Paukščiuk - nuostabus darbelis, jau taip nuotaiką pakėlė
kasiulai.lt pasikeitė nustebau atsidarius jų puslapį. Na bet jau laikas buvo, nes labai nepatogus anas buvo
paukščiuk, linksmas darbas
paukščiuk, linksmas darbas
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 06, 20:27)
Velykų belaukiant
O jau kryželių lygumas... Višta tokia atsipūtus... Net užpavydėjau jai tokios būsenos
Manau, kad braižymas padeda sumažint klaidų skaičių. O aš ne nuo centro pradedu, nuo krašto, nors skaičiau, kad rekomenduojama nuo vidurio, bet man kažkaip artimiau tvarkingai nuo krašto pradėt. Tai skaičiuoju ir skaičiuoju. Daugiau skaičiuoju, nei siuvinėju O dar ir plepu čia...
QUOTE(giedress @ 2009 04 06, 20:26)
kasiulai.lt pasikeitė nustebau atsidarius jų puslapį. Na bet jau laikas buvo, nes labai nepatogus anas buvo
Aš irgi tik šiandien pastebėjau.
ir, aišku, pusė kasiulai.lt blogai veikia nusiunčiau jau laišką ir dar šimtai klaidų ten... puslapis neapsaugotas, prisijungimo duomenis mėto į kairę, į dešinę esu pikta ant jų
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 06, 19:26)
na va kaip gaila, o aš dar tikėjausi kažkur kitur kad rodo savo darbelius na tikiuosi pagerės jai sveikatytė ir vėl ką gražaus parodys
man atrodo kad jos nikas naudojamas gallery.ru , bet nezinau ar tai tas pats asmuo ar ne
Labuka,
Retai pas jus užsuku, nelabai turiu laiko. Kažkuri siuvinėjot labai gražų darbelį krikštynoms gal galima būtų schemutę?
Retai pas jus užsuku, nelabai turiu laiko. Kažkuri siuvinėjot labai gražų darbelį krikštynoms gal galima būtų schemutę?
QUOTE(giedress @ 2009 04 06, 21:10)
ir, aišku, pusė kasiulai.lt blogai veikia nusiunčiau jau laišką ir dar šimtai klaidų ten... puslapis neapsaugotas, prisijungimo duomenis mėto į kairę, į dešinę esu pikta ant jų
Pasižvalgiau ir aš. Man nepatiko, kad atsiliepimų apie prekę skyrelyje yra pateikiami komentarus parašiusių vardai ir pavardės. Gal ne visi nori būti paviešinti. Bet kur žiūrėjau, viskas veikė gerai.
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 06, 22:35)
o kam bėržti visa linija, juk paprasčiau susidėt taškiukus kas 10 skylučiu, ir tu vizuoliai gauni langeli man taip daug patogiau, ir markerio susitaupo
paskutinis, dar neplautas darbelis (su taškiukais )
paskutinis, dar neplautas darbelis (su taškiukais )
Ir aš dar prie tokio paties raideles "damušinėju" O taškiukų idėja labai gera