Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Florestina @ 2009 04 02, 12:39)
drinks_cheers.gif Va būtent, pas mane jau yra spalvų, kurios tinka ir aguonų ir tulpių laukui. O keturios turimos ir sekančiam darbeliui. Štai šis ilgai ieškotas grožis papuoš mano miegamąjį.

Dar jei tolumoj būtų švyturys - būtų beveik idealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 02, 12:55)
Dar jei tolumoj būtų švyturys - būtų beveik idealu  wub.gif

Metija, ar ne tu kažkada anksčiau ieškojai švyturių ir ar ne tau siunčiau ten visokių ne taip ir mažai? g.gif Išsirinkai ką nors? Pasirodyk, jei jau siuvinėji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 02, 13:01)
Metija, ar ne tu kažkada anksčiau ieškojai švyturių ir ar ne tau siunčiau ten visokių ne taip ir mažai?  g.gif Išsirinkai ką nors? Pasirodyk, jei jau siuvinėji  bigsmile.gif

Taip taip, aš smile.gif Ir tu, ir Paukščiukas man labai daug atsiuntėt. Ačiū Jums 4u.gif Sūnus išsirinko būtent tavąjį, tokį apvalų su inkaru. Bet dar nesiuvinėju, mieloji. Pakeliui daug kitokių svarbesnių planų atsirado... Ir sūnėno gimimas, ir draugės gimtadienis... O aš labai lėtapėdė smile.gif Va, šias dvi dienas visai nesiuvinėju... sad.gif darbe užvertė darbais, namie korespondenciją tvarkau... Be to mano kaime nėra nei normalios kanvos, nei DMC siūlų. Kurpiu užsakymą internetu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 02, 11:55)
Sveikutės, šiandien IKI nusipirkau naują žurnalą "Siuvinėju kryželiu"
Gal gali nuskanuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 02, 12:35)
Gal gali nuskanuot?  blush2.gif

Neturiu skanerio nei darbe, nei namie. ax.gif
Atsakyti
O as kai paskaitineju jusu pokalbius tai man toks vaizas susidaro jog viska atbulai suprantu ir darau ax.gif , man patinka BS siuvineti ir duriu tik i skylutes - kitaip nei cia daugelis. Negaliu net pagalvoti apie siuvinejima be remo ar lankelio, esu bandziusi, bet kryzeliai atrode kaip su vistos koja daryti lotuliukas.gif, taip pat nemegstu dideli plota siuvineti viena spalva - labai man nuobodu doh.gif ir taip pat siuvineju pusini kryzeli i kita puse nei kad virsutinis kryzeliu siulas - zodziu visa priesingybe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 02, 12:56)
O as kai paskaitineju jusu pokalbius tai man toks vaizas susidaro jog viska atbulai suprantu ir darau ax.gif , man patinka BS siuvineti ir duriu tik i skylutes  - kitaip nei cia daugelis. Negaliu net pagalvoti apie siuvinejima be remo ar lankelio, esu bandziusi, bet kryzeliai atrode kaip su vistos koja daryti lotuliukas.gif, taip pat nemegstu dideli plota siuvineti viena spalva - labai man nuobodu doh.gif ir taip pat siuvineju pusini kryzeli i kita puse nei kad virsutinis kryzeliu siulas - zodziu visa priesingybe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai mes draugės, man irgi kuo daugiau spalvų tuo smagiau. Ir lankelio reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 02, 14:00)
Tai mes draugės, man irgi kuo daugiau spalvų tuo smagiau. Ir lankelio reikia. g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 02, 13:56)
O as kai paskaitineju jusu pokalbius tai man toks vaizas susidaro jog viska atbulai suprantu ir darau ax.gif , man patinka BS siuvineti ir duriu tik i skylutes  - kitaip nei cia daugelis. Negaliu net pagalvoti apie siuvinejima be remo ar lankelio, esu bandziusi, bet kryzeliai atrode kaip su vistos koja daryti lotuliukas.gif, taip pat nemegstu dideli plota siuvineti viena spalva - labai man nuobodu doh.gif ir taip pat siuvineju pusini kryzeli i kita puse nei kad virsutinis kryzeliu siulas - zodziu visa priesingybe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Man taip pat viskas atitinka, apart pomėgio siuvinėti BS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 02, 13:56)

Gal dar mazgai mazgus ir rėmini su stiklu? lotuliukas.gif

Aš irgi pusinį siuvinėju atvirkščiai. Ir vis dar mazgus mazgau kai kada kai tingiu kaišioti biggrin.gif Bet už tai perėjau į aukštesnį lygį ir siuvinėju be rėmo biggrin.gif Ir nemėgstu BS doh.gif

Bet žinai, galim lažintis, kad net ir "neteisingai" darant, darbeliai ne prastesni už "teisinguosius" 4u.gif Pagaliau, kas gali pasakyti, kas yra teisinga ir kas ne, kai kalbama apie hobį? Kaip patinka taip ir darai cool.gif Ot, pafilosofavau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 02 balandžio 2009 - 14:06
O aš siuvinėju be lankelio rolleyes.gif Tiesa, kol kas visi mano siuvinėjimai tik ant kanvos - žadu neužilgo liną išbandyt, tai ten jau tikriausiai be lankelio neapsieisiu mastau.gif
BS nelabai mėgstu, o galus mazgyt nustojau po savo pirmojo darbo, kuriame ir pradžioj, ir gale mazgiukus dariau - nežinojau kad kitaip galima hihihi.gif Užteko pamokos, kai įrėminus nelabai lygiai gavosi biggrin.gif

Saule danguje > jei nori matyt visus atspalvius, kaip merginos jau rašė gali nusipirkt DMC siūlų paletę. Joje yra visų atspalvių pavyzdžiai - tai prieš perkant siųlus galima pažiūrėt, kaip jie dera.
Nors aš kol nenudegiau tai pasitikiu schemom ax.gif

Florestina > Ačiū už info apie žurnaliuką - eisiu ieškot bigsmile.gif
O aš šiandien į namus gavau anglišką siuvinėjimo žurnalą - tai irgi džiaugiuosi neatsidžiaugiu biggrin.gif Štai tokį gavau:
user posted image
Atsakyti
hm... o ka, reminti su stiklu yra blogai? blush2.gif biggrin.gif o kaip tada "teisingai"? ax.gif

as irgi su lankeliu siuvineju, pusiniu dar nedariau bet bijau kad teks kita puse daryti nes negaliu kitaip ranka nejuda tiesiog biggrin.gif

BS nebandziau dar...

beje, ant lino jauciu siuvineti negalesiu, nes parsisiunciau ir kai pamaciau smulkuma blink.gif doh.gif berods 32 counto bet na... net nematau kur adata besti kad kryzelis butu verysad.gif
Papildyta:
ir be to as irgi mazgus risu, nes man tiesiog nepatogu yra siuvineti taip, kai siulai gali is adatos islisti... o kai surisu mazgeli (cia siuvinejant 2 gijom) tada neislenda, nes vienam gale mazgas, kitam tiesiog perlenkimas siulo ax.gif

beje, o DMC siulu paleteje yra ir siuliuku gabaliukai pavyzdiniai ar tik spalvos? nes maciau pirkti su siuliukais bet kazkaip brangoka pasirode apie 50-60 lt... cia uzsieny, o pa smus nemaciau nieko panasaus g.gif
Atsakyti