Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Mergaitės o Dimensions siūlus galima kaip nors į DMC konvertuoti? blush2.gif yra koks puslapėlis gal?
Atsakyti
Ariadna konverteris čia http://www.abakan.pl...ssconverter.htm
Atsakyti
merginos, o paaiskinkit man kaip jus siuvinejate nuo vidurio? unsure.gif cia nuo vidurio virsaus, ar is viso per paiti paveiksliuko viduriuka pradedat?? ir kodel taip reikia, ar nuo krasto ne patogiau? ax.gif
Atsakyti
Daugumos siūlų konvertacija

siūlų konvertavimo lentelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 09 balandžio 2009 - 09:14
as tai nuo virsaus siuvineju,pasiskaicuoju is visu pusiu ir paveiksliuka ir medziagele.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 09, 08:23)
Buvo lyg reklama neseniai, kad užsisakant už 50lt, siuntimas nemokamas, gal užklausk smile.gif

Jei uzsisakai iki velyku uz 50, pristato nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 09, 09:41)

Sandrulia, ačiū 4u.gif , pagaliau konvertavau iš Ariadna į DMC.

Jurate0111, atsisiunčiau tą failą, bet mano kompe neatidaro... verysad.gif

Atsakyti
Atsisiųsk programą

adobe reader

Atsidariusiame lange pasirink savo kompiuterio operacinę sistemą, kalbą ir spausk continue. Apačioje atsidarys langas, pasirink kokios versijos nori ir spausk Download now. Parsisiųsi, instaliuosi ir atsidarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli, jau atidaviau reminti. Labai nepeikit, kaip pirmas, tai matyti liapsuseliu. doh.gif Pripuolamai siuvinejau virs metu, kai mazyle miegodavo ir nereikedavo kitais darbais uzsiiimti. ax.gif
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze... doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 04 09, 13:40)
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli, jau atidaviau  reminti. Labai nepeikit, kaip pirmas, tai matyti liapsuseliu. doh.gif Pripuolamai siuvinejau virs metu, kai mazyle miegodavo ir nereikedavo kitais darbais uzsiiimti. ax.gif
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze... doh.gif

wub.gif kaip grazu.... bigsmile.gif pamatytu mano dukterecia - tai nualptu swoon.gif dievina ji arklius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 09 balandžio 2009 - 12:51
tikrai labai grazus arkliai ar zirgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 04 09, 08:49)
merginos, o paaiskinkit  man kaip jus siuvinejate nuo vidurio? unsure.gif cia nuo vidurio virsaus, ar is viso per paiti paveiksliuko viduriuka pradedat?? ir kodel taip reikia, ar nuo krasto ne patogiau? ax.gif

Aš nuo apačios siuvinėju.
Atsakyti