Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

o tai spalvas ne pagal spalvų kodą rinkote?
jei pagal kodą tai nesukit galvos ,viskas gerai ten,o jei ir ne pagal kodą ,tai man akies nieks tikrai nerėžia,ir netgi labai gražu thumbup.gif Vaizdas bus kai įrėminsit... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 08, 16:21)
o tai spalvas ne pagal spalvų kodą rinkote?
jei pagal kodą tai nesukit galvos ,viskas gerai ten,o jei ir ne pagal kodą ,tai man akies nieks tikrai nerėžia,ir netgi labai gražu thumbup.gif Vaizdas bus kai įrėminsit... drinks_cheers.gif

As ne pagal koda,emiau kazka panasaus tas kas man graziau atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 04 08, 15:48)
Ar galit patart?
Baigiau,ir kazkaip nesiziuri man,nezinau ka ne taip padariau.. unsure.gif

Man rodos kad įrėminsi ir viskas bus gerai 4u.gif

Žaviuosi kai merginos tokius didelius darbus su fonu išsiuvinėja wub.gif Aš pati renkuosi tokius, kur fonas nėra pilnai užpildytas - bijau, kad su fonu ir savo tempais darbas gali likt nebaigtas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 04 08, 16:44)
Man rodos kad įrėminsi ir viskas bus gerai  4u.gif

Žaviuosi kai merginos tokius didelius darbus su fonu išsiuvinėja  wub.gif Aš pati renkuosi tokius, kur fonas nėra pilnai užpildytas - bijau, kad su fonu ir savo tempais darbas gali likt nebaigtas  blush2.gif

Kadangi moksleive esu,tai sitas darbas man gera pusmeti gal net daugiau sakyciau uzeme,bet dziaugiuosi,kad iveikiau ji ,dabar visi darbeliai kuriuos anksciau siuvinejau(kur fonas nupiestas ir tik siuvinet reikia) yra uzmirsti ir nebeidomus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 08, 15:28)
Siuvinėjimo magijos puslapy aptikau adatas, skirtas Mill Hill karoliukaų prisiuvimui. Dar nesu su jais siuvinėjusi, maniau, kad paprastom adatom jie prisiuvami. Ar tikrai reikia specialių adatų?

Jos žymiai plonesnės, nes kai karoliukų skylutės mažos, tai sunku adatą priderinti. bet jei tau kuo puikiausiai lenda, tai jų ir nereikia. O aš pirksiu, nes erzina, kai nepralenda doh.gif
QUOTE(Tute*frute @ 2009 04 08, 16:49)
Kadangi moksleive esu,tai sitas darbas man gera pusmeti gal net daugiau sakyciau uzeme,bet dziaugiuosi,kad iveikiau ji ,dabar visi darbeliai kuriuos anksciau siuvinejau(kur fonas nupiestas ir tik siuvinet reikia) yra uzmirsti ir nebeidomus blush2.gif

Gražus darbas 4u.gif , matosi, kad fonas dalimis kryžiavotas, bet išsiskalbus viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 17:01)
Gražus darbas 4u.gif , matosi, kad fonas dalimis kryžiavotas, bet išsiskalbus viskas susitvarkys 4u.gif

Aciu 4u.gif
Matosi ir mna,bet kitaip nebuciua turbut padarius..
O,kaip daryti kita karta,kad nesimatytu,kad dalimis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 04 08, 17:16)
Aciu 4u.gif
Matosi ir mna,bet kitaip nebuciua turbut padarius..
O,kaip daryti kita karta,kad nesimatytu,kad dalimis? ax.gif

Nesiuvinėti lygiai, aš siuvinėju netaisyklingais laiptukais
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 17:31)
Nesiuvinėti lygiai, aš siuvinėju netaisyklingais laiptukais

As spalvom stengiaus siuvineti,galvojau lygiau bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 08, 15:28)
Siuvinėjimo magijos puslapy aptikau adatas, skirtas Mill Hill karoliukaų prisiuvimui. Dar nesu su jais siuvinėjusi, maniau, kad paprastom adatom jie prisiuvami. Ar tikrai reikia specialių adatų?

Tikrai. Paprastos adatos nelenda per karoliuko skylutę. Šiaip nebūtinai turi būti MillHill adata - tiesiog bet kokia biserinė adata ir viskas. Jos visos labai plonytės.
Atsakyti
merginos, kurios naudojasi gallery ru.
ar jus šiandien bandėt ką nors į draugus įtraukt?
pas mane pasiprašė 2 žmonės, bet aš jų disidėti negaliu, nes rašo, kad turiu į mėnesį 100 rublių mokėti blink.gif kitaip galiu tik 30 draugų turėti blink.gif

ar čia tik man taip, nes daug draugų jau turiu ar visoms čia siūlo?
o kas jei jie sugalvos visus mano draugus anuliuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 04 08, 18:02)
merginos, kurios naudojasi gallery ru.
ar jus šiandien bandėt ką nors į draugus įtraukt?
pas mane pasiprašė 2 žmonės, bet aš jų disidėti negaliu, nes rašo, kad turiu į mėnesį 100 rublių mokėti blink.gif  kitaip galiu tik 30 draugų turėti blink.gif

ar čia tik man taip, nes daug draugų jau turiu ar visoms čia siūlo?
o kas jei jie sugalvos visus mano draugus anuliuoti blink.gif

Sveika,
ir man tą patį rašo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 08, 08:39)
Pabaigiau:

Kokia elegantiška eglutė wub.gif
Atsakyti