QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 21:49)
Chera, darbas labai labai
Aš gal pabandymui bent dalį šokėjos bandyčiau apsiūti BS... Man dažnai negaila laiko sąnaudų dėl galutinio rezultato. Jei nepatiktų - išardyčiau... Šiaip, man tavo darbelyje, jis atrodo reikalingas tik kai kuriose vietose: gal labiausia rankoms akcentuoti. Na, bet čia tik mano nuomonė.
rankoms numatytas BS, bet sijonui sparnams, plaukams ir t.t. jis nenumatytas schemoje
teks bandyti siuvineti BS , o jei nepatiks tada isardysiu
QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 21:49)
Tiesa, kaip tau sekasi siuvinėti be lankelio? Ar visada taip siuvinėji?
dar nesiuvinejau su lankeliu ar remu
kazkaip nenusiperku
ant kavos buvo lengviau siuvineti ir mieliau be lankelio, o ant linas - kazkaip prasisi lankelio
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 01, 21:54)
Man regis spalvos truputį per kontrastingos parinktos - dėl to labai matosi atskiri kryžiukai. Reikia back stitch'o, tai sulygins bendrą vaizdą. Bet jei kuri nors kita siuvinėtų iš naujo, siūlyčiau rinkti spalvas iš akies, ir parinkti artimesnius atspalvius (ypač sparnuose).
eksperimentuoti pasiryztu tik vaikiskiems siuviniams
o tokiems kaip Ugnine - tai nesiryzciau ir viska siuvineju kaip schemoje
kazkaip pasitikejau schema, o pasirodo
nereikejo
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2009 04 01, 22:31)
Aš irgi maniau, kad man nepatiks... O, kai pabandžiau - ėmė ir prilipo. Dabar back stitch man yra vienas laukiamų siuvinėjimo etapų. Aš stengiuosi kuo mažiau nutraukinėti siūlą... Vat tai man kažkodėl labai nepatinka. Manau, kad apskritai dėl to užgaištu labai nemažai, nes, siūdama back stitch, skaičiuoju kiek siuvinio detalių padaryti į priekį, kad galėčiau sugrįžti atgal nenukirpdamama siūlo.
tai BS - dygniavimo metodu darai?
as tai megstu irgi taip padaryti, o ne masininiu budu