Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

Gimtadieniui smile.gif bet čia tik kaip priedas prie dovanėlės biggrin.gif šiaip norisi kažką savo rankom ir su visa meile padaryto padovanoti smile.gif
Atsakyti
Žinutę pakoregavau, ten kelis variantus pasiūliau
Papildyta:
Čia nemažai pvz. rėmelių 4u.gif Spausti ant nuotraukos

user posted imageuser posted image

Čia, jei leidžia gali pasidairyti mirksiukas.gif

http://orlanda.galle...s=1&parent=bZt3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 balandžio 2009 - 13:45
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 02, 16:31)
"Teisingai" yra be stiklo  mirksiukas.gif

o kodėl? g.gif klasika? bo man patinka su stiklu biggrin.gif ir būtinai nematiniu dar. Tiesa, lino po stiklu gal ir nekiščiau, bet baltą aidą - vat noriu ir kišu, ir man atrodo teisingai biggrin.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 02, 21:53)
Nežinau, koks turėtų būti šiukšlynas namie, kad paveikslai be stiklo taip baisiai apdulkėtų kaip čia jums atrodo  rolleyes.gif

ane g.gif miegamajame vis braukiu dulkes nuo nuotraukos stiklo, ant sienos kabancios, ir galvoju: kas liktu is mano baltosios bambuku aidos jau po keliu pirmu metu.... Ne siukslynai gi dulka,o zmogaus skura ir patalai...
Atsakyti
Man atrodo, kad pats stiklas labai traukia dulkes
Atsakyti
Taip naikinu medžiagos likučius hihihi.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 03, 15:46)
Taip naikinu medžiagos likučius  hihihi.gif

Gera idėja.

Matau vis apie rėminimą diskutuojat. Mano mama ankščiau siuvinėdavo paveikslus tik ne kryželiu, o šešėliniu siuvinėjimu. Nikead nedėjom stiklo ir niekad nepastebėjau, kad apdulkėtų labai.
Atsakyti
PAUKŠČIUKAS, labai ačiū už patarimus ir nuorodėles 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagu kai galima pasitarti smile.gif ką nors bandysiu daryti, o gal rasiu mažesnį rėmelį ir išsispręs viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 03, 16:46)

super didis.gif
Atsakyti
Prasau labai nepykti, jei pasikartosiu-lygtais apie tai jau buvo aiskinamasi, bet dabar nerandu ax.gif . O paklausti norejau zinanciu - ar labai jau ten skiriasi DMC paletes, kurias galima isigyti kasiulai.lt ir GA g.gif ? Noriu issiaiskinti ar verta ten moketi brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 03, 16:46)

Oho kokia gera ideja. Pas mane irgi yra uzsilikusius iv. dydziu medziagu gabaleliu, ant kuriu paveikslelis jau nebetilptu issiuvineti. Reiks kazka panasaus ir man sunarplioti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 03, 10:47)
matėt kokia pilis yra  biggrin.gif  man ji visai nepanaši i tikra "noršvanšteino pili" truksta priekinės dalies  ax.gif
aš turiu tokia išsiuvinėjus rolleyes.gif
user posted image

Aš kaip tik pradėsiu tokią siuvinėti... bigsmile.gif

Beje sekmadienį VCUP bus nuolaidos iki 75 proc., tai pagal viską geros akys jame dalyvauja, ot būtų gerai siūlų užsipirkt ir medžiagų, bet jau įsivaizduoju kokios spūstis bus, bandėm mes su vyru į maximos išpardavimą pakliut - be šansų... schmoll.gif Tai ko gero ir čia taip bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 04 03, 20:11)
Beje sekmadienį VCUP bus nuolaidos iki 75 proc., tai pagal viską geros akys jame dalyvauja, ot būtų gerai siūlų užsipirkt ir medžiagų, bet jau įsivaizduoju kokios spūstis bus, bandėm mes su vyru į maximos išpardavimą pakliut - be šansų...  schmoll.gif Tai ko gero ir čia taip bus...  unsure.gif

Oho kaip faina butu medziageliu bei siuliuku su tokia nuolaida papirkti.
O zmoniu tai ko gero tikrai bus minios - naudosis proga apsiprekinti su tokia nuolaidyte.
Atsakyti