Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2006 05 02, 16:47)
herbicidai veikia per lapus, o ne per šaknis, taigi atstumas kaip ir nesvarbus, svarbu, kad ant kultūrinių augalų (na tų, kuriuos nori išsaugoti) lapų nepapultų
o dėl šulinio irgi gali būti rami - tokie buitiniai herbicidų kiekiai tikrai gruntinio vandens nepasieks

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Is pietu pusese pas mane yra nedidelis plotelis prie pat namo.Vienoje puseje auga ragane ,kitoje sausmedis thumbup.gif Siems augalams viskas tinka thumbup.gif Noreciau kazka padaryti su mulcu ir akmenukais.Gal galite patarti kur pasiziureti ar cia ikelti ax.gif ,o gal dar ka pasodinti?Kai paciai reikia tai ir nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
vaizdeliai rasti per google
gal kas pasikartos, bet palandžiojus po tuos apželdintojų puslapiukus galima daug vaizdelių rasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 02 gegužės 2006 - 16:09
Jolaxus ačiū už gerą nuorodą thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,jolaxus,galiu ziureti ir tirineti visa diena,kaip patinka tokie vaizdeliai thumbup.gif
Atsakyti
Pamokinkit mane - kaip jus taip gudrai paieska padarot, kad ismeta ne linkus o vaizdelius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 05 03, 02:01)
Pamokinkit mane - kaip jus taip gudrai paieska padarot, kad ismeta ne linkus o vaizdelius. ax.gif

kai atsidarai google ten virš paieškos laukelio yra keletas punktų, pagrindinis automatiškai aktyvus yra "internetas", tai čia duoda linkus, o jei pasirinksi "Vaizdai" - gausi nuotraukas. Į kitus dar nebuvo poreikio gilintis.
Per "Vaizdai" labai patogu gėlių nuotraukų ieškoti, ypač jei turi tikslų lotynišką pavadinimą tai beveik garantuota, kad vaizdelių rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2006 04 27, 15:56)
Aciu uz patarimus del tu skruzdziu 4u.gif
Ginaja,o tu ir veja laistai su tais misiniais?

Vėjos nelaisčiau. Laistau šiltnamį ir žemę tarp gėlių.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2006 05 03, 14:42)
Vėjos nelaisčiau. Laistau šiltnamį ir žemę tarp gėlių.

Man dar apytiksliai santyki parasyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2006 05 03, 15:32)
Man dar apytiksliai santyki parasyk ax.gif

Boro rūgštis su cukraus pudra- 1:1. Uogienes jei turi kažkur 0,5 litro užpyli 1l vandens + pakelį mielių (ta didesnį). Išmaišai, duodi pastovėti pora valandu ir gali laistyti. Sekmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 03, 06:49)
kai atsidarai google ten virš paieškos laukelio yra keletas punktų, pagrindinis automatiškai aktyvus yra "internetas", tai čia duoda linkus, o jei pasirinksi "Vaizdai" - gausi nuotraukas. Į kitus dar nebuvo poreikio gilintis.
Per "Vaizdai" labai patogu gėlių nuotraukų ieškoti, ypač jei turi tikslų lotynišką pavadinimą tai beveik garantuota, kad vaizdelių rasi smile.gif

Fantastika thumbup.gif net geda kad nezinojau, kai KTU 5 metus taip su kompais lauze mokytis. Aciu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Priminkit, kaip vadinasi gėlė, tokia panaši į celioziją, bet žiedynas ne šluotelė, o tokia gaidžio skiauterė...
Atsakyti