Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 04 03, 20:39)
Jei gerai pamenu, nuolaidos iki 75 proc.
Dažniausiai GA jos būna minimalios...

GA rudenį buvo 20%. O žmonių kaip kur.... nuo nuolaidų priklausė smile.gif Beje, 75% nemačiau niekur...
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 04 03, 19:11)
Aš kaip tik pradėsiu tokią siuvinėti...  bigsmile.gif

bigsmile.gif bus smagu stebėt procesa mirksiukas.gif

mergaitės, bukit geros, savo adresiuka atsiuskit i AŽ (čia dėl povo draugų) smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pradejau siuvineti tigra ir susiduriau su beda unsure.gif Netycia sutepiau su ketcupu Aidos medziaga, ir iskart puoliau plauti, bet, deja, toj vietoj vis vien liko gelsvesne vieta doh.gif Ikeliu parodyti:
My Webpage

My Webpage

Ir nezinau ka daryti, ar dar issiplaus, del ko abejoju, ar reikia ka nors uzsiuvineti? Patarkit.. blush2.gif

Va, koks tai turetu but paveikslas:

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 04 balandžio 2009 - 08:45
man neatidaro paveiksliukų ,aš pabandyčiau pamerkti į skysto vanish spalvotiems audiniams tirpaliuką,kai skalbiu tai aplamai visas dėmes išima ,net kraujo ,gal ir ta kečupą išims,
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 04, 09:51)
man neatidaro paveiksliukų ,aš pabandyčiau pamerkti į skysto vanish  spalvotiems audiniams tirpaliuką,kai skalbiu tai aplamai visas dėmes išima ,net kraujo ,gal ir ta kečupą išims,

Man atsidaro.. g.gif Bet, matyt, teks pamerkti kai jau viska issiuvinesiu...O kazi patiems siulams nieko nebus del to vanish.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 04, 09:55)
Man atsidaro.. g.gif Bet, matyt, teks pamerkti kai jau viska issiuvinesiu...O kazi patiems siulams nieko nebus del to vanish.. g.gif

man irgi neatidaro...
jei siuliukai dmc ar anchor tai nieko nenutiks... o jei kokie senu laiku tai gali jie nudazyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 04 balandžio 2009 - 09:00
na visų pirma tai imk tik drungną vandenį,jokiu būdu ne karštą ,ir man neikada niekas dar nenusidažė skalbiant su vanish spalvotiems audiniams,ir imk skystą ,ne miltelius,ir aišku gali pabandyt kur kamputyje kaip veikia tas skystimėlis spalvas ,bet ž-inok ,kažkaip abejoju ,kad šertųsi ,juk siulai tai aukštos kokybės ,o vanisch be chloro,ir dar gal tos dėmės užsisiuvinės kai baigsi,tai gal ir iš viso nieko nesimatys
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 03, 21:46)
va pagaliau radau ,va tokio daikto man reikia blush2.gif  http://www.sewandso....k/ran998-0.html

Pabandyk pirkti sweandso. Kai svaras taip nukritęs, man regis turėtų tau gautis pigiau kokiu trečdaliu ar ketvirtadaliu, nei Lietuvoje, net su siuntimo išlaidomis 4u.gif
Esu iš jų pirkusi, tai man servisas visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
tai bėdos nebūtų jei mokėčiau anglų kalbą ax.gif ir turėčiau kreditinę kortelę,kortelę tai pasidaryt galima, o kalbos tai neišmoksi blush2.gif bandysiu dar čia Lietuvoj ieškot,jei nerasiu ,ieškosiu žmogaus kuris padėtų ten užsisakyt, rolleyes.gif o dėl serviso neabejoju ,jau skaičiau šitam forume ,kad viskas ten ok
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 04, 09:46)
tai bėdos nebūtų jei mokėčiau anglų kalbą ax.gif  ir turėčiau kreditinę kortelę,kortelę tai pasidaryt galima, o kalbos tai  neišmoksi blush2.gif bandysiu dar čia Lietuvoj ieškot,jei nerasiu ,ieškosiu  žmogaus kuris padėtų ten užsisakyt, rolleyes.gif o dėl serviso neabejoju ,jau skaičiau šitam forume ,kad viskas ten ok

Zundyte, kalbos nemokėjimas - ne problema. Juk visad gali pasinaudoti žodynu arba netgi Google vertėju - ties skiltimi „išversti tinklapį“ įrašiusi Tau reikiamo puslapio pavadinimą, gali išsiversti visą puslapį kad ir iš kinų kalbos biggrin.gif
O jei ką, klausk mūsų - pagelbėsim, jei kažko nepavyktų išsiaiškint.
Atsakyti
ačiū visoms, kurios stengiasi padėti aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ,su jumis neprapulsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 04, 08:51)
man neatidaro paveiksliukų ,aš pabandyčiau pamerkti į skysto vanish  spalvotiems audiniams tirpaliuką,kai skalbiu tai aplamai visas dėmes išima ,net kraujo ,gal ir ta kečupą išims,

drinks_cheers.gif Dėmes padeda pašalinti ir Vanish, ir lietuviškas Ringuvos muilas su tulžimi. Ir skalbti siūlyčiau pirmiausia tik dėmės vietą. Aš Vanish pilu tiesiai ant dėmės. O su muilu irgi tik dėmę trinu.
Atsakyti