Na va mano "pinigų medis"
atsiprašau už kokybę, nes nerandu fotoaparato laido tai teko naudotis telefonu
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 04, 14:26)
Na va mano "pinigų medis"
kaip grazu... o tu cia tikrus pinigus kabinai? kaip juos prisegei? gal gali atsiusti schema to kamieno? aciu egliuchiux@gmail.com
QUOTE(Krishtole @ 2009 04 04, 11:01)
Zundyte, kalbos nemokėjimas - ne problema. Juk visad gali pasinaudoti žodynu arba netgi Google vertėju - ties skiltimi išversti tinklapį įrašiusi Tau reikiamo puslapio pavadinimą, gali išsiversti visą puslapį kad ir iš kinų kalbos
O jei ką, klausk mūsų - pagelbėsim, jei kažko nepavyktų išsiaiškint.
O jei ką, klausk mūsų - pagelbėsim, jei kažko nepavyktų išsiaiškint.
Krishtole, labai labai ačiū už informaciją Išsiverčiau visą puslapį - super Aišku, vertimo kokybė tai šiaip sau, bet suprast galima. Dar jei alkoną įsijungus, tai tikrai galima išsiverst
rita7777 - fainas medelis Matyt, tai šeimai pinigų nestigs
Rugsėje - matuoklė - tikra vaiko ir jo tėvų svajonė... Sveikinu. Labai gražus ir dailiai "įformintas" darbas.
grazi matuokle... pas mane irgi yra planuose issiuvinet vaikui matuokle bet va daba taip visokiu smulkmenu ir ne tik esu pradejus siuvinet...
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 04 03, 19:39)
Šiandien paskambinau į VCUP esančią parduotuvę Geros akys ir, siekdama išsiaiškinti, ar verta ten ryt važiuoti, paklausiau, kokio dydžio nuolaidą taikys. Darbuotojos teigimu, skirtingoms prekėms taikys skirtingas nuolaidas, o kokias - paaiškės tik ryt.
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2009 04 04, 15:17)
Krishtole, labai labai ačiū už informaciją Išsiverčiau visą puslapį - super Aišku, vertimo kokybė tai šiaip sau, bet suprast galima. Dar jei alkoną įsijungus, tai tikrai galima išsiverst
Džiugu, kad nuoroda pravertė
Labai dailus pinigu medis gavosi o kas cia per pinigeliai? Labai idomu psidare
Rugseje, matuokle fantastiska
Rugseje, matuokle fantastiska
Na labai jau grazus pinigu medis , ir ideja superine
ir ugio matuokle ciki saunuoles
O mane moksali ir darbai juodai uzspaude tai dabar groziuosi jusu darbu...
Net po 1 va. neiseina prisesti
ir ugio matuokle ciki saunuoles
O mane moksali ir darbai juodai uzspaude tai dabar groziuosi jusu darbu...
Net po 1 va. neiseina prisesti
pinigų medis ,šaunuolė...
labas vakaras
esu tyli sio forumo skaitytoja na ir siek tiek siuvinetoja
norejau jusu paklausti (pamenu, kad kazkada buvo apie tai kalbeta, bet niekaip nerandu...), kaip slepiat plastikines kanvos blogaja puse? issiuvinejau toki maza velykini paveiksliuka ir dabar mastau, kaip cia graziai uztaisyti kita puse...
busiu labai dekinga uz patarimus
norejau jusu paklausti (pamenu, kad kazkada buvo apie tai kalbeta, bet niekaip nerandu...), kaip slepiat plastikines kanvos blogaja puse? issiuvinejau toki maza velykini paveiksliuka ir dabar mastau, kaip cia graziai uztaisyti kita puse...
QUOTE(S@ulyte @ 2009 04 04, 22:14)
labas vakaras
aš tai tiesiog gražiai išsiuvinėjau, siūlus slėpiau po labai nedaug skylučių ir tik siūlo gulimo kryptimi. Tada visai neblogai ta kita pusė atrodė Ruci kažkada buvo įdėjus nuorodą, kaip taisyklingai siuvinėti, kad kita pusė graži būtų. Tada nieko slėpt nereikia, jeigu darbelis nedidukas
O man atrodo kiek as cia paskaitineju, tai ir neisprendem tos problemos su plastikines kanvos blogaja puse - daugelis vis klausia, bet atsakymo lyg ir nera - stengtis labai graziai isiuvineti abi puses o seip internete uzmaciau, kad plastikinei kanvai taikomas kitoks siuvinejimas(ne kryzeliu), galbut del to kita puse niekam ir nemaiso