Mano brugmansija is rozines gavosi geltona. Buvo sumaisyti sodinukai vadinas. Na bet vistiek grazu, jau prazydo
Kokie jusu atsiliepimai apie Zapyskio medelyna butu?
Kada dengsite savo azalijas? As pasodinau praeita sestadieni dar tik.
Nu zinot mano brugmansija vis delto is geltonos rozine patapo
Dar norejau, kad man neismanelei nusviestumet padeti, ar Maximoj parduodamas spygliuociu mixas - kadagiai, tujos (apie 20 cm aukscio) tinka augint lauke, ar tik kambary. Draugas mane nudurino, kad lauke neaugs.
Dar nupirkau ir pasodinau labai grazia erika lauke. Nors knygoj irgi prisiskaiciau, kad ja nuzydejus paprastai ismeta.
Dar norejau, kad man neismanelei nusviestumet padeti, ar Maximoj parduodamas spygliuociu mixas - kadagiai, tujos (apie 20 cm aukscio) tinka augint lauke, ar tik kambary. Draugas mane nudurino, kad lauke neaugs.
Dar nupirkau ir pasodinau labai grazia erika lauke. Nors knygoj irgi prisiskaiciau, kad ja nuzydejus paprastai ismeta.
O man dar patarkit, kada vėlyvius galima retinti (persodinti)?
Jie dar neseniai tik nužydėjo. Tai ar geriau dabar ar vasara, kai jų lapai nudžiūsta ?
Jie dar neseniai tik nužydėjo. Tai ar geriau dabar ar vasara, kai jų lapai nudžiūsta ?
Velyvius gali ir dabar,nors geriausia kai juos iskasi.Jei turi nusiziurejus kur sodinsi-perkelk ir dabar,juk jie su saknim.O jei planuosi atsisakyt kokios dalies,geriau pavasariniai lapai taps neisvaizdus ir juos nupjausi.
QUOTE(erikele @ 2005 10 09, 19:49)
Planuoju kitais metais įsirengti alpinariumą. Gal kuri žinot kur gauti akmenų. Ar pirkti, ar prisirinkti?
Mačiau pirkti yra Domus galerijoi. Bet kaino labai jau aukštos. Aišku, ir akmenys gražus. Pvz. 1 t didelių neskaldytų ploksčių akmenų kainuoja nuo 800lt. Mes tai patys kur pamatom laukuose gražų akmenėlį - tai į sodą jį.
QUOTE(ginaja @ 2005 10 13, 12:04)
Mačiau pirkti yra Domus galerijoi. Bet kaino labai jau aukštos. Aišku, ir akmenys gražus. Pvz. 1 t didelių neskaldytų ploksčių akmenų kainuoja nuo 800lt. Mes tai patys kur pamatom laukuose gražų akmenėlį - tai į sodą jį.
As irgi savo alpinariuma isirengiau is surinktu lauko akmenu. Ir pinigu nemazai sutaupiau
Mes taip pat akmenis rinkom, o ne pirkom. Na tokių paprastų daug prisikasėm statybų metu, o gražių prisivežėm iš tėviškės, ten apėję visus laukų pakraščius, kur dar nuo kolūkių laikų palaukėse prikrautos krūvos akmenų. Šiaip pats kapstymosi tose krūvose procesas buvo gana smagus, o kur dar atradimo džiaugsmas, kai randi kažką išskirtinio
QUOTE(Regila @ 2005 09 08, 19:14)
Tvorai galima ir daugiamecius aukstus astrus.Is pavasario kol ji atsprogsta ir pradeda augti-mazesne,bet veliau siekia 1,5-2m.Kaip tik siuo metu pradeda zydet.Idomumo delei galeciau foto atsiusti i el pasta(tik ji uzrasyk).
Labai idomu, norciau ir as pamatyti nuotraukele, o ir augalu sarasiuka ne pro sal gauti butu. Aciu. sandriukstis@hotmail.com
Savo gyvatvorės rengimui nusižiūrejau kolonines tujas
Gal kurios augina, pasakytu kaip jos: ar greitai auga, ar negelsta? sodinsiu rytineja pusėja, kur labai mažai saulės ir kažkodėl nuolat būna drėgna
Ir ar galima jas sodinti pavasarį? darbar nelabai spėsiu
Gal kurios augina, pasakytu kaip jos: ar greitai auga, ar negelsta? sodinsiu rytineja pusėja, kur labai mažai saulės ir kažkodėl nuolat būna drėgna
Ir ar galima jas sodinti pavasarį? darbar nelabai spėsiu
QUOTE(driu @ 2005 10 13, 16:30)
Labai idomu, norciau ir as pamatyti nuotraukele, o ir augalu sarasiuka ne pro sal gauti butu. Aciu. sandriukstis@hotmail.com
Turiu ir as tokiu astru sode. Labai gražiai rudeni atrodo. Labai greitai dauginasi. Galečiau pasidalinti.Tik nuotraukos dabar neturiu. Gal Regila parodys?
Kazkaip keista, kad as cia anksciau neuzsukau, tiek naudingu patarimu Klausykit, mergaites, papasakokit ka man daryti su gan nedideliu ploteliu prie kotedzo. Plotas mazdaug apie 10 aru, o puse pietrytine, saule beveik istisa diena. Galvoju ta ploteli aptverti impregnuotu tvoru elementais ir uzseti veja, tik dar ir kokiu augaliuku noretusi. Ka manot apie kalnines pusis palei tvora ir ju tarpuose kokias sliauziancias zydincias daugiametes? Na ir klausimas . Aciu.