QUOTE(Dvi @ 2009 03 31, 11:49)
Neturiu. Nespeju
O jus nenorit sumesti tik paveiksliukus kur nors, o schemas siusti kaip archyvus per dump? O tai jau nupust galima toki kieki schemu saugoti po 1 psl.
Arba metam archyvus viska ka turim, o tada jau kiekviena atsirinks ko kuriai truksta.
Dvi, man ten vakar dump kažką parašė, kad mano priėjimas galioja parą... Kažin ar tai tiesa? Aš pumpavau neprisiregistravusi (viliuosi, kad temos neteršiu, nes informacija gal ir kitoms įdomi...
)
Ačiū didelis tau už raideles. Vis tik G man labiau patiko. Bet viskas Noros Corbett - labai labai labai!
Šiąnakt ir ja ypatingai domėjausi...
Mąstau vis tik su tavo pagalba užsisakyt rinkinius... Žiūrėsiu kaip čia seksis, nes mano anglų kalbos žinios - minimalios.
Nuotaikai pakelti įmesiu ir paveiksliuką
Žalia spalva man - labai labai... Tai širdies spalva. Jei kam įdomu, galėčiau kada nors trumpai parašyti apie spalvų reikšmes pagal Aurasomos spalvų terapiją. Šiek tiek ją domiuosi...
Papildyta:
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 31, 13:43)
na jei perlenki ir visais jais siuvinėji tai jau 6 gaunasi
reikia įsivert 3 ir iki galo kai perlenki nesulygint, na nemoku paaiškint...
Gerai tu aiškini,
rita7777
Na,
IgLi, kai siuvi sagą - gali siūti dviem būdais: dvigubu siūlu ir viengubu. Taip ir čia
Tu perlenki, ko gera, norėdama užtvirtinti kitoje pusėje. Tiesą sakant, dvigubu siuvinėti patogiau - įveri dvigubą, kitoj pusėj perkiši ir tvarka. O su trim siūliukais tai man neptiko... Nežinau kaip kitos daro. Aš sulenkdavau siūlą į tris dalis ir vieną siūliuką kitoje pusėje palikdavau ilgesnį, kad neišslystų į gerą pusę, o per dvigubą perkišdavau. Na, turbūt nieko nesupratot
Iš tiesų, būtų įdomu sužinoti, kaip jūs siuvinėjat nelyginiu siūlų skaičiumi...
rita7777, o acufactum, man rodos, buvo DMC numeriai... Viskas dabar namų kompe, bet kiek žiūrėjau - numeriai buvo ir man rodos DMC. Arba jau man naktinės vizijos