Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Metija @ 2009 03 31, 13:55)
Dvi, man ten vakar dump kažką parašė, kad mano priėjimas galioja parą... Kažin ar tai tiesa? Aš pumpavau neprisiregistravusi (viliuosi, kad temos neteršiu, nes informacija gal ir kitoms įdomi...  blush2.gif  )

Ačiū didelis tau už raideles. Vis tik G man labiau patiko. Bet viskas Noros Corbett - labai labai labai!  wub.gif  wub.gif Šiąnakt ir ja ypatingai domėjausi...  ax.gif  Mąstau vis tik su tavo pagalba užsisakyt rinkinius... Žiūrėsiu kaip čia seksis, nes mano anglų kalbos žinios - minimalios.

Nuotaikai pakelti įmesiu ir paveiksliuką smile.gif Žalia spalva man - labai labai... Tai širdies spalva. Jei kam įdomu, galėčiau kada nors trumpai parašyti apie spalvų reikšmes pagal Aurasomos spalvų terapiją. Šiek tiek ją domiuosi...

user posted image

Nėra ten jokio galiojimo.
Va šitą J raidę jau baigiu siuvinėti. Liko tik karoliukai.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 31, 14:08)
ji atkerpa ilgą vieną siūliuką ir jį sulanksto į tris dalis. Perlenkus  apačioje gaunasi viena kilputė ir vienas laisvas siūliukas, tai per kilpute ištraukia siūlą užfiksavimui, o tą laisvą palieka ilgasnį. bent aš taip supratau

cia taip sudetingai unsure.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 31, 14:08)
aš darau labai paprastai, atkerpu siūlą, dalinu pusiau gaubu 3 siūliukus, pradėjusi siuvinėti, galiuką užsiuvinėju logojoje pusėje

vat vat ir as taip darau thumbup.gif
Atsakyti
gal galima kokią nuorodėlę konvertavimui Acufactum į DMC? blush2.gif kažkur lyg pamenu buvo bet labai tingisi tiek daug ieškoti, jau geriau po schemų platybes per tą laiką pasikuisiu biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 31, 14:12)
ji atkerpa ilgą vieną siūliuką ir jį sulanksto į tris dalis. Perlenkus  apačioje gaunasi viena kilputė ir vienas laisvas siūliukas, tai per kilpute ištraukia siūlą užfiksavimui, o tą laisvą palieka ilgasnį. bent aš taip supratau

aš darau labai paprastai, atkerpu siūlą, dalinu pusiau gaubu 3 siūliukus, pradėjusi siuvinėti, galiuką užsiuvinėju logojoje pusėje

Acufaktum reikia konvertuoti, bet kai kurių spalvų nėra, tai viską rinkau iš akies
Papildyta:
O man žalia nemėgstamiausia doh.gif ,na ne bent samaninė

Įdomu būtų apie spalvas paskaitynėti, kartais pats nesupranti, kodėl vienokią ar kitokią spalvą pasirenki, kalbu apie siuvinėjimą. O gal tam yra paaiškinimas g.gif

Aš, kai susidomėjau Aurasoma, tai spalvas tiesiog pamilau! Išsinėriau iš juodų, pilkų drabužių... Ėmiau pažinti spalvų kvapus... Pagal aurasomą - mes esam spalvos, kurias renkamės. Čia panašiai kaip: "pasakyk, su kuo draugauji - pasakysiu, kas esi" smile.gif Dėl to tam tikrais gyvenimo momentais mus traukia vis kitos spalvos ir atspalviai... Gal po darbo ką nors trumpai įmesiu apie spalvų reikšmes, jei įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 31 kovo 2009 - 13:34
DVI as per dump tik g i ir j radau, o kur kitos raidytes yra? atsiprasau kad taip praysneju o ne pati ieskau, tiesiog nelabai gaunasi man paieskoti paciai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 31, 14:34)
DVI as per dump tik g i ir j radau, o kur kitos raidytes yra? atsiprasau kad taip praysneju o ne pati ieskau, tiesiog nelabai gaunasi man paieskoti paciai doh.gif blush2.gif

Kad Dvi nereiktų kelis kart siuntinėti, gal ji nesupyks, jei atsakysiu už ją 4u.gif

Čia dar kelios raidelės:

http://dump.ru/file/1029236/
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 31, 14:20)
gal galima kokią nuorodėlę konvertavimui Acufactum į DMC?  blush2.gif  kažkur lyg pamenu buvo bet labai tingisi tiek daug ieškoti, jau geriau po schemų platybes per tą laiką pasikuisiu  biggrin.gif

http://www.acufactum.de/service.asp

ten kur parašyta Garntabelle
QUOTE(Metija @ 2009 03 31, 14:32)
Gal po darbo ką nors trumpai įmesiu apie spalvų reikšmes, jei įdomu.

labai norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 31, 14:52)
http://www.acufactum.de/service.asp

ten kur parašyta Garntabelle

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 31, 14:52)

Koki passworda uzdejai acu albumui?
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 31, 14:13)
cia taip sudetingai  unsure.gif

Chera, taigi visai nesudėtingai... 4u.gif Jei siuvinėji lyginiu siūliukų skaičiumi - tai mano galva, tiesiog idealus būdas siuvinėjimo pradžiai. Perlenki siūlą, vienam gale susidaro kilputė. Įveri į adatą, padarai pirmą dygsnį, blogoje pusėje adatą perneri per kilputę - ir taškas. Pradžioj nereikia rūpintis siūlo slėpimu, slepi tik kai baigiasi siūlas... Išbandyk, pamatysi, kaip patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 03 31, 15:02)
Chera, taigi visai nesudėtingai...  4u.gif  Jei siuvinėji lyginiu siūliukų skaičiumi - tai mano galva, tiesiog idealus būdas siuvinėjimo pradžiai. Perlenki siūlą, vienam gale susidaro kilputė. Įveri į adatą, padarai pirmą dygsnį, blogoje pusėje adatą perneri per kilputę - ir taškas. Pradžioj nereikia rūpintis siūlo slėpimu, slepi tik kai baigiasi siūlas... Išbandyk, pamatysi, kaip patiks smile.gif

gal ir patogu rolleyes.gif reiks pabandyti
Atsakyti
beje, sumasciau del to petit - skirtumas gal tame, kad blogoji puse uzdengia skylutes ir jei persisviecia, tai ta pati spalva kaip virsuje, t.y. vientisesnis vaizdas? blush2.gif

dekui uz pagalba surandant raidytes - labai labai 4u.gif
Atsakyti