Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Na va ,nusipirkau Banvela,reikes pienes nakinti,priviso ju vejoje doh.gif Ar uztenka nupurksti viena karta,ar reikia daugiau?
O del bakopu,tai pas mane labai gerai jos jautesi pusiau pavesyje thumbup.gif iki salnu zydedavo,o siemet nusipirkau palergoniju svyranciu,tai eisiu sodinti i ta loveli vietoj bakopu.
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2006 05 11, 18:24)
Na va ,nusipirkau Banvela,reikes pienes nakinti,priviso ju vejoje doh.gif Ar uztenka nupurksti viena karta,ar reikia daugiau?

aš vakar banvelu nupurškiau savo pievelę.
Paprastai aš per sezoną 2-3 kartus purškiu, na priklausomai nuo to kiek piktžolių matosi. Mes dar ne visą veją pasėjom, tvarkomis etapais, tai kur sensenė, tai perėjau vakar, velėna jau gerai sutankėjusi, labai mažai piktžolių, praktiškai papurškaliojau tiesiai ant pastebėtų augalų, o kur naujai sėta, tai dar likę vietos piktžolėms ir ten jau teko ištisai purkšti.
Atsakyti
lABAS, O KOKIA JUS VEJA UZSISODINUSIOS????PATARKIT?
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 05 12, 08:33)

pas mane ROBUSTICA - skirta atviroms vietoms, viena iš pigesnių, kol kas nenusivylėm. Štai čia jos sudėtis
pastebėjom, kad gana neblogai ištveria žiemas, yra plotų, kur jau pora žiemų peržiemojo ir jokių nuostolių - neužpuolė nei sniego pelėsis, nei kiti negerumai thumbup.gif
Atsakyti
O mes nusipirkome T. Philipse seklu zoles, ten jos tipo sportines, nebijo mindziojimo gerai saknijasi ir pan. Tai paziuresim kas gausis g.gif
Gal kas jau esate jas isbande?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 05 11, 09:00)
Na man kažkodėl dabar prdėjo labiau patikti viendienės nei kanai. Juos reikia vis iškasti prieš žiemą, pavasarį vėl sodinti, tingiu terliotis  blush2.gif  Ir mamai ir anytai motinos dienos proga nupirkau ir pasodinau ankstyvąją ir vėlyvesnę-pilnavidurę viendienę.  Kaži jos mėgstančios drėgmę ar nelabai  g.gif

O tai vienadieniu ziemai nereikia iskasti? unsure.gif As tai saviske is vazonelio persodinau i lauka, tai man vejas aplamde ja verysad.gif
Tiesa bandem vakar purkst pikzoles, nes oras labai tinkamas buvo, gavom chemikalu stipresniu net uz rundapa, bet kolkas (bent jau ryte) pokyciu nepastebejau.
O praeita savaite susiradau bazej ta sandeli geliu, tai kiek kardeliu visokiu yra. Galima pirkti po viena ir pasidaryti misinuka. Tikrai pigu smile.gif O kochiju man nebuvo lemta rasti smile.gif
Atsakyti
Nereikia viendienių iškasti.

Nusipirkau bakopos daigelį žydrą ir aš šiandien. Niekad neauginos jos. Kaži su kuo ją geriau derinti galima. Turiu prisisėjus ir jau paaugę auksaspalvio lakišiaus, laiptuotos lobelijos ( ar jos ilgos kaži būna?), geltonieji puikūnai,kvapnaus tabako, trisplavio vijokliuko mišinį. Visos jos pas mane pirmą kartą, tai nelabai žinau kaip jos čia bus natūroje kai sužydės ir suaugs. Ir 4 rūšių surfinijų, bet jas tai keli metai auginu thumbup.gif

O kuo jūs trešiate gėles kad jos bujotų ir gražiai žydėtų?
Atsakyti
Na grazu,jau gelynai suzydejo.
Del ''afrikietisku medetku'' klausiau kolegu tai niekas negirdejo.Bet jei tai tagetis tai jis betkuriuo atveju zydes siemet.

Apie bakupas,tai man jos nelabai patiko.Praitais metais turejau,tad i terasa daug smulkiu ziedeliu prikrenta ir prisisiukslina baisei.Jei balkono dezej kur i lauka nusvirus tai kitas reikalas.Nes kaip gele tai faina ir zydi ilgai.Beje pas mane sauletoj vietoj ji augo.
Tai siemet bandysiu terasoj kabinti kazka naujesnio.nes nebenoriu surfiniju.Gal kokia lobelija? g.gif

Tiesa turiu kampa kuris prasosi vijoklinio augalo.Gal ka patartumet?Saule ten buna po pietu.Klematis issalo.Kolegos siule vyjokline hortenzija,o as noriu kad dar ir kvepetu.Tad gal jus ka nors pasiulysit?
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 05 12, 16:31)
Tiesa turiu kampa kuris prasosi vijoklinio augalo.Gal ka patartumet?Saule ten buna po pietu.Klematis issalo.Kolegos siule vyjokline hortenzija,o as noriu kad dar ir kvepetu.Tad gal jus ka nors pasiulysit?

o kaip kvepiantys zirneliai bigsmile.gif ? netiktu? jie iki 2 metru i virsu isauga.
arba cobea scandens tokia graziai zydi iki 4 metru
arba pasiflora iki 3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 12 gegužės 2006 - 16:48
QUOTE(Aina @ 2006 05 12, 16:42)
o kaip kvepiantys zirneliai bigsmile.gif ? netiktu? jie iki 2 metru i virsu isauga.
arba cobea scandens tokia graziai zydi iki 4 metru
arba pasiflora iki 3 mirksiukas.gif

Apie zirnelis as ir galvojau,bet jie labai jau smulkus.O mano tvora apie2m plocio butu.Pasiflora bijau nusals.Nes gyvenu tai Norvegijoj.O cia vasara trumpa. verysad.gif
Atsakyti
Tiesa bandem vakar purkst pikzoles, nes oras labai tinkamas buvo, gavom chemikalu stipresniu net uz rundapa, bet kolkas (bent jau ryte) pokyciu nepastebejau.

Tu palauk kokia savaitele ar dvi tada rezultata ir pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2006 05 12, 08:33)

Pas mane Ornamental ,tai nesu patenkinta schmoll.gif ,tokios nesirinkciau.Po ziemos visada plemais nurudavusi ir nera tanki,nors ir trasu gauna doh.gif Reikes keisti.
Atsakyti