Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

zirgai fantastiski, labai grazuuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetuke: 09 balandžio 2009 - 13:03
QUOTE(raksa @ 2009 04 09, 12:40)
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli, jau atidaviau  reminti. Labai nepeikit, kaip pirmas, tai matyti liapsuseliu. doh.gif Pripuolamai siuvinejau virs metu, kai mazyle miegodavo ir nereikedavo kitais darbais uzsiiimti. ax.gif
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze... doh.gif

Gražūs arkliukai. wub.gif
Atsakyti
Nuostabūs žirgai wub.gif wub.gif wub.gif koks jų dydis?
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2009 04 09, 12:51)
Atsisiųsk programą

adobe reader

Atsidariusiame lange pasirink savo kompiuterio operacinę sistemą, kalbą ir spausk continue. Apačioje atsidarys langas, pasirink kokios versijos nori ir spausk Download now. Parsisiųsi, instaliuosi ir atsidarys  mirksiukas.gif

Ačiū už pastangas 4u.gif Yra pas mane adobe reader. Dėl sportinio intereso vėl pabandžiau parsisiųsti - neatsidaro ir viskas. Kažkas yra su kompu... Kol kas turiu kitų konverterių, o ateity reiks žiūrėt kodėl ta programa neveikia. Iš manęs programistė nekokia... blush2.gif

raksa, žirgai nuostabūs wub.gif Žirgai - turbūt daugelio silpnybė...
Papildyta:

Gal žinot, už kokią sumą kasiuluose reikia užsisakyti, kad siuntimas nekainuotų? nerandu pas juos tokios informacijos... Darau užsakymą, labai reikia šios info. Telefono ten irgi nerandu, reikia rašyt el.laišką. Bet kol atsakys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 09 balandžio 2009 - 13:29
Anksčiau būdavo užsisakius už 100lt nemokamai siunčia
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 09, 14:30)
Anksčiau būdavo užsisakius už 100lt nemokamai siunčia

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 04 09, 13:40)
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli
Kokie žirgai swoon.gif wub.gif
Atsakyti
o dar tada papasakokite kaip be mazgeliu nelygini skaiciu giju uztvirtinti pradedant siuvineti ax.gif
Atsakyti
pas mane kompiuteryje, tos adobe readerio konvertavimo failiuko taip pat neatidaro - nors neseniai perinstalintas kompas ir turiu naujausia Adobe Reader, tyrbut su tuo failiuku kazkas netaip g.gif

Arkliai nuostabus wub.gif wub.gif

Klausimelis: Dimensions firmos siulukus tik su rinkiniu galima isigyti, daugiau niekur neimanoma rasti nusipirkti? Tokie grazus ju paveikslai, o konvertuoti didelio darbo nesinori - noreciau kiek galima arciau orginalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 04 09, 14:53)
o dar tada papasakokite kaip be mazgeliu nelygini skaiciu giju uztvirtinti pradedant  siuvineti ax.gif

Palieku uodegėlę neištraukusi, ją su pirštu prilenkiu ir užsiuvinėju su kryžiukais. Gal pvz padės suprasti 4u.gif , nors aš taip blogojoj pusėj nedaigstau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 balandžio 2009 - 14:40
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 09, 15:38)
Palieku uodegėlę neištraukusi, ją su pirštu prilenkiu ir užsiuvinėju su kryžiukais. Gal pvz padės suprasti  4u.gif , nors aš taip blogojoj pusėj nedaigstau
user posted image

oho dekui labai graziai matosi thumbup.gif:
Atsakyti
Čia vienas iš mano darbelių - ūgio matuoklė:

user posted image

Daugiau mano darbų galite pamatyti mano svetainėje: Jolitos rankdarbiai
Atsakyti