QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 01, 13:44)
tai jau beveik menesi vargstu... 32dmc spalvos ir laaaaabai daug pavieniu kryziuku... bet puse jau iveikiau
egliuchiux, ojojoj......... koks darbas.... šaunuolė
Tik MĖNESĮ vargsti??? TIK MĖNESĮ???
QUOTE(Chera @ 2009 04 01, 18:19)
siuvineju ant Zeig.... (kaip ten tas linas vadinasi) 32 ct ir be lankelio siuvineju
nera nei remelio nei papildomu tu mazu ugneliu
manau reiks improvizuoti
dar tos sijono ugneles tokios lyg neuzbaigtos ir nezinau ka daryti su BS
jis nenurodytas schemoje , bet man labai jo truksta. kazkaip norisi uzbaigtumo ir atskirti plaukus nuo sparnu
va mano
Ugnine na dar nebaigta
truksta truputi plauku ir karoliuku sparnuose
Chera, darbas labai labai
Hmmm... aš, patarimams, kol kas skūpi... Nes nesijaučiu galinti juos sakyti. Iš tiesų, sakau labai nuoširdžiai, nes įgūdžiai ir suvokimas ateina su laiku. Bet tai, ką atradau pradėjus vėl siuvinėti gal po 10 metų pertraukos - yra BS. Prieš dešimtmetį jokiuose žurnaluose aš nesu sutikusi BS. Ir pirmąjį darbelį, siuvinėtą prieš gal 15 metų (kurio nerandu jums parodyti) aš siuvinėjau net neįtardama, kad galima jį tarsi "įrėminti" su BS.
Aš gal pabandymui bent dalį šokėjos bandyčiau apsiūti BS... Man dažnai negaila laiko sąnaudų dėl galutinio rezultato. Jei nepatiktų - išardyčiau... Šiaip, man tavo darbelyje, jis atrodo reikalingas tik kai kuriose vietose: gal labiausia rankoms akcentuoti. Na, bet čia tik mano nuomonė.
Tiesa, kaip tau sekasi siuvinėti be lankelio? Ar visada taip siuvinėji? Aš kažada siuvinėjau su lankeliu, dabar - be lankelio. Bet paskaičiau, kad su lankeliu lygesni kryžiukai... Tai ir nežinau kaip geriau. Be lankelio galiu durti per du žingsnius. Su lankeliu man pavyksta per vieną. Man ir taip ir taip gerai. Norėtųsi tik siuvinuko kokybės.