Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(masiniukas @ 2009 04 03, 09:20)
Na jai jau apie reminima,tai ir man mano vyras  visada iremina...Pirma karta nuveziau i Utena remint tai kai parveze vos nenugriuvau, blink.gif padaruta kraupus vaizdas buvo....negana kad kaskaip kreiva ,bet dar ir pasirauksleja ....zodziu baisu...tai po keleto dienu asarojimo vyras nusprende istaisyti padeti , biggrin.gif tai no to laiko visada jis man ir remina ,kartais su siulais is nugareles ,jai mazesnis paklijuoja kampikus ...Tai dabar tik reikia keleta dieneliu pazysti  ir darbas vyksta blush2.gif

Jei ne paslaptis, kur Utenoje reminot?Maironio gatvej gal pires policija kur yra reminimo centras? g.gif
Dar norejau Jusu pagalbos, stai ka dabar siuvineju, bet kai pirmas blynas tai ir svyla... Pagal schema vaikelio siuvinet nereik, tik BS, bet kai mano medziaga rozine tai ir nezinau kas daryt, tai sakau gal jus kokia genialia minti pasiulysit blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotita: 03 balandžio 2009 - 11:25
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 03, 11:24)
gali but, nepamenu jau kam esu siuntus  blush2.gif

iš tos serijos yra  dar strutis ir grifas  thumbup.gif  tik dar nesiuvinėjau ju  biggrin.gif

man tai tas poviska varna super paziuri ir juokas ima smile.gif super smile.gif gal ir man galima visus tris i amiyr1234@hotmail.com

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 03, 10:32)
man atrodo mano vyras kartona perka arba Senukuose arba rastiniu prekiu parduotuveje, bet lapai tai labai dideli, metriniai rolleyes.gif

Jei nesunku, paklausk kur tiksliau. Man Banginio Senukuose parode tik fanera lotuliukas.gif
QUOTE(Kotita @ 2009 04 03, 12:20)
Dar norejau Jusu pagalbos, stai ka dabar siuvineju, bet kai pirmas blynas tai ir svyla... Pagal schema vaikelio siuvinet nereik, tik BS, bet kai mano medziaga rozine tai ir nezinau kas daryt, tai sakau gal jus kokia genialia minti pasiulysit  blush2.gif
user posted image

Nieko nereikia daugiau daryti. Išsiuvinėk BS ir pamatysi kaip visas vaizdas pasikeis, nieko daugiau nereiks. Tarp kitko vaikiuko šešėlis daug kur turi siuvinėtis pusiniu kryžiuku, jei neklįstu. Pas tave ten pilni kryžiukai.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 03, 11:49)
Jei nesunku, paklausk kur tiksliau. Man Banginio Senukuose parode tik fanera lotuliukas.gif

Nieko nereikia daugiau daryti. Išsiuvinėk BS ir pamatysi kaip visas vaizdas pasikeis, nieko daugiau nereiks. Tarp kitko vaikiuko šešėlis daug kur turi siuvinėtis pusiniu kryžiuku, jei neklįstu. Pas tave ten pilni kryžiukai.

Cia dar ne visiskai baigta siuvineti, dar truksta pusiniu kryziuku smile.gif aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
darbstuoles jus smile.gif
Atsakyti
[quote=Kotita,2009 04 03, 12:20]
Jei ne paslaptis, kur Utenoje reminot?Maironio gatvej gal pires policija kur yra reminimo centras? g.gif

As ne uteniske tai patare man nesti i Senuku centra ,ten yra tokia pardutuvyte, remeliu ir seip visko...tai ten ir darbus remina.. unsure.gif bet tenai tai tikrai nebevesiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 04 03, 12:20)
Dar norejau Jusu pagalbos, stai ka dabar siuvineju, bet kai pirmas blynas tai ir svyla... Pagal schema vaikelio siuvinet nereik, tik BS, bet kai mano medziaga rozine tai ir nezinau kas daryt, tai sakau gal jus kokia genialia minti pasiulysit  blush2.gif

Išsiuvinėk BS kaip nurodyta ir paveiksliukas atgis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 balandžio 2009 - 12:27
Mergaitės gal galite patarti, išsiuvinėjau na tokį "Pinigų medelį" ir kadangi turiu tik didoką rėmelį, tai aplink lieka vietos (čia pati rėminu paprastai tai neturiu nei pasporto nieko blush2.gif ), tai ką būtų galima šmaikštaus šalia parašyti, bet trumpai, nes turiu tik iki rytojaus laiko pataisyti padėtį doh.gif verysad.gif
user posted image
šis ne mano ax.gif tik pavyzdį įdedu, bet kažkas panašaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 03 balandžio 2009 - 13:17
Parodyk kaip taviškis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 03, 14:17)
Parodyk kaip taviškis atrodo  bigsmile.gif

mano dar be lapų, tik kamienas lotuliukas.gif ir neturiu kaip dabar nufotografuoti, bet kai pabaigsiu (šiandien vakare arba rytoj ryte) būtinai parodysiu drinks_cheers.gif dar nededu tų pinigėlių, nes jei nesugalvosiu ką parašyt tai nežinau ar dovanosiu verysad.gif na va sugalvojau su web kamera nufotkint, tai kokybė baisi doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 03 balandžio 2009 - 13:29
O kokia proga dovanosi?

O kiek daug tau tos vietos lieka, gal visai gražiai, kai erdviau iš kraštų?

Gal siūti moki, tai iš kokios medžiagytės pasiūtum pasportą?

Ar gali rėmelį išsiuvinėti aplink medelį, turėtusi neblogai žiūrėtis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 balandžio 2009 - 13:39