Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(gedra1978 @ 2009 04 02, 19:28)
Dabar vel ieskau idomesniu schemuciu su graziais gamtovaisdziais, ispudingais arkliais, ar angelais...jei turit tokiu labai buciau dekinga jei pramestumet man i emaila: impgie78@gmail.com  

Gal ka rasi tinkamo. Jei kas sudomins - prasom per AZ kreiptis user posted image

2saulyte2 albumelis

QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 02, 19:48)
va mano paskutinis darbelis ir tai ka dabar siuvineju smile.gif

Oho - tikra darbstuolyte !!! Darbeliai labai labai grazus !!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 02 balandžio 2009 - 19:27
QUOTE(Rne @ 2009 04 02, 17:57)
Reminu be stiklo - kadangi visus darbus reminam patys namuose, tai stiklo neuzsakineju papildomai - na mano planuose yra isiuvineta kazka grazaus virtuvei - tai be stiklo niekaip neisivaizduoju schmoll.gif, o kas liecia mazgelius blogojoj pusej - tai dar mokyklos laikais kai mokytoja mokino siuvineti, grieztai niu niu niu ax.gif kas panarpliodavo, tam 2 - va tai ir visam laikui jau zinau kad taip negalima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o cia sitiek jau vargelio nuvargau, dar schemoje truko keliu eiluciu - tai truputis mano savivales, ir siulai pusiau konvertuoti pusiau rinkti - tiesiog sedevras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai gražus tas tavo šedevras wub.gif 4u.gif

O apie rėminimą tai man norėtųsi sužinoti kuo daugiau... Tu užsakinėji pas kažką rėmelius? Ar naudoji kokią lipnią juostelę? Ar gražiai įsitempia, išsicentruoja? Oi, kiek daug klausimų... blush2.gif

sirdele, anksčiau buvai įkėlus šio siuvinuko dalį? Kažkur jau mačiau pradėtą darbą... Labai gražu 4u.gif

gedra1978, egliuchiux - labai gražūs, o svarbiausia - didžiuliai darbai! Aš irgi kažkada norėjau didelės jūros su švyturiu, bet dabar jau nebenoriu pernelyg ilgai užtrukti prie vieno darbo... O dar kai esu tokia lėtapėdė.... Todėl kai pamatau didelius darbus - pirmiausia ir pastebiu jų didumą... O man norisi džiuginti ne tik save, bet ir kitus... Norisi padovanoti mylimiems žmonėms, nes mano aplinkoj niekas nesiuvinėja kryželiu... Džiaugiuosi, kad pagaliau radau laiko seniai pamirštam potraukiui.

Nu, aš vis "nugrybauju". Nepykit, kad kartais ir "biškį ne į temą" biggrin.gif blush2.gif

ChinChin, pamatysi, kad tikrai pavyks ir viską suprasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 02, 18:21)
Tą tai suprantu, bet su stiklu man kažkaip patikimiau atrodo. Na, manau, kad pačiai rėminant sudėtinga išcentruoti, sutvirtinti viską, o stiklas atrodo patikimiau viską suspaus... Aš seniai esu rėminus be stiklo, bet labai jau netvirtai ten viskas laikėsi... Tai ir nugrūdau tą paveikslėlį, kad net neberandu... Galvoju, kad gal su stiklu tvirčiau būtų... bet gal klystu  blush2.gif Išimti stiklą tai galiu, bet kaip padaryti taip, kad viskas būtų tvirta? Klijuoti medžiagą prie kartono? O gal tas stiklas iš tiesų nesuteikia tvirtumo... (Nu, blondiniški klausimai  blush2.gif )

Jei tau stiklas tik del tvirtumo reikalingas, tada ji dek blogojoje puseje lotuliukas.gif . Prispaus lygiai taip pat kaip ir is gerosios.
O jei siuvini ant kartono ar poremio iscentruosi ir blogojoje puseje sutvirtinsi siulais gausis padorus tvirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 02, 20:42)
sirdele, anksčiau buvai įkėlus šio siuvinuko dalį? Kažkur jau mačiau pradėtą darbą... Labai gražu  4u.gif

Niu kad nebuvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 02, 16:31)
O ant lino reikia siuvinėti per du siūliukus. Jei tavo linas 32 ct, tai kryžiukų dydis maždaug atitinka 16 Aidą  mirksiukas.gif

man rods kad ciut ciut didesni nei 16 kryziukai gaunasi g.gif sakyciau gal kokie 15 dydzio unsure.gif

QUOTE(Metija @ 2009 04 02, 18:26)
Dėl rėminimo be stiklo - sutinku visu 100%. Tik bėda, kad tas rėminimas gana brangus... Pačiai rėminti pigiau, bet be stiklo gal nelabai pavyktų. Na, nežinau, dar nebandžiau, bet nusipirkau visai gražius rėmelius, tačiau jie su stiklu...

Lizarde remina taip: ant stiklo uzvelka medziagyte su paveiksliuku, o ant nugareles uzdeda ta likusia fanera thumbup.gif manau labai gera ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 02, 20:26)
Gal ka rasi tinkamo. Jei kas sudomins - prasom per AZ kreiptis user posted image

Oho kiek grožybių smile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
dėl rėminimo be stiklo ,tai gal ir gražiau ,be žiūrint iš praktiškos pusės tai gal nelabai praktiška ,nes gi pvz padovanojus ,gal ne stalčiuj pas žmogų gulės o kur nors kambariuose padėtas paveiksliukas ,tai kaip tada su dulkėmis ? Juk apdulkės ,išsiteps,o jei dar ant žemės nukris ar kas nors užtikš ,ju visko būna ,juk žmogui paskui vargas sutvarkyt ir nemokės paskui įrėmint gražiai ,nu žodžiu nežinau ,ketinau dovanot draugei savo pirmą darbelį ,ir daba rjau pasimečiau ar rėmint su stiklu ar ne,būt praktiškai ar daryt taip kaip turi būti iš tiesų. verysad.gif

o dėl pusinių kryželių tai mažai aš jų siuvinėjau bet va dabar kai tenka ,tai aš tiesiog žiūriu į kurią pusę jis pasuktas pagal tai ir viršutinį siūlą siuvu,ir nieko ten baisaus jei į kitą pusę žiūri nei visi kryželiai,nelabai ir matosi,tik va aš norėjau paklaust jūsų ,kaip jūs ten siuvinėjat kad jūsų paveiksliukai tie didesnį kaip peiliu nurėžti,arba nuo apačios pradėta ir kylama viršun visa eile ,tai jūs ten keliais siulais ir keliom adatom siuvinėjat ar kaip>?aš tai išsiuvinėju viska viena spalva pasku imu kita ir tada jau trečia ketvirta ir tt.o pasjus taip atrodo kad imate pvz 10 spalvu siulus (tiek kiek yra eilutėje)ir siuvinėjat vienu metu visa eilę..bet juk jei taip ,tai juk labai ten viskas susimaišo,niekaip nesuprantu ,kokia ten technika pas jus ax.gif
Atsakyti
mano darbai +schemos
Atsakyti
Nežinau, koks turėtų būti šiukšlynas namie, kad paveikslai be stiklo taip baisiai apdulkėtų kaip čia jums atrodo rolleyes.gif Aš daugelį metų rėminu be stiklo ir kabo visur - ir virtuvėje, ir vasarą terasoje - ir atrodo visiškai normaliai smile.gif Keletą teko ištraukti iš rėmų, išskalbti ir perrėminti, bet ne todėl, kad apdulkėjo, o todėl kad susigarbanojo , nes buvo priklijuoti doh.gif Va jie tai spalvą pakeitė nuo lipnios plėvės, ant kurios buvo klijuoti verysad.gif Blogojoj pusėj ypač matosi - visai nugeltoniję doh.gif Reikia ne klijuoti, bet blogojoje pusėje tempti siūlais ir rėminti be stiklo, tada ir vaizdas puikus, ir bet kada galima lengvai perrėminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 02, 21:53)
Keletą teko ištraukti iš rėmų, išskalbti ir perrėminti, bet ne todėl, kad apdulkėjo, o todėl kad susigarbanojo , nes buvo priklijuoti  doh.gif  Va jie tai spalvą pakeitė nuo lipnios plėvės, ant kurios buvo klijuoti  verysad.gif Blogojoj pusėj ypač matosi - visai nugeltoniję   doh.gif Reikia ne klijuoti, bet blogojoje pusėje tempti siūlais ir rėminti be stiklo, tada ir vaizdas puikus, ir bet kada galima lengvai perrėminti  4u.gif

vat avt doh.gif pas mano mamai susigarbanavo paveiksliukai verysad.gif matyt buvo klijuta medziaga.... reminta dirbtuvese siauliuose... ka tokiu atveju daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 02 balandžio 2009 - 20:58
nu nežinau,šiukšlyno namie tikrai nėra lotuliukas.gif ,bet dulkes namie kasdien valau,ir kasdien jų yra ,nes namie gyvenama ax.gif man asmeniškai tikrai gražiau kai be stiklo,nes matosi visa faktūra siuvinio,ir tikriausiai dovanosiu be stiklo darbelį,bet kai namie kabinsiu virtuvėje paveiksliuką tai tikrai įrėminsiu su stiklu:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 02 balandžio 2009 - 21:14
Kiek gražių darbų darbų vėl pasirodė wub.gif

QUOTE(miglicienta @ 2009 04 02, 17:17)
O cia gal is uzsienio uzsiprenumeravai kazkaip?  g.gif

Užsiprenumeravus aš šį žurnalą. Nuvažiavus i Londoną vieną numerį nusipirkau, labai patiko - tai prenumeratos gimtadieniui dovanų užsiprašiau biggrin.gif Baisoka buvo, ar tikrai gausiu - bet viskas ok, jau trečią numerį gavau thumbup.gif Tiek, kad brangu gaunasi jį į Lietuvą užsisakinėt...
Žurnalo puslapis čia: http://www.crossstit...magazine.co.uk/
Atsakyti