Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Paukščiuk - nuostabus darbelis, jau taip nuotaiką pakėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 06 balandžio 2009 - 19:59
Spausti ant nuotraukos, spalvas pati derinau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 balandžio 2009 - 20:21
kasiulai.lt pasikeitė unsure.gif nustebau atsidarius jų puslapį. Na bet jau laikas buvo, nes labai nepatogus anas buvo blush2.gif

paukščiuk, linksmas darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 06, 20:27)
Velykų belaukiant  biggrin.gif

O jau kryželių lygumas... 4u.gif Višta tokia atsipūtus... Net užpavydėjau jai tokios būsenos biggrin.gif

Manau, kad braižymas padeda sumažint klaidų skaičių. O aš ne nuo centro pradedu, nuo krašto, nors skaičiau, kad rekomenduojama nuo vidurio, bet man kažkaip artimiau tvarkingai nuo krašto pradėt. Tai skaičiuoju ir skaičiuoju. Daugiau skaičiuoju, nei siuvinėju blush2.gif O dar ir plepu čia... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 06 balandžio 2009 - 20:29
QUOTE(giedress @ 2009 04 06, 20:26)
kasiulai.lt pasikeitė unsure.gif nustebau atsidarius jų puslapį. Na bet jau laikas buvo, nes labai nepatogus anas buvo blush2.gif

Aš irgi tik šiandien pastebėjau. ax.gif
Atsakyti
ir, aišku, pusė kasiulai.lt blogai veikia bash.gif nusiunčiau jau laišką verysad.gif ir dar šimtai klaidų ten... puslapis neapsaugotas, prisijungimo duomenis mėto į kairę, į dešinę blink.gif esu pikta ant jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 06, 19:26)
na va kaip gaila, o aš dar tikėjausi kažkur kitur kad rodo savo darbelius  verysad.gif na tikiuosi pagerės jai sveikatytė ir vėl ką gražaus parodys  smile.gif

man atrodo kad jos nikas naudojamas gallery.ru g.gif , bet nezinau ar tai tas pats asmuo ar ne
Atsakyti
Paukščiuk labai graži vištytė thumbup.gif

g.gif o kam bėržti visa linija, juk paprasčiau susidėt taškiukus kas 10 skylučiu, ir tu vizuoliai gauni langeli ax.gif man taip daug patogiau, ir markerio susitaupo biggrin.gif
paskutinis, dar neplautas darbelis (su taškiukais ) biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Labuka,

Retai pas jus užsuku, nelabai turiu laiko. Kažkuri siuvinėjot labai gražų darbelį krikštynoms gal galima būtų schemutę?
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 04 06, 21:10)
ir, aišku, pusė kasiulai.lt blogai veikia bash.gif nusiunčiau jau laišką verysad.gif ir dar šimtai klaidų ten... puslapis neapsaugotas, prisijungimo duomenis mėto į kairę, į dešinę blink.gif esu pikta ant jų schmoll.gif

Pasižvalgiau ir aš. Man nepatiko, kad atsiliepimų apie prekę skyrelyje yra pateikiami komentarus parašiusių vardai ir pavardės. Gal ne visi nori būti paviešinti. Bet kur žiūrėjau, viskas veikė gerai.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 06, 22:35)
paskutinis, dar neplautas darbelis (su taškiukais )  biggrin.gif

Nu jau koks dailumas darbelio.

O ta taskiuku ideja ir man patiko - bandysiu ir as taip zymetis medziagele.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 06, 22:35)
g.gif o kam bėržti visa linija, juk paprasčiau susidėt taškiukus kas 10 skylučiu, ir tu vizuoliai gauni langeli  ax.gif  man taip daug patogiau, ir markerio susitaupo  biggrin.gif
paskutinis, dar neplautas darbelis (su taškiukais )  biggrin.gif

Ir aš dar prie tokio paties raideles "damušinėju" smile.gif O taškiukų idėja labai gera 4u.gif
Atsakyti