Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(čiolė @ 2009 04 01, 22:23)
Sveikos, šiap aš išsiuvinėčiau porą paveiksliukų nei po to juos apvedžiočiau BS  doh.gif  doh.gif  Nes man kažkodėl tai pats sunkiausias darbas  ax.gif  ax.gif

Aš irgi maniau, kad man nepatiks... O, kai pabandžiau - ėmė ir prilipo. Dabar back stitch man yra vienas laukiamų siuvinėjimo etapų. Aš stengiuosi kuo mažiau nutraukinėti siūlą... Vat tai man kažkodėl labai nepatinka. Manau, kad apskritai dėl to užgaištu labai nemažai, nes, siūdama back stitch, skaičiuoju kiek siuvinio detalių padaryti į priekį, kad galėčiau sugrįžti atgal nenukirpdamama siūlo.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 21:49)
Chera, darbas labai labai  wub.gif

Aš gal pabandymui bent dalį šokėjos bandyčiau apsiūti BS... Man dažnai negaila laiko sąnaudų dėl galutinio rezultato. Jei nepatiktų - išardyčiau... Šiaip, man tavo darbelyje, jis atrodo reikalingas tik kai kuriose vietose: gal labiausia – rankoms akcentuoti. Na, bet čia tik mano nuomonė.

rankoms numatytas BS, bet sijonui sparnams, plaukams ir t.t. jis nenumatytas schemoje doh.gif teks bandyti siuvineti BS , o jei nepatiks tada isardysiu unsure.gif
Tiesa, kaip tau sekasi siuvinėti be lankelio? Ar visada taip siuvinėji?

dar nesiuvinejau su lankeliu ar remu g.gif kazkaip nenusiperku rolleyes.gif ant kavos buvo lengviau siuvineti ir mieliau be lankelio, o ant linas - kazkaip prasisi lankelio blink.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 01, 21:54)
Man regis spalvos truputį per kontrastingos parinktos - dėl to labai matosi atskiri kryžiukai. Reikia back stitch'o, tai sulygins bendrą vaizdą. Bet jei kuri nors kita siuvinėtų iš naujo, siūlyčiau rinkti spalvas iš akies, ir parinkti artimesnius atspalvius (ypač sparnuose).

eksperimentuoti pasiryztu tik vaikiskiems siuviniams ax.gif o tokiems kaip Ugnine - tai nesiryzciau ir viska siuvineju kaip schemoje g.gif kazkaip pasitikejau schema, o pasirodo schmoll.gif nereikejo
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 22:31)
Aš irgi maniau, kad man nepatiks... O, kai pabandžiau - ėmė ir prilipo. Dabar back stitch man yra vienas laukiamų siuvinėjimo etapų. Aš stengiuosi kuo mažiau nutraukinėti siūlą... Vat tai man kažkodėl labai nepatinka. Manau, kad apskritai dėl to užgaištu labai nemažai, nes, siūdama back stitch,  skaičiuoju kiek siuvinio detalių padaryti į priekį, kad galėčiau sugrįžti atgal nenukirpdamama siūlo.

tai BS - dygniavimo metodu darai? blush2.gif as tai megstu irgi taip padaryti, o ne masininiu budu
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 23:18)
eksperimentuoti pasiryztu tik vaikiskiems siuviniams  ax.gif  o tokiems kaip Ugnine - tai nesiryzciau ir viska siuvineju kaip schemoje  g.gif kazkaip pasitikejau schema, o pasirodo  schmoll.gif nereikejo
Papildyta:

tai BS - dygniavimo metodu darai?  blush2.gif  as tai megstu irgi taip padaryti, o ne masininiu budu

Pasirodo, rašydama, kad norėtųsi apsiūti rankas pataikiau pagal schemą assa.gif

Man irgi aukštasis pilotažas, kai reikia pačiai parinkti spalvas. Iš tiesų, vaikiškuose siuviniuose paprasčiau. O tokiame darbe tikrai pasitikėčiau schema... Man visada atrodo, kad nepataikysiu, ir tai, kas siūloma, yra išbandyta ir geriausia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 23:18)
tai BS - dygniavimo metodu darai?  blush2.gif  as tai megstu irgi taip padaryti, o ne masininiu budu

Žinok, darau pagal situaciją... blush2.gif Žiūriu, kad ir kita pusė graži būtų, bet ir, kad apsiūčiau kuo didesnį plotą. Nu, kaip jau rašiau, nemėgstu nukirpinėti siūlo. Darau ir taip ir taip...

Viena, ko apskritai labai vengiu - tai didesnių siūlo peršokimų. Trys kryžiukai - man jau pakankamai. Daugiau laisvo siūlo palikti vengiu. Kartais padarau išimtį, jei yra galimybė užkišti už jau prasiuvinėtų langelių... O jei kokie šešėliukai ar pavieniai kryžiukai - tai nešokinėju. Tada jau kerpu.
Atsakyti
aš va pirmą kartą ežiukui nosį siuvinėjau BS,tai va toks klausimas iškilo ,ar adatą bedat tik į skylutes ar pagal formą ir bet kur,,kaip išgaut formas apvalias ten,kur jų reikia,nes jei siuvinėt tikpagal kanvos skylutes tai nelabai išeina apvaliai padaryt blush2.gif ir kiek daugiausia langelių gali būt vienas dygsnis,kad gražiai siūlas gultų ir blogojoj pusėj?
Atsakyti
Ne tik į skylutes reikia besti, bet ir tarp jų. Kitaip tik kampuotos formos gausis rolleyes.gif
Atsakyti
egliuchiux, ojojoj......... koks darbas.... šaunuolė  4u.gif Tik MĖNESĮ vargsti??? TIK MĖNESĮ???  blink.gif
Chera, darbas labai labai  wub.gif

as jo dar nebeaigaiu.., dar tik 3/4 iveikiau... na siuvineju nuo kovo 10d tai dar nera menuo... niekaip neina foto ikelt parodyt kiek padariau... jis truputi kitaip atrodo issiuvinetas nei tok foto kur ikeliau parodyt ka daba darau... taip ilgai siuvinejasi nes sunus 2,5menesio leidzia i diena tik po 1,5h siuvinet... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 02, 09:45)
as jo dar nebeaigaiu.., dar tik 3/4 iveikiau... na siuvineju nuo kovo 10d tai dar nera menuo... niekaip neina foto ikelt parodyt kiek padariau... jis truputi kitaip atrodo issiuvinetas nei tok foto kur ikeliau parodyt ka daba darau... taip ilgai siuvinejasi nes sunus 2,5menesio leidzia i diena tik po 1,5h siuvinet... sad.gif

oi kaip idomu paizureti kaip atrodo pradzia,...o labi skiresi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Vis paskaitineju, ziuriu i jusu nuostabius darbelius ir taaaaip seile tysta, kaip noriu siuvineti doh.gif wub.gif Pries metus siuvinejau paskutini savo darbeli (mamyte su kudikiu ant ranku). Ilga laika nepavyko pastoti ir kai gavau dovanu toki nuostabu paveiksliuka, pasakiau sau, kad kai tik baigsiu si darba, jis man atnes stebukliuka. Su tokia meile ir tikejimu siuvinejau kiekviena kryziuka ir .... stebuklas ivyko - kai tik baigiau siuvineti, po menesio testukas parode II ir siandien turiu nuostabiausia suneli wub.gif
Dabar mezgu mazyliui kombinezoniuka ir kai tik baigsiu pulsiu siuvineti bigsmile.gif Niekada nebandziau siuvineti ant lino - pirmam blynui pasirinkau orchideja bigsmile.gif Dar labai noriu vaikams metrikiukus issiuvinet, kudikio veideli juodam fone baltais siuliukais, isryskejanti moters kontura geliu fone ir t.t. doh.gif Noru ir planu kruva, bet neturiu schemuciu unsure.gif Buvau kelias issisaugojusi, bet MB perinstaliavo kompa ir blink.gif
Patarkit, prasau - kol mezgu, noriu uzsipirkti visko, ko prireiks siuvineliams. Ar yra koks paketas siuliuku, kad tureti visa gama spalvu ir nereiktu kiekvienam darbeliui rankiotis ir uzsisakineti atskirai (cia bent pradziai, kol nesigaudau)?
Ot ir prirasiau, tikiuosi labai neuztersiau temeles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 02, 11:24)
Sveikutes  4u.gif Vis paskaitineju, ziuriu i jusu nuostabius darbelius ir taaaaip seile tysta, kaip noriu siuvineti  doh.gif  wub.gif Pries metus siuvinejau paskutini savo darbeli (mamyte su kudikiu ant ranku). Ilga laika nepavyko pastoti ir kai gavau dovanu toki nuostabu paveiksliuka, pasakiau sau, kad kai tik baigsiu si darba, jis man atnes stebukliuka. Su tokia meile ir tikejimu siuvinejau kiekviena kryziuka ir .... stebuklas ivyko - kai tik baigiau siuvineti, po menesio testukas parode II ir siandien turiu nuostabiausia suneli  wub.gif
Dabar mezgu mazyliui kombinezoniuka ir kai tik baigsiu pulsiu siuvineti  bigsmile.gif Niekada nebandziau siuvineti ant lino - pirmam blynui pasirinkau orchideja  bigsmile.gif Dar labai noriu vaikams metrikiukus issiuvinet, kudikio veideli juodam fone baltais siuliukais, isryskejanti moters kontura geliu fone ir t.t.  doh.gif Noru ir planu kruva, bet neturiu schemuciu  unsure.gif Buvau kelias issisaugojusi, bet MB perinstaliavo kompa ir  blink.gif
Patarkit, prasau - kol mezgu, noriu uzsipirkti visko, ko prireiks siuvineliams. Ar yra koks paketas siuliuku, kad tureti visa gama spalvu ir nereiktu kiekvienam darbeliui rankiotis ir uzsisakineti atskirai (cia bent pradziai, kol nesigaudau)?
Ot ir prirasiau, tikiuosi labai neuztersiau temeles  blush2.gif

na viso paketo su visais siulais nera ... juk ju labai daug... buna pirkt paveiksliuku su jam reikalingais siulais... o kai jau kita siuvinesi tai jau reiks kitu siulu.. yra dmc palete bet ten tik visu siulu pavyzdziai... http://www.kasiulai....8f6a4a653aa18ad

va cia gali daug ka rasti siuvinejimui smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien IKI nusipirkau naują žurnalą "Siuvinėju kryželiu". Jame yra pagalvėlė su irisais thumbup.gif , paveikslas Rytų tematika su Rytų gražuole, faraonas Ramazis III, abėcėlė braškių tematika, Atvirukai su miestų ir valstybių simboliais bei egzotiškom gėlėm, maži paveiksliukai su šuniukais (Škotų terjerai), pasakų pilis ir paveikslas, kurį būtinai siuvinėsiu- jūra su laiveliais.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 02, 10:47)
na viso paketo su visais siulais nera ... juk ju labai daug... buna pirkt paveiksliuku su jam reikalingais siulais... o kai jau kita siuvinesi tai jau reiks kitu siulu.. yra dmc palete bet ten tik visu siulu pavyzdziai... http://www.kasiulai....8f6a4a653aa18ad

va cia gali daug ka rasti siuvinejimui smile.gif

aciuks.gif vadinasi, reikia pradeti nuo siulu paletes ir rinktis, pagal schema ko reikia ir vel uzsisakineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 02, 11:24)
Sveikutes  4u.gif Vis paskaitineju, ziuriu i jusu nuostabius darbelius ir taaaaip seile tysta, kaip noriu siuvineti  doh.gif  wub.gif Pries metus siuvinejau paskutini savo darbeli (mamyte su kudikiu ant ranku). Ilga laika nepavyko pastoti ir kai gavau dovanu toki nuostabu paveiksliuka, pasakiau sau, kad kai tik baigsiu si darba, jis man atnes stebukliuka. Su tokia meile ir tikejimu siuvinejau kiekviena kryziuka ir .... stebuklas ivyko - kai tik baigiau siuvineti, po menesio testukas parode II ir siandien turiu nuostabiausia suneli  wub.gif

Labai graži istorija wub.gif Manau, tikėjimas daro stebuklus. Sėkmės!
Atsakyti