Ale alyvos kaip fainai,o kaip žydi tai išvis kvepia.Pas mane šalia namo alyva pasodinta ir žiūriu su kiekviena diena kokie lapai,laukiu kada žydės
Na va levanda mano jau apkarpyta, is apacios jau atsprogsta. Taip keistai. Maniau tos pacios sakeles vel suzaliuos.
O alyvos tai grazu ir kvepia skaniai
O alyvos tai grazu ir kvepia skaniai
[quote=Tina*,2006 04 29, 14:30]
Na va levanda mano jau apkarpyta, is apacios jau atsprogsta. Taip keistai. Maniau tos pacios sakeles vel suzaliuos.
Sakyk, o ar kambaryje per žiemą išlaikyta levanda pražys? Nes neišvežiau į sodybą, buvo visai mažytė, o dabar leidžia lapelius.
Papildyta:
mano tetulytė į skruzdžių susibūrimo vietas prismaigsto mėtų šakelių, joms nepatinka jų kvapas, tai išnyksta.
Papildyta:
[quote=jolaxus,2006 04 25, 14:04]
kažkada minėjau, kad ERBI nusipirkau tokius įdomius vazonus kokiai gėlytei pasodinti ir terasoj ar prie baseinėlio pastatyti. Šiandien vėl per tą parduotuvę prasibėgau ir yra tų vazonų, tai ėmiau ir spragtelėjau - gal kas susigundysit pamatę vaizdelį. Kaina - 6 Lt
o kur Vilniuje ERBI?
Sakyk, o ar kambaryje per žiemą išlaikyta levanda pražys? Nes neišvežiau į sodybą, buvo visai mažytė, o dabar leidžia lapelius.
Papildyta:
QUOTE(alionke @ 2006 04 25, 15:27)
Labutis visoms,gal galit man patarti kaip atsikratyti skruzdeliu,visur pilna ir zemeje ir ant augalu.Gal zinote veiksminga priemone pries tuos "gyvunelius"
mano tetulytė į skruzdžių susibūrimo vietas prismaigsto mėtų šakelių, joms nepatinka jų kvapas, tai išnyksta.
Papildyta:
[quote=jolaxus,2006 04 25, 14:04]
kažkada minėjau, kad ERBI nusipirkau tokius įdomius vazonus kokiai gėlytei pasodinti ir terasoj ar prie baseinėlio pastatyti. Šiandien vėl per tą parduotuvę prasibėgau ir yra tų vazonų, tai ėmiau ir spragtelėjau - gal kas susigundysit pamatę vaizdelį. Kaina - 6 Lt
o kur Vilniuje ERBI?
O gal matete kur Kaune pirkti Vynvyti?Labai noreciau
Pas mane taip pat 3 alyvos auga, 2 kieme, 1 už tvoros, labai gražu ir skaniai kvepia.
O gyvatvorės sodinimas atidedamas iki kitų metų
O gyvatvorės sodinimas atidedamas iki kitų metų
QUOTE(jurginėlis @ 2006 04 29, 16:38)
o kur Vilniuje ERBI?
Kalvariju g. prie Sigmos.
O as siemet pabijojau alyva sodinti, galvoju vietos ir taip mazokai, o dar kad uzaugs tas krumas didziulistai nei tvora nei meta. Nors laaabai noreciau man irgi laaabai grazu, bet ka jau cia pas kaimyna nuejusi pasidziaugiu.
Papildyta:
O pvz Klaipedoje tokia parduotuve yra?
Papildyta:
QUOTE(Romeo @ 2006 04 30, 10:10)
Kalvariju g. prie Sigmos.
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 04 30, 17:48)
O as siemet pabijojau alyva sodinti, galvoju vietos ir taip mazokai, o dar kad uzaugs tas krumas didziulistai nei tvora nei meta. Nors laaabai noreciau man irgi laaabai grazu, bet ka jau cia pas kaimyna nuejusi pasidziaugiu.
Papildyta:
Papildyta:
,,ERBI"
ADRESAS KAUNE Kuršių g. 1,
VILNIUS Kalvarijų g. 125, (Vilniaus Sigma),
MARIJAMPOLĖ Kauno g. 6, (Suduonė),
ALYTUS Naujoji g. 54 (Putinai)
Deja Klaipedoje nera
[quote=Jurgita&P,2006 04 30, 19:48]
Papildyta:
Mano 2 alyvos yra medžio formos, tik viena kaip krūmas. Medžio formos man gražesnės
Papildyta:
Mano 2 alyvos yra medžio formos, tik viena kaip krūmas. Medžio formos man gražesnės
Nu jau nuskilo magnolija nusipirkt. Maximoj buvo sumaisyti barkodai ir vietoj 24,99 sumokejom 5,99. Imuse kaip chrizantema Tik dabar parasykit kaip ja auginti, kur sodinti, ar tikrai ji taip gausiai zydi, ar nenusala perziem?
Papildyta:
To Jurginelis. Levanda persodink i lauka, tuo labiau jau jei issaugojai perziem. Zemej jos atsigauna. Mano lauke jau irgi atsprogsta is apacios.
Papildyta:
To Jurginelis. Levanda persodink i lauka, tuo labiau jau jei issaugojai perziem. Zemej jos atsigauna. Mano lauke jau irgi atsprogsta is apacios.
QUOTE(Tina* @ 2006 05 02, 00:43)
Dėkui , taip ir padarysiu. Įdomu ar fukcijos labai bijo šalčio, maniškė auga kaip medelis, antrametė, norėčiau išnešti į balkoną, bet bijau
QUOTE(Tina* @ 2006 05 02, 00:43)
Nu jau nuskilo magnolija nusipirkt. Maximoj buvo sumaisyti barkodai ir vietoj 24,99 sumokejom 5,99. Imuse kaip chrizantema Tik dabar parasykit kaip ja auginti, kur sodinti, ar tikrai ji taip gausiai zydi, ar nenusala perziem?
Papildyta:
Papildyta:
Buvom Amsiejaus medelyne matem magnolija jau ruosiasi zydeti ir sake jokio vargo, nenusala, o mano bendradarbe augina tai sako siemet gal ir zydes, bet kas kelinti metai jei saltukas nakti paspaudzia ziedai nusala tai ir nezinau kuom tiket , bet jei suzydi tai pasakiskas grozis
Nupirkom tevam triskiauti migdola, krumo formos, mano tevai pries tai turejo bet labai vargo, amarai puole, kazkoks nevykes buvo, tai sako todel kad neskiepytas. Uz sita tik 10 Lt sumokejom, su pumpuriukais, na gal 70 cm. aukscio. Bet pasirinkimas labai mazas, jau viskas ispirkta