Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 63 tema.

QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 18:52)
upas dabar dinges kai negaunu tokio rezultato kokio tikejausi  doh.gif bet vistiek reikia damusti

nu man ji visai grazi thumbup.gif o dar jei improvizuosi, tai isvis superine gausis, kol nepasibaige visiskai ir neatsiskleidzia visu groziu, tik paskutiniai strichai viska sudelioja i vietas, taip kad pirmyn! laukiu pabaigtuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha ,būtinai pabaik ir įrėmintą parodyk ,manau bus super thumbup.gif ,be to juk siuvinėtą daiktą nereikia žiūrėt iš labai arti ,tada visas grožis atsiskleidžia 4u.gif Laukiam pabaigtuvių wub.gif
Atsakyti
Labai gražus ir meškutis, ir šuniukas, ir ugninė šokėja... wub.gif Žodžiu viskas.
Atsakyti
Chera, pabandyk BS uždėti kokia nors ryškia bordo spalva. Nes man irgi norėtųsi plaukus nuo sparniukų atskirt ax.gif 4u.gif Šiaip tai atrodo labai gražiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 01, 13:44)
tai jau beveik menesi vargstu... 32dmc spalvos ir laaaaabai daug pavieniu kryziuku... bet puse jau iveikiau  tongue.gif

egliuchiux, ojojoj......... koks darbas.... šaunuolė 4u.gif Tik MĖNESĮ vargsti??? TIK MĖNESĮ??? blink.gif

QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 18:19)
siuvineju ant Zeig.... (kaip ten tas linas vadinasi) 32 ct ir be lankelio siuvineju  ax.gif
nera nei remelio nei papildomu tu mazu ugneliu sad.gif manau reiks improvizuoti  blush2.gif
dar tos sijono ugneles tokios lyg neuzbaigtos ir nezinau ka daryti su BS  g.gif  jis nenurodytas schemoje , bet man labai jo truksta. kazkaip norisi uzbaigtumo ir atskirti plaukus nuo sparnu  unsure.gif
va mano Ugnine na dar nebaigta  ax.gif truksta truputi plauku ir karoliuku sparnuose

Chera, darbas labai labai wub.gif

Hmmm... aš, patarimams, kol kas skūpi... Nes nesijaučiu galinti juos sakyti. Iš tiesų, sakau labai nuoširdžiai, nes įgūdžiai ir suvokimas ateina su laiku. Bet tai, ką atradau pradėjus vėl siuvinėti gal po 10 metų pertraukos - yra BS. Prieš dešimtmetį jokiuose žurnaluose aš nesu sutikusi BS. Ir pirmąjį darbelį, siuvinėtą prieš gal 15 metų (kurio nerandu jums parodyti) aš siuvinėjau net neįtardama, kad galima jį tarsi "įrėminti" su BS.

Aš gal pabandymui bent dalį šokėjos bandyčiau apsiūti BS... Man dažnai negaila laiko sąnaudų dėl galutinio rezultato. Jei nepatiktų - išardyčiau... Šiaip, man tavo darbelyje, jis atrodo reikalingas tik kai kuriose vietose: gal labiausia – rankoms akcentuoti. Na, bet čia tik mano nuomonė.

Tiesa, kaip tau sekasi siuvinėti be lankelio? Ar visada taip siuvinėji? Aš kažada siuvinėjau su lankeliu, dabar - be lankelio. Bet paskaičiau, kad su lankeliu lygesni kryžiukai... Tai ir nežinau kaip geriau. Be lankelio galiu durti per du žingsnius. Su lankeliu man pavyksta per vieną. Man ir taip ir taip gerai. Norėtųsi tik siuvinuko kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 01 balandžio 2009 - 20:54
QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 18:52)
upas dabar dinges kai negaunu tokio rezultato kokio tikejausi  doh.gif bet vistiek reikia damusti

Man regis spalvos truputį per kontrastingos parinktos - dėl to labai matosi atskiri kryžiukai. Reikia back stitch'o, tai sulygins bendrą vaizdą. Bet jei kuri nors kita siuvinėtų iš naujo, siūlyčiau rinkti spalvas iš akies, ir parinkti artimesnius atspalvius (ypač sparnuose).

Metija - aš irgi siuvinėdavau su rėmu visada, bet kažkada pasiėmiau mažą darbą, kuris nelindo į rėmą, taigi ėmiau siuvinėti be nieko. Buvo visai gerai ir daug greičiau, o kryžiukų kokybė, mano akiai, nė kiek nesuprastėjo. Taigi dabar siuvinėju be rėmo ar lankelio thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės ,o kas tas BS? blush2.gif ir dar tuo pačiu paklausiu ,anksčiau skaičiau čia apie GA,nu irgi nenutuokiu,žalia dar....
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 01, 20:55)
mergaitės ,o kas tas BS? blush2.gif  ir dar tuo pačiu paklausiu ,anksčiau skaičiau  čia apie GA,nu irgi nenutuokiu,žalia dar....

GA- tai parduotuvių tinklas toks yra "Geros akys".GA. Ten prekiauja prekėm rankdarbiams.

BS aš taip suprantu, kad tai yra siuvinėjimas "Šniūreliu"kaip ankščiau sakydavo. Juo apsiuvami kontūrai. Aš dar niekad nesiuvau, bet dabar jau reiks kačiukui ūsus išsiūti ir erškėtuoges nuo aguonų atskirti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 01, 21:54)
Metija - aš irgi siuvinėdavau su rėmu visada, bet kažkada pasiėmiau mažą darbą, kuris nelindo į rėmą, taigi ėmiau siuvinėti be nieko. Buvo visai gerai ir daug greičiau, o kryžiukų kokybė, mano akiai, nė kiek nesuprastėjo. Taigi dabar siuvinėju be rėmo ar lankelio  thumbup.gif

Ačiū labai. Nuraminai 4u.gif Man dabar artimiau be rėmo, nes kažkaip sparčiau gaunasi.

Šiaip turiu mintį apie didesnį rėmą... Tokį, kurį galėčiau pasidėti ant lovos prieš save. Lankelis tos problemos neišsprendžia. Nes man dabar blogiausia schemos kilnojimas prie akių... Nu, nepatinka ir erzina. Taip norėtųsi ją prieš akis matyti. Aš siuvinėju ne prie stalo. Man negerai laikyti kojas nuleistas... Aš siuvinėju miegamojo lovoje. Net kompą ant lovos kavos staliuko, apžergusio mano kojas, laikau smile.gif Oi, mielosios, tai taip patogu!!! Nu, kažkada jį pirkau mielai ryto kavai lovoje. O gavosi nešiojamam kompiuteriui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 01, 20:55)
mergaitės ,o kas tas BS? blush2.gif  ir dar tuo pačiu paklausiu ,anksčiau skaičiau  čia apie GA,nu irgi nenutuokiu,žalia dar....

BS - back stitch arba atbuline siule lietuviskai (masinine siule)
GA - parduotuve Geros Akys smile.gif

uoj, jau atsake ka tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juba: 01 balandžio 2009 - 21:06
oj ,ačiū visoms,dabar bus aiškiau ,o tai skaitau ir nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, šiaip aš išsiuvinėčiau porą paveiksliukų nei po to juos apvedžiočiau BS doh.gif doh.gif Nes man kažkodėl tai pats sunkiausias darbas ax.gif ax.gif Va ir dabar, esu išsiuvinėjus tą linksmai juokingą povą, o kad sujungt jo plunksnas BS tai nežinau kada prisėsiu g.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 01 balandžio 2009 - 21:28