia ardyti kai netinka ir rezultatas ne toks kokio noretusi schmoll.gif taip ir isiuvinejau haki pauksteli lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif toki ir palikau del crazy idejos thumbup.gif
Atsakyti