Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

man atrodo tai tiesiog viena iš tų pačių celiozijų giminės paieška štai ką duoda - gal apie šitas ir kalbi, kur matosi su skiauterėm atrodo jų pavadinimas ir yra skiauterėtoji celiozija, o tos kitos - šluotelinė celiozija cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 04 gegužės 2006 - 08:56
Jolaxus, ačiū už nuorodą, turėsiu kur akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
Na va nusipirkom ta kreivasaki riesutuka, kad jau sugundet, pasodinom, gal augs.
Atsakyti
o aš va naujagimio nuotraukytę įdedu ax.gif pražydo rudenį pasodintas pėdlapis, lauksiu uogų wub.gif
Atsakyti
sveikos mėgėjos ir profesionalės mirksiukas.gif ,

ieškau info apie veją. sklype užsodinom kalvą kalninėm pušaitėm, dabar norim žolyte užsėt. ar galit pasakyt, kokios rūšys tiktų? reikia, kad šaknys pintųsi ir sutvirtintų tą kalvą 4u.gif

jei ne į tą temą atėjau, tai nukreipkit tinkama linkme biggrin.gif
Atsakyti
Visoms čia darbų darbelių ir visokių reikalėlių... Aš irgi džiaugiuos praeitą rudenį pasodintomis ir dabar baltai žydinčiomis raktažolėmis, spalvingumo suteikia tulpės ir narciziukai, savo eilės laukia ir kitos gėlytės...
Atsakyti
Sveikutės. Noriu pasigirti, kad jau išsprogo ant tų priauginamų rožių kotelių pumpurėliai. Bet labai bijau ir nežinau kaip čia man toliau su jomis daryti. Stovi jos ant palangės, bet kai saulė atsisuka nuimu , kad neperkaistų. ir jau nuėmiau maišelį visiškai, nes buvo labai jau prirasoję. O ką toliau? g.gif Kiek man toje dėžutėje jas laikyti, kada į pstovią vietą lauke reiks sodini.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 05 09, 18:48)
Sveikutės. Noriu pasigirti, kad jau išsprogo ant tų priauginamų rožių kotelių pumpurėliai. Bet labai bijau ir nežinau kaip čia man toliau su jomis daryti. Stovi jos ant palangės, bet kai saulė atsisuka nuimu , kad neperkaistų. ir jau nuėmiau maišelį visiškai, nes buvo labai jau prirasoję. O ką toliau?  g.gif  Kiek man toje dėžutėje jas laikyti, kada į pstovią vietą  lauke reiks sodini.

rekia birzelio butinai pakaut, kad salnos visiskai praeitu (jaunos rozes labai jautrios temperaturu svyravimui) ir kad saknys gerai isivystytu
o tik issprogo ar jau sulapojo?
as persodinu kai jau kutukas buna pradejes augt

pas mane sia ziema is skintu isaugintos rozes issalo verysad.gif
o skiepytos i ersketi oi kaip zelia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2006 05 09, 22:27)
rekia birzelio butinai pakaut, kad salnos visiskai praeitu (jaunos rozes labai jautrios temperaturu svyravimui) ir kad saknys gerai isivystytu
o tik issprogo ar jau sulapojo?
as persodinu kai jau kutukas buna pradejes augt

pas mane sia ziema is skintu isaugintos rozes issalo  verysad.gif
o skiepytos i ersketi oi kaip zelia  thumbup.gif

Jau sulapojo mano rožės. O gal dar nakčiai man jas vėl uždengti reikia, nes dieną gana šilta ant palangės o vakare tai atvėsta. Kaip sakote būtų geriau?

O labai jau gaila kad išalo tavo rožės. O tai gal per mažai buvai uždengus? O kelių metų tavo tos rožės buvo, jaunos?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 05 10, 09:25)
Jau sulapojo mano rožės. O gal dar nakčiai man jas vėl uždengti reikia, nes dieną gana šilta ant palangės o vakare tai atvėsta. Kaip sakote būtų geriau?

O labai jau gaila kad išalo tavo rožės. O tai gal per mažai buvai uždengus? O kelių metų tavo tos rožės buvo, jaunos?

su dengimu ziurek pati, jei lapeliai nepradeda dziuti, vysti ar kitaip reaguoti i pasikeitusias salygas, galima nebedengti
siap tai reikia rozes po truputi pratinti prie gyvenimo be priedangos biggrin.gif

dvi maniskes issalusios rozes antra ziema ziemojo ir viena trecia
taip pat viena senute (jai -niolika metu) leisgyve, bet is vieno sono lyg ir gyvas pumpuriukas matosi bigsmile.gif
dengiau kaip visada, bet su tom savo padauginimo taip jau atsitinka
nieko, as dar laukiu, o gal dar netycia is saknu atsprogs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaite: 10 gegužės 2006 - 12:58
Gal galite patarti dėl pievelės? Reikia visą sklypą apsodinti nauja pieva. nežinau, kokią žolytę rinktis (tiesa, dar ir nesikonsultavau su niekuo apie tai).
Draugai kalbėjo apie kažkokią super gerą žolę, kuri yra pati kaip piktžolė - ją pasėjus, nebeauga daugiau jokios kitos piktžolės. Man tai čia iš fantastikos srities, bet gal iš tikrųjų tokia yra?
O jei nėra, tai gal galite patarti kokią nors žolės rūšį - kad būtų kuo tvirtesnė (kieme - du dideli šunys biggrin.gif )...
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2006 05 10, 12:56)
nieko, as dar laukiu, o gal dar netycia is saknu atsprogs

As tai dziaugiaus kad visos atsigavo, bet ryskiai susivaidene buvo doh.gif siais metais pas daug ka rozes issalo, su kuo bepasisneku. Net jau nejaunos, isitvirtinusios. Ziauri ziema buvo. O maniskes tai stagariukai, bet vakar uzmaciau, kad is zemes daigeliai lenda. tai gal dar atsprogs?
Atsakyti