Labai gražių darbelių pridėjot
Didžiausią įspūdį pilvukas bei katinai paliko, bet ir visi kiti super
QUOTE(juba @ 2009 04 06, 13:50)
Per savaitgali sukurpiau dovanele mamos dienai, darysiu pakabuka raktams
Siuvinejau ant DMC 28 ct lino per viena siuliuka, bet kryziuku nelabai matosi, nes emiau dvi gijas - su viena atrode, kad tos fejos visai nesimatys. Gal ir be reikalo
Labai miela fėja
Papasakokit, ant kokios medžiagytės geriausia raktų pakabukus siuvinėt? Kol kas turiu tik aidos, bet ji tikriausiai stamboka, kad ir 18?... Tikriausiai evenweave geriausiai tiktų?
QUOTE(Florestina @ 2009 04 06, 14:08)
Visos tokios darbštuolės
, o aš kuo arčiau pabaigos, tuo lėčiau dirbu.
O man pavasariui atėjus darbas sulėtėjo
Daugiau kitų darbų randu, prie siuvinio mažiau prisėdu
Norisi labai, bet juk nepersiplėši
QUOTE(zundyte @ 2009 04 06, 20:24)
nusipirkau ta markerį linijoms ,bet dar nebandžiau ,kažkaip kai pradėjau siuvinėt net nežinojau kad taip daroma(braižomas tas tinklelis),ir aš taip pat manau ,kad jis gal didesniems darbams reikalingas ,kai visas fonas siuvinėjamas ,o kai darbelis mažas ir fonas lieka nesiuvinėtas ,tai kam braižyti? pradedu nuo centro (kaip daug kur rašo siuvinėjimo vadovuose) ir ka jau ten randu,tą ir siuvinėju viena spalva ,paskui kita ,taip ir plečiuosi į kraštus...
Aš savo pirmąjį didesnį darbelį siuvinėjau nebraižius, o antrą susibraižiau. Ištisai pagal linijas nesiuvinėju, bet jos padeda geriau orientuotis, pasitikrint ar nenugrybavau kur nors. O lapais siuvinėt aš nemoku - imu vienos spalvos siūlą, jį susiuvinėju, tada imu kitos spalvos... Taip ir plečiu darbelį nuo centro į šonus
Apie mažus darbus: pabandžiau atvirutes siuvinėdama pasibraižyt - man gavosi daugiau darbo nei naudos
Tai mažų darbelių nebebraižau daugiau.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 06, 20:27)
Velykų belaukiant
Fantastiškas gaidys
Visam vakarui nuotaiką pakėlė