Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Metija @ 2009 04 05, 15:36)
Ant kokios medžiagos siuvinėji?

ant lietuviskos kanvos... ji atitinka 12aida... bet nepatiko man kad taip storai...
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 04 05, 15:40)
o tai kaip ištraukt? tiesiog laikyt viena ranka ,o kita traukt? bet gi ten toks guzas susidaro ,nesusivelia jis paskui? aš dabar siuvinėju rinkinuką ,ten siulai po kokį metrą sukarpyti,o gal ir daugiau,tai ar nesusivels,kai trauksiu vieną,kitos penkios?kažkaip man baisoka...nu reiks pabandyt,jei sakot kad gerai,gal tikrai veltui čia nervuojuos,tiesiog labai baisu tas guzulas  kad nesusipainiotų blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tikrai nesusipainios... pabandyk smile.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės ,tikrai pabandysiu,gal be reikalo mučinaus pusę metų lotuliukas.gif doh.gif kaip sakoma ,gyveni ,mokaisi ir durnas miršti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 05, 15:35)
Žavingos katytės  wub.gif O kokių minčių dėl rėminimo turi?

Ech... čia dovana draugei įkurtuvėms. Pati išsirinko, tik norėjo 3 atskirų paveiksliukų, o ne vieno, kaip originale. user posted image

Rėmelius tinkamus radau, tik išmiera per didelė, vadinasi, reikia pasportą dėt... o kai paveiksliukų dydžiai tokie skirtingi, labai sunku bus išsimatuot. popierių pasportui tinkamą radau, bet kaip reiks su kraštais išlaviruot.. g.gif
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 05, 15:35)
daugiau gyvenime nesiuvinesiu su 3 gijom... sakes kaip nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif  siuvineju sesei dovana ir reik kazkaip pribaigti bet taip nesinori... per storai ma tie 3 siulai.. o kaip jum? ar siuvinejat?

Ne, siaubingai nepatinka 3.
Atsakyti
merginos, ar bandete kas getbot programa?
man kazkas ten nesigauna blush2.gif is gallery vis tiek po viena foto reikia kopinti ir dar tuos keitimus daryti doh.gif viso albumo nesigauna parsisiusti blush2.gif

gal kas pagelbetu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 05, 15:49)
ant lietuviskos kanvos... ji atitinka 12aida... bet nepatiko man kad taip storai...
Papildyta:
tikrai nesusipainios... pabandyk smile.gif

Bet ant 12 tai kitaip ir neišeis... Aš dabar siuvinėju raides 2 gijom ant 14 aidos ir ji truputį persišviečia, nes tamsūs siūliukai... Netgi galvojau ar nereikėjo 3 gijų imt...

QUOTE(libaja @ 2009 04 05, 16:05)
Ech... čia dovana draugei įkurtuvėms. Pati išsirinko, tik norėjo 3 atskirų paveiksliukų, o ne vieno, kaip originale.
Rėmelius tinkamus radau, tik išmiera per didelė, vadinasi, reikia pasportą dėt... o kai paveiksliukų dydžiai tokie skirtingi, labai sunku bus išsimatuot. popierių pasportui tinkamą radau, bet kaip reiks su kraštais išlaviruot..  g.gif

Ne, siaubingai nepatinka 3.

Oi, su rėminimu ir ypač dar su pasportu - tai man tamsus miškas kol kas...

Ir man nepatinka 3 gijom, bet tik dėl to, kad neišeina gražiai pradėt (esu rašiusi, kad, pradėdama siuvinėt, aš perlenkiu siūlą, įveriu į adatą, tada padarau pirmą dygsnį ir blogoj pusėj perkišu). O dėl storumo tai nežinau... Esu mačius mergaičių labai gražių siuvinukų, kur tikrai neplonai siuvinėta, bet užtai - niekas nepersišviečia ir darbelis atrodo kaip nulietas. Įdomu, su kiek gijų kitos siuvinėja?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 05, 15:35)
daugiau gyvenime nesiuvinesiu su 3 gijom... sakes kaip nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif  siuvineju sesei dovana ir reik kazkaip pribaigti bet taip nesinori... per storai ma tie 3 siulai.. o kaip jum? ar siuvinejat?

QUOTE(Metija @ 2009 04 05, 16:53)
Bet ant 12 tai kitaip ir neišeis... Aš dabar siuvinėju raides 2 gijom ant 14 aidos ir ji truputį persišviečia, nes tamsūs siūliukai... Netgi galvojau ar nereikėjo 3 gijų imt...

Kas butent nepatiko? Kryziukai per stori?? Ant 12 aidos? blink.gif Keista, o gal ten visai ne 12?. Gali kita karta pries pradedant pasiuvineti kraste su skirtingu kiekiu giju ir nuspresi kaip graziau.

As irgi dabar pradejau ant 26count evenweave su 2 siulais ir esu labiau nei nusivylus. Reikejo daryti kaip visada ir imti 3 doh.gif
Atsakyti
man asmeniskai tik 2 gijos grazu, ir ne kitaip biggrin.gif kitaip atrodo kaip pagalve schmoll.gif as net ir ant lietuviskos su 2 siuvinejau o dabar ant 14 Aidos, man dra graziau kad truputi medzegyte matosi - taip viskas lengva, nera uzkimsta siulais, bet cia tik man taip, kitom kitaip blush2.gif
Papildyta:
Dar pamirsau parasyti, kazkuri klauset is kur perkam kartona pasportui - mes perkam rastiniu prekiu parduotuveje, formatas A1 - na zodziu dideli lapai ir storis 2mm arba 3mm.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 05, 17:07)
Kas butent nepatiko? Kryziukai per stori?? Ant 12 aidos?  blink.gif  Keista, o gal ten visai ne 12?. Gali kita karta pries pradedant pasiuvineti kraste su skirtingu kiekiu giju ir nuspresi kaip graziau.

As irgi dabar pradejau ant 26count evenweave su 2 siulais ir esu labiau nei nusivylus. Reikejo  daryti kaip visada ir imti 3  doh.gif

man nepatiko kad tiek storai tie siulai ... kazkaip nepatogu man kol graziai padarai kad jie priglustu graziaiprie medziagos... tai lietuviskai aidai tai pats tas 3 siuliukai bet daugiau ant jos nesiuvinesiu... gerai kad darbelis nedidelis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 05, 15:40)
o tai kaip ištraukt? tiesiog laikyt viena ranka ,o kita traukt? bet gi ten toks guzas susidaro ,nesusivelia jis paskui? aš dabar siuvinėju rinkinuką ,ten siulai po kokį metrą sukarpyti,o gal ir daugiau,tai ar nesusivels,kai trauksiu vieną,kitos penkios?kažkaip man baisoka...nu reiks pabandyt,jei sakot kad gerai,gal tikrai veltui čia nervuojuos,tiesiog labai baisu tas guzulas  kad nesusipainiotų blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Pavyzdžiui aš atkirptą giją paimu maždaug per vidurį, adata atskiriu vieną siūliuką ir tada traukiu, tada mažiau painiojasi, nei traukčiau nuo kurio nors vieno galo 4u.gif
Atsakyti
ačiū Šilinge ir kitos merginos,pabandžiau ir visai gerai gaunasi ,kvaila ,kad pati nepabandžiau,dabar niekas nebenervina siuvinėjant,tai dabar iš rankų nepaleisiu darbelio lotuliukas.gif
tuo pačiu noriu paklaust,va dabr man reikia siuvinėt viena gija vienpusį kryželį ,bet vėl nebežinau kaip vienos gijos siula užtvirtint pradžioje,tai gal ten man ta žolytę ir debesis siuvinėt dviem gijom,kaip manot ,labai baisiai bus? nu man atrodo ,kad tik ryškiau bus ir tiek.ten vaikiškas paveiksliukas,tai ryškios spavos tik puošia ,galų gale ,gal reiks man pabandyt dviem siuvinėt ,jei labai negražiai atrodys tai tada išardysiu ir siuvinėsiu viena gija,na žiūrėsim ryt ,dabar jau reikia eit miegot...
Atsakyti
nu aš šiandien savim negaliu atsižavėt flirt.gif
Kates baigiau ir dar per dieną dovanėlę puskei padariau didis.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 04 05, 22:58)
nu aš šiandien savim negaliu atsižavėt flirt.gif
Kates baigiau ir dar per dieną dovanėlę puskei padariau  didis.gif

Nu tikrai šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti