Mergaitės o Dimensions siūlus galima kaip nors į DMC konvertuoti? yra koks puslapėlis gal?
Ariadna konverteris čia http://www.abakan.pl...ssconverter.htm
merginos, o paaiskinkit man kaip jus siuvinejate nuo vidurio? cia nuo vidurio virsaus, ar is viso per paiti paveiksliuko viduriuka pradedat?? ir kodel taip reikia, ar nuo krasto ne patogiau?
as tai nuo virsaus siuvineju,pasiskaicuoju is visu pusiu ir paveiksliuka ir medziagele.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 09, 08:23)
Buvo lyg reklama neseniai, kad užsisakant už 50lt, siuntimas nemokamas, gal užklausk
Jei uzsisakai iki velyku uz 50, pristato nemokamai
QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 09, 09:41)
Sandrulia, ačiū , pagaliau konvertavau iš Ariadna į DMC.
Jurate0111, atsisiunčiau tą failą, bet mano kompe neatidaro...
Atsisiųsk programą
adobe reader
Atsidariusiame lange pasirink savo kompiuterio operacinę sistemą, kalbą ir spausk continue. Apačioje atsidarys langas, pasirink kokios versijos nori ir spausk Download now. Parsisiųsi, instaliuosi ir atsidarys
adobe reader
Atsidariusiame lange pasirink savo kompiuterio operacinę sistemą, kalbą ir spausk continue. Apačioje atsidarys langas, pasirink kokios versijos nori ir spausk Download now. Parsisiųsi, instaliuosi ir atsidarys
QUOTE(raksa @ 2009 04 09, 13:40)
Noriu ideti ir as savo pirmaji darbeli, jau atidaviau reminti. Labai nepeikit, kaip pirmas, tai matyti liapsuseliu. Pripuolamai siuvinejau virs metu, kai mazyle miegodavo ir nereikedavo kitais darbais uzsiiimti.
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze...
Piestukas is po sviesaus siulo taip ir neissigrauze...
kaip grazu.... pamatytu mano dukterecia - tai nualptu dievina ji arklius
tikrai labai grazus arkliai ar zirgai
QUOTE(ChinChin @ 2009 04 09, 08:49)
merginos, o paaiskinkit man kaip jus siuvinejate nuo vidurio? cia nuo vidurio virsaus, ar is viso per paiti paveiksliuko viduriuka pradedat?? ir kodel taip reikia, ar nuo krasto ne patogiau?
Aš nuo apačios siuvinėju.