Turiu du klausimus
1. mergaitės, kas turit DMC paletę, kas per spalva 317... į kokią panašiausia, nes pagal ten tas i-neto paletes, tai nieko aš ten nesuprantu, o jau kelintą kart nenuperka, turiu 318, bet kiek suprantu 317 tamsesnė tik klausimas ar daug tamsesnė?
2, Kažkada pirkau DMC rinkinį, tai ten buvo dvi adatos - jau kaip man jos patiko, truputį linksta, bet nei juoduoja, nei ką, vnž. jos man pačios pačiausios, tik viena kažkur dingo, tai dabar susirūpinau, gal žinot kur būtų galima kažką panašaus rasti / pirkti.
ir iš kart dėkoju už atsakymus, kurių jau dabar labai laukiu...
QUOTE(vilmado @ 2009 04 07, 21:03)
Turiu du klausimus
1. mergaitės, kas turit DMC paletę, kas per spalva 317... į kokią panašiausia, nes pagal ten tas i-neto paletes, tai nieko aš ten nesuprantu, o jau kelintą kart nenuperka, turiu 318, bet kiek suprantu 317 tamsesnė tik klausimas ar daug tamsesnė?
Kaip tik po ranka turiu paletę. taigi... DMC 317 spalva yra tokia pilkai juoda. O 318 yra už ją šviesesnė ir daugokai šviesesnė. Šalia 317 panaši dar yra 414(truputį šviesesnė už 317) ir 413(truputį tamsesnė už 317).
Tikiuosi padėjau
QUOTE(astute_k @ 2009 04 07, 21:07)
Kaip tik po ranka turiu paletę. taigi... DMC 317 spalva yra tokia pilkai juoda. O 318 yra už ją šviesesnė ir daugokai šviesesnė. Šalia 317 panaši dar yra 414(truputį šviesesnė už 317) ir 413(truputį tamsesnė už 317).
Tikiuosi padėjau
Tikiuosi padėjau
lenkiu žemai savo dar bišky nežilą galvą, oi kaip padėjai - turiu abi
Labas merginos!
Visu pirma noreciau papasakoti viska is pradziu. Labai noriu ismokti siuvineti ant lino, nes net neisivaizduoju kaip, nes ten nesimato jokiu kvadraciuku. Klausimas butu toks: vyras suplese labai ziauriai savo linines kelnias ir as noreciau suzinot ar ta medziaga tinka siuvinejimui ar reikalingas kazkos specialus linas ir jei tinka vyro kelnes ar galeciau gauti is kur nors informacijos kaip siuvinet ant lino?
Dekui i anksto!
Visu pirma noreciau papasakoti viska is pradziu. Labai noriu ismokti siuvineti ant lino, nes net neisivaizduoju kaip, nes ten nesimato jokiu kvadraciuku. Klausimas butu toks: vyras suplese labai ziauriai savo linines kelnias ir as noreciau suzinot ar ta medziaga tinka siuvinejimui ar reikalingas kazkos specialus linas ir jei tinka vyro kelnes ar galeciau gauti is kur nors informacijos kaip siuvinet ant lino?
Dekui i anksto!
QUOTE(ChinChin @ 2009 04 07, 20:25)
tai apie tokius ir kalbu, tik ten raso 1500 m o ne 1370 ir kaina gaunasi parsisiunciant pigesne nei imti is cia jei daugiau nieko enreikia ir pristatyma moket teks - 2 lt islosi
dekui labai bandysiu
dekui labai bandysiu
Na man siuntimas nekainuoja, tai gavosi čia pigiau, o ir parduotuvėse jų visokių mačiau pirkti
QUOTE(Hellen @ 2009 04 07, 21:34)
Labas merginos!
Dekui i anksto!
Dekui i anksto!
Aš siuvinėju ant visokių audinių, man patinka, jei seksis išgauti dailius kryžiukus, kibk drąsiai. tik reiktu atkreipt dėmesį į audimą, kad nesigautu ištempti kryžiukai
http://ausrines.pusl...lt/abclinas.php
QUOTE(vilmado @ 2009 04 07, 19:46)
Labai gražiai atrodo įrėmintas...
kaip sekėsi siuvinėti? (nes man tai labai smagiai)
kaip sekėsi siuvinėti? (nes man tai labai smagiai)
Kaip pirmas toks didesnis kūrinys, tai siuvinėti sekėsi, manau, labai neblogai Ir šiaip labai patiko, tai dabar jau žiūrinėjuosi, ką toliau imti
Pabaigiau:
ruci, šaunuolė o kur naudosi šį grožį?
ruci, labai elegantiška eglutė, labai rūpi pamatyti apipavidalintą
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 08, 08:46)
ruci, šaunuolė o kur naudosi šį grožį?
Bus dovana dėdei šalia ankstesnio RP medelio, kurį dovanojau tetai QUOTE(diudas @ 2009 04 08, 08:49)
ruci, labai elegantiška eglutė, labai rūpi pamatyti apipavidalintą
Šiandien bėgsiu iki rėminimo dirbtuvių ir, kai tik atgausiu, iš karto pasirodysiu Geros dienos Lekiu pas savo mažikę, o kai ji miegos - siuvinėsiu Sigutės Ach žiogus Laukiu nesulaukiu
QUOTE(ruci @ 2009 04 08, 07:39)
Pabaigiau:
labai gražu
Ruci, labai gražu išties labai elegantiškas darbelis.
kaip tik norėjau apie tavo žiogus klaust
kaip tik norėjau apie tavo žiogus klaust