Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 02, 12:09)
aciuks.gif  vadinasi, reikia pradeti nuo siulu paletes ir rinktis, pagal schema ko reikia ir vel uzsisakineti  biggrin.gif

na prie schemu visada buna nurodyti siuliuku numeriukai... smile.gif tad geriausia pirkt pagal numeriukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 02, 12:12)
na prie schemu visada buna nurodyti siuliuku numeriukai... smile.gif tad geriausia pirkt pagal numeriukus smile.gif

nevisada pasiteisinga graziomis spalvomis tie numeriukai doh.gif turiu omenyje kad nevisada grazus paveikslas gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 02, 11:12)
Labai graži istorija  wub.gif  Manau, tikėjimas daro stebuklus. Sėkmės!

Aciu aciuks.gif Tikejimas ispildo daugeli musu svajoniu wub.gif

QUOTE(Chera @ 2009 04 02, 11:17)
nevisada pasiteisinga graziomis spalvomis tie numeriukai  doh.gif turiu omenyje kad nevisada grazus paveikslas gaunasi  unsure.gif

Vat as ir galvoju, kad pirma reikia palete isigyti, o tada renkant siuliukus pagal schema pasitikrinti, ar i tema ir paderinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 02, 11:24)
Patarkit, prasau - kol mezgu, noriu uzsipirkti visko, ko prireiks siuvineliams. Ar yra koks paketas siuliuku, kad tureti visa gama spalvu ir nereiktu kiekvienam darbeliui rankiotis ir uzsisakineti atskirai (cia bent pradziai, kol nesigaudau)?

Gali nusipirkti ir visą paletę - ten kokie 500 spalvų (DMC), tai po 1.80 Lt užkainuotų ne tiek ir mažai cool.gif Juokauju mirksiukas.gif Pradėk susirpirkinėdama kiekvienam darbeliui atskirai. Likučiai kaupsis ir iš jų ilgainiui jau galėsi siuvinėti ir kitus darbus, nebeinvestuodama daugiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 02, 12:22)
Aciu  aciuks.gif Tikejimas ispildo daugeli musu svajoniu  wub.gif

Vat as ir galvoju, kad pirma reikia palete isigyti, o tada renkant siuliukus pagal schema pasitikrinti, ar i tema ir paderinti  g.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

Aš siūlyčiau nuo paveiksliuko pradėt, išsirinkus jį, tada ir siūliukus susipirkti 4u.gif

DMC siūlų spalvų virš 400, neverta manučiau jų visų susipirkti, yra daug spalvų kurios dažnai kartojasi, o kitos laaabai retai kada pasitaikančios 4u.gif
Atsakyti
ojej ,kaip gerai,bėgu į pašto dėžutę pasižiūrėt,gal SIUVINĖJU KRYŽELIU jau atnešė ax.gif ,bet ko gero dar nebus ,nes paprastai paštas atneša tik kokią trečią dieną ,kai žurnalas pasirodo prekyboje,o turėtų būt atvirkščiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 02, 11:25)
ojej ,kaip gerai,bėgu į pašto dėžutę pasižiūrėt,gal SIUVINĖJU KRYŽELIU jau atnešė ax.gif ,bet ko gero dar nebus ,nes paprastai paštas atneša tik kokią trečią dieną ,kai žurnalas pasirodo prekyboje,o turėtų būt atvirkščiai blush2.gif

Aš pastebėjau, kad pirmiausia pasirodo IKI.
Atsakyti
aš irgi tą pastebėjau,prie namų mano yra IKI ,tai pernai ten ir pirkdavau ,bet dabar ,kai užsisakiau ,tai gaunu gerokai vėliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 02, 11:25)
Gali nusipirkti ir visą paletę - ten kokie 500 spalvų (DMC), tai po 1.80 Lt užkainuotų ne tiek ir mažai  cool.gif Juokauju  mirksiukas.gif Pradėk susirpirkinėdama kiekvienam darbeliui atskirai. Likučiai kaupsis ir iš jų ilgainiui jau galėsi siuvinėti ir kitus darbus, nebeinvestuodama daugiau...  4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 02, 11:25)
drinks_cheers.gif  wub.gif

Aš siūlyčiau nuo paveiksliuko pradėt, išsirinkus jį, tada ir siūliukus susipirkti  4u.gif

DMC siūlų spalvų virš 400, neverta manučiau jų visų susipirkti, yra daug spalvų kurios dažnai kartojasi, o kitos laaabai retai kada pasitaikančios 4u.gif

Joa, investuoti 900 lt spalvoms, kai kuriu gal net neteks panaudoti g.gif nelogiska schmoll.gif biggrin.gif Aciu, mergytes, uz patarimus, butinai jais pasinaudosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 02, 11:25)
drinks_cheers.gif  wub.gif

Aš siūlyčiau nuo paveiksliuko pradėt, išsirinkus jį, tada ir siūliukus susipirkti  4u.gif

drinks_cheers.gif Va būtent, pas mane jau yra spalvų, kurios tinka ir aguonų ir tulpių laukui. O keturios turimos ir sekančiam darbeliui. Štai šis ilgai ieškotas grožis papuoš mano miegamąjį.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 02, 12:33)
Joa, investuoti 900 lt spalvoms, kai kuriu gal net neteks panaudoti  g.gif nelogiska  schmoll.gif  biggrin.gif  Aciu, mergytes, uz patarimus, butinai jais pasinaudosiu  drinks_cheers.gif

Vat vat, geriau dmc paletę įsigyti ir kai turėsi nemažai sukaupsi siūlų spalvų, galėsi pati paderinti jos pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 02, 12:39)
drinks_cheers.gif Va būtent, pas mane jau yra spalvų, kurios tinka ir aguonų ir tulpių laukui. O keturios turimos ir sekančiam darbeliui. Štai šis ilgai ieškotas grožis papuoš mano miegamąjį.

user posted image

koks grazus paveikslas
begsiu ir as siandien i iki smile.gif
Atsakyti