Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(libaja @ 2009 04 05, 22:58)
nu aš šiandien savim negaliu atsižavėt flirt.gif
Kates baigiau ir dar per dieną dovanėlę puskei padariau  didis.gif

Koks gražus ir man nematytas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 05 balandžio 2009 - 22:19
QUOTE(libaja @ 2009 04 05, 22:58)
nu aš šiandien savim negaliu atsižavėt flirt.gif
Kates baigiau ir dar per dieną dovanėlę puskei padariau  didis.gif

Oho kokia spartuolė didis.gif didis.gif Ir koks gražus "kafemanų" paveiksliukas thumbup.gif thumbup.gif Kad aš taip sugebėčiau .... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 06 balandžio 2009 - 07:33
Dekui visoms patarusioms kaip plauti audini, bus pamoka ateityje, bet deja, as jau busiu sugadinusi blush2.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 04 04, 10:00)
ir dar gal tos dėmės užsisiuvinės kai baigsi,tai gal ir iš viso nieko nesimatys

Tai, kad kaip tik ta vieta tuscia lieka pagal schema, jei ten reiktu ka uzsiuvineti, tai problemos nebutu, todel galvoju, kad reikia paciai kazka sugalvoti ir uzsiuvineti, tik nezinau ka... g.gif Gal kam irgi taip buvo, kad teko pagudrauti... Tik gaila, kad jums neatsidaro mano nuotraukos g.gif nezinau kur dar jas patalpinti, kad jums matytusi.
Atsakyti
Libaja, labai fainos katytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 06, 09:31)
Dekui visoms patarusioms kaip plauti audini, bus pamoka ateityje, bet deja, as jau busiu sugadinusi blush2.gif
Tai, kad kaip tik ta vieta tuscia lieka pagal schema, jei ten reiktu ka uzsiuvineti, tai problemos nebutu, todel galvoju, kad reikia paciai kazka sugalvoti ir uzsiuvineti, tik nezinau ka... g.gif Gal kam irgi taip buvo, kad teko pagudrauti... Tik gaila, kad jums neatsidaro mano nuotraukos  g.gif nezinau kur dar jas patalpinti, kad jums matytusi.

na gali taip... eini i si psl.. http://www.radikal.ru/ tada kur pasirinkti spaudi ir issirenki foto is kompo... tada spaudi "zagruzit" (moki rusu ane? ir kai uzsikrauna nukopini antra eilute ir ikeli i tavo rasoma zinute forume.. na gal suprasi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif

Kokios jus spartuoles. Jau net nezinau kiek as cia tu temeliu praziopsojau ax.gif Sparciai dirbat ir bendraujat - saunuoles 4u.gif

Na, o as pagaliau pabaigiau savo ilgai kepta nesciosios pilvo paveiksla clap.gif Begaline svente man smile.gif
user posted image

Kai gims mano dukryte, tai reikes dar ir metrikui reikiamus duomenis issiuvineti. Tik neisivaizduoju nei koki srifta parinkti nei kokias spalvas naudoti... Na, bet cia turbut jusu pagalbos prasysiu, bet dar negreit smile.gif

Na, o toliau darbuosiuos su akvariumu. Kai iveiksiu puse, pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 04 06, 10:14)
Sveikos, merginos!  smile.gif

Kokios jus spartuoles. Jau net nezinau kiek as cia tu temeliu praziopsojau  ax.gif Sparciai dirbat ir bendraujat - saunuoles  4u.gif

Na, o as pagaliau pabaigiau savo ilgai kepta nesciosios pilvo paveiksla  clap.gif Begaline svente man  smile.gif
user posted image

Kai gims mano dukryte, tai reikes dar ir metrikui reikiamus duomenis issiuvineti. Tik neisivaizduoju nei koki srifta parinkti nei kokias spalvas naudoti... Na, bet cia turbut jusu pagalbos prasysiu, bet dar negreit smile.gif

Na, o toliau darbuosiuos su akvariumu. Kai iveiksiu puse, pasirodysiu  smile.gif

as tai siuvineciau tokiom pat rudom spalvom raides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 06, 10:10)
na gali taip... eini i si psl.. http://www.radikal.ru/ tada kur pasirinkti spaudi ir issirenki foto is kompo... tada spaudi "zagruzit" (moki rusu ane? ir kai uzsikrauna nukopini antra eilute ir ikeli i tavo rasoma zinute forume.. na gal suprasi blush2.gif

Bandau taip.. ax.gif
My Webpage

ar kas matosi?

ir dar..
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 06 balandžio 2009 - 09:53
QUOTE(IgLi @ 2009 04 06, 10:52)
Bandau taip.. ax.gif
My Webpage

ar kas matosi?

matau... o kur deme?

ai cia ta kur ketvirtam langeli? na o koks bus visas paveikslas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 06 balandžio 2009 - 09:55
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 06, 10:53)
matau... o kur deme?

ten, kur istrinta lentele, ten gelsvesne vieta nei visa medziaga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 06, 10:54)
ten, kur istrinta lentele, ten gelsvesne vieta nei visa medziaga  ax.gif

gal kanors nedidelio pagal paveikslas? dar nelb suprantu ka siuvineji tai sunku patarti?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 06, 10:57)
gal kanors nedidelio pagal paveikslas? dar nelb suprantu ka siuvineji tai sunku patarti?

Va, koks paveikslas turi buti:
My Webpage

ir kaip tik, ten kur uodega yra deme, o ten turi but tuscia.. doh.gif bet gal kazka ir galima ikomponuoti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 06 balandžio 2009 - 09:59