Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(IgLi @ 2009 04 06, 10:58)
Va, koks paveikslas turi buti:
My Webpage

ir kaip tik, ten kur uodega yra deme, o ten turi but tuscia.. doh.gif bet gal kazka ir galima ikomponuoti.. g.gif

o tai zinai ka daryk... ikomponuok ta lapa kaip po kojom yra.. kaipnors is sono... na as taip daryciau...

beja gal schemute galima ? blush2.gif blush2.gif egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 06 balandžio 2009 - 10:03
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 06, 11:02)
o tai zinai ka daryk... ikomponuok ta  lapa kaip po kojom yra.. kaipnors is sono... na as taip daryciau...

beja gal schemute galima ?  blush2.gif  blush2.gif  egliuchiux@gmail.com

Buvo ir man tokia mintis del lapo. Dar galvojau gal fona teks siuvineti..
Schema issiunciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 06 balandžio 2009 - 10:09
QUOTE(IgLi @ 2009 04 06, 11:06)
Buvo ir man tokia mintis del lapo. Dar galvojau gal fona teks siuvineti..
Schema issiunciau.

na arba fona su dmc 712 ar ecru spalva... na cia jau fantazija reik pasitelkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 06, 11:10)
na arba fona su dmc 712 ar ecru spalva... na cia jau fantazija reik pasitelkt smile.gif

Taip, as irgi manau, kad fonas turetu but sviesus, o gal netgi baltas - kanvos spalvos. g.gif
Atsakyti
Labai dailus pilvukas wub.gif
O cia metrikiukai drauges berniukams smile.gif kadangi tradicinio nenorejau, tai padariau taip smile.gif (aciu pauksciukui uz meskucio schemute 4u.gif )
user posted image
O sis tradicinis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 04 06, 10:14)
Na, o as pagaliau pabaigiau savo ilgai kepta nesciosios pilvo paveiksla  clap.gif Begaline svente man 
smile.gif

O jau pilvuziuko koks grozis. Labai labai grazus darbas. 4u.gif

O as pasirodau kaip ir zadejau Vervaco batukus. Siandien jau isnesu reminimui. Dovana drauges vaikiukui i UK.
Geroji puse:
user posted image

Blogoji puse:
user posted image
Atsakyti
Kreipiuosi į vilnietes smile.gif
Noriu aidos 14,ir mano sesutė yra Vilniuje ,parveštu kokį metrą,nes mūsų mieste tai tikros aidos nerasta schmoll.gif Tai va ji sakė sužinok adresą ,geriausiai ji žino Gedimino pr. gal ten kokia yra pardotuvė g.gif ir kokia kaina tokios aidos?
Atsakyti
Per savaitgali sukurpiau dovanele mamos dienai, darysiu pakabuka raktams ax.gif Siuvinejau ant DMC 28 ct lino per viena siuliuka, bet kryziuku nelabai matosi, nes emiau dvi gijas - su viena atrode, kad tos fejos visai nesimatys. Gal ir be reikalo g.gif

http://jubacka.galle...ch?ph=LPi-biSlQ
Atsakyti
sapnu_salis, bus puikus prisiminimas. Labai kruopštus darbas wub.gif

2saulyte2, mano sūnus užsimanė tokio metriko... Nu, jam jau 12, bet bet sakė, kad ir jam reikia turėti biggrin.gif

IgLi, smagu, kad pavyko įkelti foto. Tigras labai gražus. O dėl dėmės tai nežinau.. Gal foną siuvinėti... Ar lapus...

lizarde, mmmmmmmmmmmm, kokie metrikiukai thumbup.gif
Imk balioną už lietuviškai išsiuvinėtą datą 4u.gif Lietuviškai turi būti dedami brūkšniukai, taip, kaip tu ir padarei smile.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 06, 13:12)
Kreipiuosi į vilnietes  smile.gif
Noriu aidos 14,ir mano sesutė yra Vilniuje ,parveštu kokį metrą,nes mūsų mieste tai tikros aidos nerasta  schmoll.gif  Tai va ji sakė sužinok adresą ,geriausiai ji žino Gedimino pr. gal ten kokia yra pardotuvė  g.gif ir kokia kaina tokios aidos?

GA yra centrinėj universalinėj parduotuvėj - ji yra šalia Europos prekybos centro. Parduotuvė didžiulė, ją žinos beveik kiekvienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 06 balandžio 2009 - 12:54
Ačiū Metija aciuks.gif tikiuosi ji ras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juba @ 2009 04 06, 13:50)
Per savaitgali sukurpiau dovanele mamos dienai, darysiu pakabuka raktams ax.gif  Siuvinejau ant DMC 28 ct lino per viena siuliuka, bet kryziuku nelabai matosi,  nes emiau dvi gijas - su viena atrode, kad tos fejos visai nesimatys. Gal ir be reikalo  g.gif

juba, fainuolė fėja. Mano viena iš silpnybių... blush2.gif Jau jei fėja, tai man ir gražu smile.gif
Atsakyti
Visos tokios darbštuolės wub.gif , o aš kuo arčiau pabaigos, tuo lėčiau dirbu. blush2.gif
Atsakyti