Gražūs darbeliai.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 07, 20:26)
Na man siuntimas nekainuoja, tai gavosi čia pigiau, o ir parduotuvėse jų visokių mačiau pirkti
Aš siuvinėju ant visokių audinių, man patinka, jei seksis išgauti dailius kryžiukus, kibk drąsiai. tik reiktu atkreipt dėmesį į audimą, kad nesigautu ištempti kryžiukai
http://ausrines.pusl...lt/abclinas.php
Aš siuvinėju ant visokių audinių, man patinka, jei seksis išgauti dailius kryžiukus, kibk drąsiai. tik reiktu atkreipt dėmesį į audimą, kad nesigautu ištempti kryžiukai
http://ausrines.pusl...lt/abclinas.php
Dekui labai uz puslapiuka bandysim siuvinet
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 20:35)
Kaži toks skirtukas, čia ant skaitopo lapo dedamas?
manau kad taip, ant skaitomo dedamas, o jei ant vieno nesilaiko galima ir pluoštelį įkišti taip geriau laikys ir vistiek matysis kurį lapą skaityti labai šauni idėja
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 08, 11:02)
mergaitės gal galite padėti? kokios firmos siūlai yra Black (juodas) 18403, White (baltas) 11001 ?
Man atrodo, čia Dimensions kodai
QUOTE(Tute*frute @ 2009 04 08, 15:48)
Man atrodo, kad spalvos per daug kontrastuoja, norėtųsi lygesnių, švelnesnių perėjimų. Bet tai natūralu, jei rinkai spalvas iš akies. Kai naudojama daug atspalvių, pavojinga rinkti iš akies spalvas, nes neišsiuvinėjus negali pasakyti, kaip viskas galų gale atrodys. Bet nenusimink Jau nieko nepadarysi, išskalbk, įrėmink ir džiaukis
Ruci - dailus darbas
Paukščiuk - o kokius dar nematomus siūlus naudojai karoliukams prisiūti? Klausimas daugiau teorinis, nes iki kol perskaičiau tavo komentarą, kad yra parduotuvėse pirkti ir kitų siūlų, paspaudžiau anksčiau tavo įdėtą linką ir nusipirkau tą siūlą siuvinėjimomagijoje (ir sumokėjau 7 Lt už siuntimą, nes daugiau nieko man dabar nereikia - iš US siunčiuosi karoliukus ir kitą gėrį, bet buvau pamiršusi nusipirkti kartu to sumauto nematamo siūlo ; beje, kokiu būdu siuvinėjimomagijoje galima gauti nemokamą siuntimą? )
Gal kas turit kaciu schemu?
QUOTE(Dvi @ 2009 04 08, 17:45)
Tikrai. Paprastos adatos nelenda per karoliuko skylutę. Šiaip nebūtinai turi būti MillHill adata - tiesiog bet kokia biserinė adata ir viskas. Jos visos labai plonytės.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 17:01)
Jos žymiai plonesnės, nes kai karoliukų skylutės mažos, tai sunku adatą priderinti. bet jei tau kuo puikiausiai lenda, tai jų ir nereikia. O aš pirksiu, nes erzina, kai nepralenda
Ačiū jumi, dabar žinosiu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 20:35)
Kaži toks skirtukas, čia ant skaitopo lapo dedamas?
Idėja labai liuks! Pas mane prie lovos nuolat kokios 5 skaitomos knygos, nes tai dažniausiai nėra romanai. Kiekviena jų - turi savo skaitymo laiką ir nuotaiką. Kai kurias skaitau su sūnum. Tai labai domėjausi knygų skirtukais. Užsisakysiu iš užsienio įvairesnių spalvų, kai Dvi formuos užsakymą. O čia - tokia šauni skirtuko idėja!!! Gal kas ta proga turi ir pamėtėtų "trikampių" idėjų?
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 08, 22:01)
Gal kas turit kaciu schemu?
Turiu keletą parašyk kur siųst
QUOTE(čiolė @ 2009 04 08, 23:46)
Turiu keletą parašyk kur siųst
debeseliai1@gmail.com
Gavau labai graziu kaciuku
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 08, 23:25)
Gavau labai graziu kaciuku
Perverčiau visus savo konverterius ir neradau Ariadna konvertavimo į DMC. Gal kas gali padėt?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 08, 21:52)
aš turėjau omenį, kad yra ir mūsų mieste parduotuvėse šių siūlų pirkti, tik kainos nemačiau.
O kadangi siuvinėjimomagija yra iš Klaipėdos, tai aš visad susitariu, kad į namus atveštu . Buvo lyg reklama neseniai, kad užsisakant už 50lt, siuntimas nemokamas, gal užklausk