Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Metija @ 2009 04 06, 13:53)
2saulyte2, mano sūnus užsimanė tokio metriko... Nu, jam jau 12, bet bet sakė, kad ir jam reikia turėti biggrin.gif

Tai ka, mamka, i darba prasom. Ciupk schema ir siuvinek savo karalaiciui. thumbup.gif
Mano batukai jau priduoti reminti - penktadieni atsiimsiu.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 06, 14:43)
Tai ka, mamka, i darba prasom. Ciupk schema ir siuvinek savo karalaiciui.  thumbup.gif
Mano batukai jau priduoti reminti - penktadieni atsiimsiu.

Kibsiu kibsiu, kai tik eilė ateis smile.gif Jis, čia su manim po internetą besižvalgydamas, daug ko užsimano smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 04 06, 14:08)
Visos tokios darbštuolės wub.gif , o aš kuo arčiau pabaigos, tuo lėčiau dirbu. blush2.gif

Ir man tas pats... Va, išsiuvinėjau savo metrikui vienas raides, nepatiko, šiandien išardžiau... doh.gif O dar sinusitas užpuolė, galvą skauda, vėžlio greitumu einasi...
Atsakyti
Vau bigsmile.gif , kiek daug gražių darbų parodėte, šaunuolės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai merginos 4u.gif šaunuolės, kad darbuojatės.
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 06, 13:12)
Kreipiuosi į vilnietes  smile.gif
Noriu aidos 14,ir mano sesutė yra Vilniuje ,parveštu kokį metrą,nes mūsų mieste tai tikros aidos nerasta  schmoll.gif  Tai va ji sakė sužinok adresą ,geriausiai ji žino Gedimino pr. gal ten kokia yra pardotuvė  g.gif ir kokia kaina tokios aidos?

taip par ir vilniaus g. (prie flagmano) yra siuvimo reikmenų parduotuvė. ten aidos tikrai bus mirksiukas.gif o dėl kainos nesu tikra..
Atsakyti
Labai dailus pilviukas wub.gif 4u.gif

Metrikiukai kokie mieli 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

o paziurejus i Tigra man keiktis uzsinori - po perkunais na ir reikejo ten tos demes schmoll.gif toks nerealiai grazus ir dabar daugiau bedos issisukti is padeties nei malonumo siuvineti toki grazu darba console.gif

ir feja labai dailute thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dėl tigro, tai net nežinau ką pasakyt ,kažin kaip geriau gautųsi : ar pradėt iš naujo ant naujos medžiagytės (dar nelabai daug pasiuvinėta) ar visą fona užsiuvinėt ,ar toj vietoj lapus priderint...pasvarstykit ,kaip mažiau nervų ir laiko kainuos ir taip irpadarykit ,kai yra bėda ir sukiesi ,aš per savo nepatyrimą siuvinėjant pusinius kryželius ir klaidų pridariau ,pasislenki per vieną kryžiuką doh.gif ir iš kart nepamatai ,(o kai jau pusė išsiuvinėta ir galai visi sukaišioti nebesinori ardyt) ,o toliau viskas griūva,gerai kad siuvinys neturi būt simetriškas ,tai šiaip ne taip išsisukau ,turėčiau dabaigt šią savaitę,parodysiu,bet nervų irgi kainavo..kitą kartą kanvą langeliais subraižysiu ,bus lengviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 06, 16:45)
dėl tigro, tai net nežinau ką pasakyt ,kažin kaip geriau gautųsi : ar pradėt iš naujo ant naujos medžiagytės (dar nelabai daug pasiuvinėta) ar visą fona užsiuvinėt ,ar toj vietoj lapus priderint...pasvarstykit ,kaip mažiau nervų  ir laiko kainuos ir taip irpadarykit ,kai yra bėda ir sukiesi ,aš per savo nepatyrimą siuvinėjant pusinius kryželius ir klaidų pridariau ,pasislenki per vieną kryžiuką doh.gif  ir iš kart nepamatai ,(o kai jau pusė išsiuvinėta ir galai visi sukaišioti nebesinori ardyt) ,o toliau viskas griūva,gerai kad siuvinys neturi būt  simetriškas ,tai šiaip ne taip išsisukau ,turėčiau dabaigt šią savaitę,parodysiu,bet nervų irgi kainavo..kitą kartą kanvą langeliais subraižysiu ,bus lengviau blush2.gif

Aš niekad nebraižau ir man viskas gerai gaunasi. Bet šiaip aš siuvinėju viską iš eilės. g.gif Pradedu nuo dešinio apatinio kampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 06 balandžio 2009 - 17:14
Metras Aidos apie 60 Lt. Ji 110 cm pločio.
Atsakyti
tai vat kad klausiau ,kaip jūs ten iš eilės viską siuvinėjat ,kokia technika ten ,ar iš karto keliais siūlais ,bet niekas neatsakė blush2.gif tai labai ir nesinorėjo į akis lįsti ,o va dabar ir pasidariau sau bėdos su tuo apskaičiavimu kryželių,nu bet nieko išsisukau,pamoka ateičiai
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 05, 13:44)
Rašai, kad veikdavo  smile.gif O tai dabar jau nebeveikia?  g.gif  g.gif Aš kažkada buvau taip pat užmačius šį medelį, tik nepamenu kuriam internetiniam puslapy.  g.gif  g.gif

na va šitas puslapis http://malgosiapiotr...2146,169.html?3 būdavo labai įdomus, ten ir medelį radau, bet dabar kai įeini kažką ten rašo ir neberodo tų darbelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 06, 17:42)
na va šitas puslapis http://malgosiapiotr...2146,169.html?3 būdavo labai įdomus, ten ir medelį radau, bet dabar kai įeini kažką ten rašo ir neberodo tų darbelių  verysad.gif

To puslapio nebėra, deja verysad.gif . Palandžiojusi lenkiškuose forumuose (kur ir buvau atradusi tą adresą) radau paskutinį puslapio savininkės laišką, kuriame parašė (pateikiu labai sutrumpintą variantą), kad puslapį kurė savo draugams, žaidimams ir konkursams prizus pirkdavo iš savo lėšų, o šiuo metu visas laikas, kurį dar gyvena, kaip ir pasiskolintas (labai serga), todėl jį skirs šeimai. Kadangi už puslapį mokėjo iš savo lėšų, o toliau nieko naujo neberodys, todėl jo nebelieka...
Atsakyti
oj kaip liūdna verysad.gif dėl moteriskes verysad.gif sveikatos jai ir vilties 4u.gif
Atsakyti