Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(giege @ 2009 04 06, 19:20)
To puslapio nebėra, deja  verysad.gif . Palandžiojusi lenkiškuose forumuose (kur ir buvau atradusi tą adresą) radau paskutinį puslapio savininkės laišką, kuriame parašė (pateikiu labai sutrumpintą variantą), kad puslapį kurė savo draugams, žaidimams ir konkursams prizus pirkdavo iš savo lėšų, o šiuo metu visas laikas, kurį dar gyvena, kaip ir  pasiskolintas (labai serga), todėl jį skirs šeimai. Kadangi už puslapį mokėjo iš savo lėšų, o toliau nieko naujo neberodys, todėl jo nebelieka...

na va kaip gaila, o aš dar tikėjausi kažkur kitur kad rodo savo darbelius verysad.gif na tikiuosi pagerės jai sveikatytė ir vėl ką gražaus parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 06, 18:26)
na va kaip gaila, o aš dar tikėjausi kažkur kitur kad rodo savo darbelius 

Aš taip pat to tikėjausi, todėl ir ieškojau, bet ... radau tik paskutinį laišką.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 06, 17:45)
aš per savo nepatyrimą siuvinėjant pusinius kryželius ir klaidų pridariau ,pasislenki per vieną kryžiuką doh.gif  ir iš kart nepamatai ,(o kai jau pusė išsiuvinėta ir galai visi sukaišioti nebesinori ardyt) ,o toliau viskas griūva,gerai kad siuvinys neturi būt  simetriškas ,tai šiaip ne taip išsisukau ,turėčiau dabaigt šią savaitę,parodysiu,bet nervų irgi kainavo..kitą kartą kanvą langeliais subraižysiu ,bus lengviau blush2.gif

Aš irgi nesiuvinėju eilėmis, man atrodo, kad tai įmanoma tik didesnius paveikslus siuvinėjant, kai vienu siūlu siuvinėji daugiau. O jei siuvinėji po kelis kryžiukus, tai kur jau ten.. Neliūdėk, aš irgi labai daug klaidų pridarau ir ardau, nes mane nervina klaidos. Gal ateity mažiau darysiu tų klaidų...

Braižyti nebandžiau, man atrodo, labai daug laiko sugaištama ir neįsivaizduoju, kaip lygiai ir greitai subraižyt. Tarkim, neįsivaizduoju ar įmanoma subražyti liną... Gal pasidalintumėt patirtim...
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 06, 19:09)
Aš irgi nesiuvinėju eilėmis, man atrodo, kad tai įmanoma tik didesnius paveikslus siuvinėjant, kai vienu siūlu siuvinėji daugiau. O jei siuvinėji po kelis kryžiukus, tai kur jau ten.. Neliūdėk, aš irgi labai daug klaidų pridarau ir ardau, nes mane nervina klaidos. Gal ateity mažiau darysiu tų klaidų...

Braižyti nebandžiau, man atrodo, labai daug laiko sugaištama ir neįsivaizduoju, kaip lygiai ir greitai subraižyt. Tarkim, neįsivaizduoju ar įmanoma subražyti liną... Gal pasidalintumėt patirtim...

Tai ir aš pakankamai ardau. g.gif

"Neklysta tik tas, kas nieko nedirba, nors tai ir yra jo didžiausia klaida" (A. Tolstojus)
Atsakyti
nusipirkau ta markerį linijoms ,bet dar nebandžiau ,kažkaip kai pradėjau siuvinėt net nežinojau kad taip daroma(braižomas tas tinklelis),ir aš taip pat manau ,kad jis gal didesniems darbams reikalingas ,kai visas fonas siuvinėjamas ,o kai darbelis mažas ir fonas lieka nesiuvinėtas ,tai kam braižyti? pradedu nuo centro (kaip daug kur rašo siuvinėjimo vadovuose) ir ka jau ten randu,tą ir siuvinėju viena spalva ,paskui kita ,taip ir plečiuosi į kraštus...
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 06, 20:09)

Oi ne ne... pradėjau dabar siuvinėti ant tamsiai mėlynos kanvos, kur neturiu kuo susibraižyt - tai per kelias eilutes jau klaidų privėliau doh.gif
Atsakyti
Velykų belaukiant biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu visoms uz gerus zodzius mano pilveliui 4u.gif
Atsakyti
paukščiuk ,o jau gaidžiuko gražumėlis thumbup.gif :wub:jis čia ant hamako guli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 balandžio 2009 - 19:33
QUOTE(zundyte @ 2009 04 06, 20:32)
paukščiuk ,o jau gaidžiuko gražumėlis    thumbup.gif  :wub:jis čia ant hamako guli?

Taip ant hamako. Nežinau kur šį paveiksliuką naudosiu, gal ant prijuostės prisiūsiu g.gif , bet užtenka man į jį pasižiūrėt ir pradedu šipsotis biggrin.gif
Atsakyti
man tas pats lotuliukas.gif gal galima būtų schemutę į manociuja@gmail.com 4u.gif gal dar ten kokia vištelė jam į kompanija yra?
Atsakyti
Labai gražių darbelių pridėjot wub.gif Didžiausią įspūdį pilvukas bei katinai paliko, bet ir visi kiti super thumbup.gif

QUOTE(juba @ 2009 04 06, 13:50)
Per savaitgali sukurpiau dovanele mamos dienai, darysiu pakabuka raktams ax.gif  Siuvinejau ant DMC 28 ct lino per viena siuliuka, bet kryziuku nelabai matosi,  nes emiau dvi gijas - su viena atrode, kad tos fejos visai nesimatys. Gal ir be reikalo  g.gif

Labai miela fėja wub.gif
Papasakokit, ant kokios medžiagytės geriausia raktų pakabukus siuvinėt? Kol kas turiu tik aidos, bet ji tikriausiai stamboka, kad ir 18?... Tikriausiai evenweave geriausiai tiktų? g.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 04 06, 14:08)
Visos tokios darbštuolės wub.gif , o aš kuo arčiau pabaigos, tuo lėčiau dirbu. blush2.gif

O man pavasariui atėjus darbas sulėtėjo blush2.gif Daugiau kitų darbų randu, prie siuvinio mažiau prisėdu verysad.gif Norisi labai, bet juk nepersiplėši doh.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 04 06, 20:24)
nusipirkau ta markerį linijoms ,bet dar nebandžiau ,kažkaip kai pradėjau siuvinėt net nežinojau kad taip daroma(braižomas tas tinklelis),ir aš taip pat manau ,kad jis gal didesniems darbams reikalingas ,kai visas fonas siuvinėjamas ,o kai darbelis mažas ir fonas lieka nesiuvinėtas ,tai kam braižyti? pradedu nuo centro (kaip daug kur rašo siuvinėjimo vadovuose) ir ka jau ten randu,tą ir siuvinėju viena spalva ,paskui kita ,taip ir plečiuosi į kraštus...

Aš savo pirmąjį didesnį darbelį siuvinėjau nebraižius, o antrą susibraižiau. Ištisai pagal linijas nesiuvinėju, bet jos padeda geriau orientuotis, pasitikrint ar nenugrybavau kur nors. O lapais siuvinėt aš nemoku - imu vienos spalvos siūlą, jį susiuvinėju, tada imu kitos spalvos... Taip ir plečiu darbelį nuo centro į šonus mirksiukas.gif
Apie mažus darbus: pabandžiau atvirutes siuvinėdama pasibraižyt - man gavosi daugiau darbo nei naudos ax.gif Tai mažų darbelių nebebraižau daugiau.

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 06, 20:27)
Velykų belaukiant  biggrin.gif

Fantastiškas gaidys thumbup.gif thumbup.gif Visam vakarui nuotaiką pakėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 06 balandžio 2009 - 19:54