zirgai fantastiski, labai grazu
QUOTE(raksa @ 2009 04 09, 12:40)
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli, jau atidaviau reminti. Labai nepeikit, kaip pirmas, tai matyti liapsuseliu. Pripuolamai siuvinejau virs metu, kai mazyle miegodavo ir nereikedavo kitais darbais uzsiiimti.
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze...
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze...
Gražūs arkliukai.
Nuostabūs žirgai koks jų dydis?
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 04 09, 12:51)
Atsisiųsk programą
adobe reader
Atsidariusiame lange pasirink savo kompiuterio operacinę sistemą, kalbą ir spausk continue. Apačioje atsidarys langas, pasirink kokios versijos nori ir spausk Download now. Parsisiųsi, instaliuosi ir atsidarys
adobe reader
Atsidariusiame lange pasirink savo kompiuterio operacinę sistemą, kalbą ir spausk continue. Apačioje atsidarys langas, pasirink kokios versijos nori ir spausk Download now. Parsisiųsi, instaliuosi ir atsidarys
Ačiū už pastangas Yra pas mane adobe reader. Dėl sportinio intereso vėl pabandžiau parsisiųsti - neatsidaro ir viskas. Kažkas yra su kompu... Kol kas turiu kitų konverterių, o ateity reiks žiūrėt kodėl ta programa neveikia. Iš manęs programistė nekokia...
raksa, žirgai nuostabūs Žirgai - turbūt daugelio silpnybė...
Papildyta:
Gal žinot, už kokią sumą kasiuluose reikia užsisakyti, kad siuntimas nekainuotų? nerandu pas juos tokios informacijos... Darau užsakymą, labai reikia šios info. Telefono ten irgi nerandu, reikia rašyt el.laišką. Bet kol atsakys...
Anksčiau būdavo užsisakius už 100lt nemokamai siunčia
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 09, 14:30)
Anksčiau būdavo užsisakius už 100lt nemokamai siunčia
Ačiū
QUOTE(raksa @ 2009 04 09, 13:40)
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli
Kokie žirgai
o dar tada papasakokite kaip be mazgeliu nelygini skaiciu giju uztvirtinti pradedant siuvineti
pas mane kompiuteryje, tos adobe readerio konvertavimo failiuko taip pat neatidaro - nors neseniai perinstalintas kompas ir turiu naujausia Adobe Reader, tyrbut su tuo failiuku kazkas netaip
Arkliai nuostabus
Klausimelis: Dimensions firmos siulukus tik su rinkiniu galima isigyti, daugiau niekur neimanoma rasti nusipirkti? Tokie grazus ju paveikslai, o konvertuoti didelio darbo nesinori - noreciau kiek galima arciau orginalo
Arkliai nuostabus
Klausimelis: Dimensions firmos siulukus tik su rinkiniu galima isigyti, daugiau niekur neimanoma rasti nusipirkti? Tokie grazus ju paveikslai, o konvertuoti didelio darbo nesinori - noreciau kiek galima arciau orginalo
Čia vienas iš mano darbelių - ūgio matuoklė:
Daugiau mano darbų galite pamatyti mano svetainėje: Jolitos rankdarbiai
Daugiau mano darbų galite pamatyti mano svetainėje: Jolitos rankdarbiai