Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 08, 09:09)
kaip tik norėjau apie tavo žiogus klaust  rolleyes.gif
Žiogai buvo palikti ramybės būsenoj, nes turėjau pabaigti medelį...
Atsakyti
QUOTE(degu_ @ 2009 04 07, 16:07)
Pagaliau ir aš pasirodysiu pirmąjį savo didįjį kūrinį:  ax.gif
[img=http://img7.imageshack.us/img7/8184/pc260253.jpg]

as jau siam paveiksliukui buvau atsispauzdinusi schema, nes jau labai graziai atrode bigsmile.gif bet kai pamaciau kaip issiuvinetas gavosi tai schmoll.gif ta schemute puikiai pasitarnavo zidinio ikurimui blush2.gif

degu_
ar tau graziai artodo realybej tas paveiksliukas, ar cia per kompiuteri jis toks nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 08, 10:55)
as jau siam paveiksliukui buvau atsispauzdinusi schema, nes jau labai graziai atrode  bigsmile.gif  bet kai pamaciau kaip issiuvinetas gavosi tai  schmoll.gif ta schemute puikiai pasitarnavo zidinio ikurimui  blush2.gif

degu_
ar tau graziai artodo realybej tas paveiksliukas, ar cia per kompiuteri jis toks nelabai  g.gif

man taip pat jis nelabai, toks išplaukęs atrodo, kaip su anglimi pieštas g.gif bet gal tik nuotraukoje taip... ax.gif
mergaitės gal galite padėti? blush2.gif kokios firmos siūlai yra Black (juodas) 18403, White (baltas) 11001 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 08 balandžio 2009 - 10:09
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 03, 16:43)
Man atrodo, kad pats stiklas labai traukia dulkes

aha, nu tikrai logična, gali būti g.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 03, 16:46)
Taip naikinu medžiagos likučius  hihihi.gif

jėga bigsmile.gif

QUOTE(Metija @ 2009 04 06, 20:09)
Neliūdėk, aš irgi labai daug klaidų pridarau ir ardau, nes mane nervina klaidos. Gal ateity mažiau darysiu tų klaidų...

aš braižyti tingiu ax.gif o klaidų priveliu, pastebėjau, kai siuvinėju naktimis: ryte atsikeli, paimi siuvinį ir ardai, ardai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
gal galite mergaitės pasakyti kas ten parašyta kur instrukcija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 07, 21:03)
Kažkada pirkau DMC rinkinį, tai ten buvo dvi adatos - jau kaip man jos patiko, truputį linksta, bet nei juoduoja, nei ką, vnž. jos man pačios pačiausios, tik viena kažkur dingo, tai dabar susirūpinau, gal žinot kur būtų galima kažką panašaus rasti / pirkti.

ir iš kart dėkoju už atsakymus, kurių jau dabar labai laukiu...

pasikartosiu, nes labai reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 08, 13:33)
pasikartosiu, nes labai reikia...    g.gif

Turiu DMC adatų komplektėlius ir taip pat turiu adatą iš DMC rinkinio. Palyginau jas - niekuo man nesiskiria... g.gif Ir visos linksta truputį. Nežinau apie kokią kitokią adatą kalbi...
Papildyta:
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 04 08, 12:31)
aš braižyti tingiu  ax.gif o klaidų priveliu, pastebėjau, kai siuvinėju naktimis: ryte atsikeli, paimi siuvinį ir ardai, ardai  biggrin.gif

Ir aš priveliu dažniausiai naktimis biggrin.gif rytą ardau ardau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2009 04 08, 08:39)
Pabaigiau:

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 08, 09:09)
Ruci, labai gražu  wub.gif išties labai elegantiškas darbelis.

ruci, gražu, kruopštu ir tikrai - elegantiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 08, 09:55)
as jau siam paveiksliukui buvau atsispauzdinusi schema, nes jau labai graziai atrode  bigsmile.gif  bet kai pamaciau kaip issiuvinetas gavosi tai  schmoll.gif ta schemute puikiai pasitarnavo zidinio ikurimui  blush2.gif

degu_
ar tau graziai artodo realybej tas paveiksliukas, ar cia per kompiuteri jis toks nelabai  g.gif

Tai jo ir originalas toks, bet šiaip man jis gražiai žiūrisi. Nors norėjosi daugiau detalumo, bet... Mano draugei patiko, tai ir svarbiausia smile.gif
Atsakyti
Siuvinėjimo magijos puslapy aptikau adatas, skirtas Mill Hill karoliukaų prisiuvimui. Dar nesu su jais siuvinėjusi, maniau, kad paprastom adatom jie prisiuvami. Ar tikrai reikia specialių adatų?
Atsakyti
Ar galit patart?
Baigiau,ir kazkaip nesiziuri man,nezinau ka ne taip padariau.. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
o kas nesižiūri? ,kad matosi ,jog siuvinėta? tai nereikia iš arti žiūrėt tokių paveiksliukų ,manau įrėminsit ir daug gražiau bus ,ir kam čia gali nepatikt ...TIEK DARBO IR ŠIRDIES ĮDĖTA ,o kad matosi kad siuvinėta ,tai privalumas,nupiešti daug lengviau manau mirksiukas.gif man labai gražu...kai aš tokį darbą išsiuvinėsiu tai visiems nešiu ir rodysiu ,girsiuos lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif ,net jei ir klaidelių bus,mažai kas tiek kantrybės turi tokį darbą padaryt... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 08, 16:08)
o kas nesižiūri? ,kad matosi ,jog siuvinėta? tai nereikia iš arti žiūrėt tokių paveiksliukų ,manau įrėminsit ir daug gražiau bus ,ir kam čia gali nepatikt ...TIEK DARBO IR ŠIRDIES ĮDĖTA ,o kad matosi kad siuvinėta ,tai privalumas,nupiešti daug lengviau manau mirksiukas.gif  man labai gražu...kai aš tokį darbą išsiuvinėsiu tai visiems nešiu ir rodysiu ,girsiuos lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif ,net jei ir klaidelių bus,mažai kas tiek kantrybės turi tokį darbą padaryt... thumbup.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif
Svarstau ar nesti reminti,kazkaip pakabinu ant sienos,paprasau,kad palaikytu,paziuriu ir kazkas ne tas,mastau gal kai kur spalvu nenuderinau g.gif
Atsakyti