Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(rita7777 @ 2009 04 04, 14:26)
Na va mano "pinigų medis"  ax.gif

Oho koks grozis. Dar nesu macius tokios idejos siuvinetos. Fantastiskai sugalvota.

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 04, 15:46)
pagaliau patvarkiau iki galo ugio matuokle

Grazi matuokle. As ir planuoju savo mazei siuvineti ugio matuokle. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodelius mano medeliui blush2.gif pinigėliai tai čia netikri, o atspausdinti biggrin.gif jie labai mažyčiai (2 cm x 4 cm) o pačią idėją medelio tai radau internete kur anksčiau veikdavo toks puslapis lenkės moters. visoms kurios prašėte einu siųsti schemutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 05, 11:10)
Ačiū visoms už gražius žodelius mano medeliui  blush2.gif  pinigėliai tai čia netikri, o atspausdinti  biggrin.gif  jie labai mažyčiai (2 cm x 4 cm) o pačią idėją medelio tai radau internete kur anksčiau veikdavo toks puslapis lenkės moters. visoms kurios prašėte einu siųsti schemutes  4u.gif

o atrodo kaip tikri lotuliukas.gif thumbup.gif tikrai super gera ideja
Atsakyti
na buvau CUPe GA - nuolaidos 5 proc, 10 proc, labai didesniu neuzmaciau. DMC siulams 10 proc... nieko nenupirkau biggrin.gif nes is uzsienio vis tiek pigiau siustis...
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 05, 11:10)
Ačiū visoms už gražius žodelius mano medeliui  blush2.gif  pinigėliai tai čia netikri, o atspausdinti  biggrin.gif  jie labai mažyčiai (2 cm x 4 cm) o pačią idėją medelio tai radau internete kur anksčiau veikdavo toks puslapis lenkės moters. visoms kurios prašėte einu siųsti schemutes  4u.gif

Rašai, kad veikdavo smile.gif O tai dabar jau nebeveikia? g.gif g.gif Aš kažkada buvau taip pat užmačius šį medelį, tik nepamenu kuriam internetiniam puslapy. g.gif g.gif
Atsakyti
Pinigų medelio idėja - thumbup.gif kaip tik reikia 2 vestuvėms kažko tokio... mielo ir visai smulkmeniško.

pagaliau baigiau savo kates. Kas norės smulkiau - yra paraše smile.gif user posted image
Tik dabar galvos skausmas su rėminimu. Minčių turiu, bet jas įgyvendint... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 05 balandžio 2009 - 14:00
Kiek daug gražių darbelių. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
mergaitės ,va dabar siuvinėjau ,tai labai nervavo tas vienos gijos atskyrimas nuo šešių,tiek sukasi ir mezgasi ,kad nervai nelaiko... schmoll.gif mačiau ,kad yra pirkti kažkoks gijos atskirėjas ,ar kažkaip panašiai ,ar čia vertas dėmesio daiktas ,ar tik čia tokioms kaip aš žalioms suviliot ir pinigus paimt ,pasidalinkit patirtim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 04 05, 14:59)
pagaliau baigiau savo kates. Tik dabar galvos skausmas su rėminimu. Minčių turiu, bet jas įgyvendint...  doh.gif

Žavingos katytės wub.gif O kokių minčių dėl rėminimo turi?

QUOTE(zundyte @ 2009 04 05, 15:10)
mergaitės ,va dabar siuvinėjau ,tai labai nervavo tas vienos gijos atskyrimas nuo šešių,tiek sukasi ir  mezgasi ,kad nervai nelaiko... schmoll.gif  mačiau ,kad yra pirkti kažkoks gijos atskirėjas ,ar kažkaip panašiai ,ar čia vertas dėmesio daiktas ,ar tik čia tokioms kaip aš žalioms suviliot ir pinigus paimt ,pasidalinkit patirtim blush2.gif

Zundyte, kaip keista... g.gif manęs tai visai nenervuoja. Aš atkerpu visus šešis siūlus kartu, po to atskiriu vieno galiuką ir ištraukiu, o likusius penkis ištiesinu ir pasidedu šalia. Paprastai išsitraukia labai lengvai. Netgi seni rusiški siūlai nesipainioja. Su DMC tai apskritai jokių problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 05 balandžio 2009 - 14:35
daugiau gyvenime nesiuvinesiu su 3 gijom... sakes kaip nepatiko schmoll.gif schmoll.gif siuvineju sesei dovana ir reik kazkaip pribaigti bet taip nesinori... per storai ma tie 3 siulai.. o kaip jum? ar siuvinejat?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 05, 15:35)
daugiau gyvenime nesiuvinesiu su 3 gijom... sakes kaip nepatiko  schmoll.gif  schmoll.gif  siuvineju sesei dovana ir reik kazkaip pribaigti bet taip nesinori... per storai ma tie 3 siulai.. o kaip jum? ar siuvinejat?

Ant kokios medžiagos siuvinėji?
Atsakyti
o tai kaip ištraukt? tiesiog laikyt viena ranka ,o kita traukt? bet gi ten toks guzas susidaro ,nesusivelia jis paskui? aš dabar siuvinėju rinkinuką ,ten siulai po kokį metrą sukarpyti,o gal ir daugiau,tai ar nesusivels,kai trauksiu vieną,kitos penkios?kažkaip man baisoka...nu reiks pabandyt,jei sakot kad gerai,gal tikrai veltui čia nervuojuos,tiesiog labai baisu tas guzulas kad nesusipainiotų blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti