As nieko nesizymiu, ir man gaila kazkaip balta medzegyte suterlioti su markeriu, nors turiu markeri, bet naudoju tik skaiciuodama kiek langeliu darbui reiks , tada susidygsniuju rema, kokio dydzio darbas turi buti ir viskas siuvineju nuo pradziu - kairiojo virsutinio kampelio, siuvineju po lapa as nesistengiu siuvineti viena visa eilute, tiesiog jei gelyte tai ziedlapiukais, arba spalvom - bet nesokineju is vieno lapo i kita, o nuosekliai, ir kai isiuvineju visa lapa, nuo kryziuku, pusiniu kryzeliu ir kartais BS tada imuosi antro lapo
labai gražus tas leliukas su meškiuku,norėčiau krikšto dukrai išsiuvinėt metrikiuką tokį,tik gal galit pasakyt ,ar būna kažkas panašaus mergaitei ,nes tas meškiukas kaip ir berniukui ten,jei kas turit gal galit atsiust man schemutę į manociuja@gmail.com
Pauksciuk, na kryzeliu grazumas man kazkaip daznai siulas susisuka ir kol vos ne kiekviena kart atsukineju, tai jau ir siuvinet upas praeina. nezinau, ar prilaikyti kaip nors reik, ar dar koki "stebukla" zinot, kaip tai padaryti
rodausi savo metrikiuka. tik nepatinka man skaiciai, nors jie yra butent prie sio srifto. mastau visai nuardyti ir palikti tik su vardu. jei vietoje menesio skaiciais, butu menuo raidem, viskas ziuretusi ok. taciau, tada labai issipleciau uzrasas ir vel negrazu nebent ieskoti tokiu paciu raidziu ar panasiu (kad tiktu prie srifto) tik mazesniu
kita vertus, skaiciuku nurodymas nera privalomas, svarbu galutinis rezultatas
rodausi savo metrikiuka. tik nepatinka man skaiciai, nors jie yra butent prie sio srifto. mastau visai nuardyti ir palikti tik su vardu. jei vietoje menesio skaiciais, butu menuo raidem, viskas ziuretusi ok. taciau, tada labai issipleciau uzrasas ir vel negrazu nebent ieskoti tokiu paciu raidziu ar panasiu (kad tiktu prie srifto) tik mazesniu
man tai visai gražu ir taip,netrukdo tie skaičiukai ir jų dydis ,aš gal jei norėčiau ,kad vienodas aukštis rašmenų būtų ,tai gal vardą siuvinėčiau didžiosiomis raidėmis,bet čia tikriausiai kiekvienas skirtingai galvoja ir daro ,nors man gražu ir taip ,kaip yra dabar
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 07, 07:18)
Liuks meškiukas, tik man gal norėtųsi, kad ir vardas ir data būtų meškiuko apačioje. Mano nuomone, virš galvos pakibęs vardas lyg ir nelabai...
QUOTE(giege @ 2009 04 07, 09:21)
Liuks meškiukas, tik man gal norėtųsi, kad ir vardas ir data būtų meškiuko apačioje. Mano nuomone, virš galvos pakibęs vardas lyg ir nelabai...
gal tikrai vardeli zemyn nukelti net jei paliekant tik varda...
man tai ir vardas ir data grazu... as visus metrikus siuvinejau su vardu virsuje...
QUOTE(zundyte @ 2009 04 06, 17:45)
dėl tigro, tai net nežinau ką pasakyt ,kažin kaip geriau gautųsi : ar pradėt iš naujo ant naujos medžiagytės (dar nelabai daug pasiuvinėta) ar visą fona užsiuvinėt ,ar toj vietoj lapus priderint...pasvarstykit ,kaip mažiau nervų ir laiko kainuos ir taip irpadarykit ,kai yra bėda ir sukiesi ,aš per savo nepatyrimą siuvinėjant pusinius kryželius ir klaidų pridariau ,pasislenki per vieną kryžiuką ir iš kart nepamatai ,(o kai jau pusė išsiuvinėta ir galai visi sukaišioti nebesinori ardyt) ,o toliau viskas griūva,gerai kad siuvinys neturi būt simetriškas ,tai šiaip ne taip išsisukau ,turėčiau dabaigt šią savaitę,parodysiu,bet nervų irgi kainavo..kitą kartą kanvą langeliais subraižysiu ,bus lengviau
Aš imčiau naują kanvą ir siuvinėčiau iš naujo, o šitą visada bus galima sunaudoti kitam, mažesniam darbui.
QUOTE(Metija @ 2009 04 06, 20:09)
Braižyti nebandžiau, man atrodo, labai daug laiko sugaištama ir neįsivaizduoju, kaip lygiai ir greitai subraižyt. Tarkim, neįsivaizduoju ar įmanoma subražyti liną... Gal pasidalintumėt patirtim...
Įmanoma be problemų. Aš braižausi liną, man padeda nenugrybauti į šonus kur nereikia.
QUOTE(libaja @ 2009 04 06, 20:24)
Oi ne ne... pradėjau dabar siuvinėti ant tamsiai mėlynos kanvos, kur neturiu kuo susibraižyt - tai per kelias eilutes jau klaidų privėliau
Yra balti markeriai žymėjimui ant tamsių audinių.
QUOTE(lizarde @ 2009 04 07, 10:09)
Oi pauksciuk, ir tu tik pagalvok, si vistele jau 2 savaites puosia mano mazosios valgymo stala (dar viena i amerike isskrido), o ziuriu, ji ir pas tave lepinasi
o ta meskuti, gal i savo albumiuka gali issisaugoti, noreciau nustverti as ji
o ta meskuti, gal i savo albumiuka gali issisaugoti, noreciau nustverti as ji
aš ją tik pamačiau ir įsimylėjau
Meškiukus rasi šioje nuorodoje
http://swappons.kaze...icle&ida=391457
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 07, 08:18)
Labai gražus šriftas! Gal pagal raides kiek didoki skaičiukai.. Bet didžiosiom nesiuvinėčiau, nes čia rašytinis, o ne spausdintinis šriftas.
Aš irgi vardą viršuje siuvinėjau.