Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 07, 20:26)
Na man siuntimas nekainuoja, tai gavosi čia pigiau, o ir parduotuvėse jų visokių mačiau pirkti
Aš siuvinėju ant visokių audinių, man patinka, jei seksis išgauti dailius kryžiukus, kibk drąsiai. tik reiktu atkreipt dėmesį į audimą, kad nesigautu ištempti kryžiukai
http://ausrines.pusl...lt/abclinas.php

Dekui labai uz puslapiuka bandysim siuvinet tongue.gif
Atsakyti
Kaži toks skirtukas, čia ant skaitopo lapo dedamas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 20:35)

manau kad taip, ant skaitomo dedamas, o jei ant vieno nesilaiko galima ir pluoštelį įkišti taip geriau laikys ir vistiek matysis kurį lapą skaityti mirksiukas.gif labai šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 08, 11:02)
mergaitės gal galite padėti?  blush2.gif  kokios firmos siūlai yra Black (juodas) 18403, White (baltas) 11001 ?

Man atrodo, čia Dimensions kodai 4u.gif

QUOTE(Tute*frute @ 2009 04 08, 15:48)
Ar galit patart?
Baigiau,ir kazkaip nesiziuri man,nezinau ka ne taip padariau.. unsure.gif

Man atrodo, kad spalvos per daug kontrastuoja, norėtųsi lygesnių, švelnesnių perėjimų. Bet tai natūralu, jei rinkai spalvas iš akies. Kai naudojama daug atspalvių, pavojinga rinkti iš akies spalvas, nes neišsiuvinėjus negali pasakyti, kaip viskas galų gale atrodys. Bet nenusimink 4u.gif Jau nieko nepadarysi, išskalbk, įrėmink ir džiaukis 4u.gif

Ruci - dailus darbas thumbup.gif

Paukščiuk - o kokius dar nematomus siūlus naudojai karoliukams prisiūti? g.gif Klausimas daugiau teorinis, nes iki kol perskaičiau tavo komentarą, kad yra parduotuvėse pirkti ir kitų siūlų, paspaudžiau anksčiau tavo įdėtą linką ir nusipirkau tą siūlą siuvinėjimomagijoje (ir sumokėjau 7 Lt už siuntimą, nes daugiau nieko man dabar nereikia - iš US siunčiuosi karoliukus ir kitą gėrį, bet buvau pamiršusi nusipirkti kartu to sumauto nematamo siūlo doh.gif ; beje, kokiu būdu siuvinėjimomagijoje galima gauti nemokamą siuntimą? g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 08 balandžio 2009 - 20:53
Gal kas turit kaciu schemu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 08, 17:45)
Tikrai. Paprastos adatos nelenda per karoliuko skylutę. Šiaip nebūtinai turi būti MillHill adata - tiesiog bet kokia biserinė adata ir viskas. Jos visos labai plonytės.

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 17:01)
Jos žymiai plonesnės, nes kai karoliukų skylutės mažos, tai sunku adatą priderinti. bet jei tau kuo puikiausiai lenda, tai jų ir nereikia. O aš pirksiu, nes erzina, kai nepralenda doh.gif

Ačiū jumi, dabar žinosiu 4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 20:35)

Idėja labai liuks! Pas mane prie lovos nuolat kokios 5 skaitomos knygos, nes tai dažniausiai nėra romanai. Kiekviena jų - turi savo skaitymo laiką ir nuotaiką. Kai kurias skaitau su sūnum. Tai labai domėjausi knygų skirtukais. Užsisakysiu iš užsienio įvairesnių spalvų, kai Dvi formuos užsakymą. O čia - tokia šauni skirtuko idėja!!! Gal kas ta proga turi ir pamėtėtų "trikampių" idėjų? mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 08 balandžio 2009 - 21:34
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 08, 22:01)
Gal kas turit kaciu schemu? 4u.gif

Turiu keletą smile.gif parašyk kur siųst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 08, 23:46)
Turiu keletą smile.gif parašyk kur siųst  mirksiukas.gif

debeseliai1@gmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau labai graziu kaciuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 08 balandžio 2009 - 22:26
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 08, 23:25)
Gavau labai graziu kaciuku  thumbup.gif

Perverčiau visus savo konverterius ir neradau Ariadna konvertavimo į DMC. Gal kas gali padėt?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 08, 21:52)

Paukščiuk - o kokius dar nematomus siūlus naudojai karoliukams prisiūti?  :

aš turėjau omenį, kad yra ir mūsų mieste parduotuvėse šių siūlų pirkti, tik kainos nemačiau.

O kadangi siuvinėjimomagija yra iš Klaipėdos, tai aš visad susitariu, kad į namus atveštu blush2.gif . Buvo lyg reklama neseniai, kad užsisakant už 50lt, siuntimas nemokamas, gal užklausk smile.gif
Atsakyti