Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(BITUTE 27 @ 2006 04 27, 22:35)
Labukas mirksiukas.gif
Na ir man galvos skausmas kuom apsodinti sodybą,nes ji pas  mane kampinė doh.gif Šiaip galvojom tujom,bet labai jų dauk mums reikės,eglėm nenorim,kadagiais mums negražu,mąstom gal pušaitėm sidabrinėm,kalninem va kaip jos atrodo,tik prastoka foto,kaip jums tokia mintis,a,patarkit mirksiukas.gif user posted image

Gal visai idomiai atrodytu g.gif , jei daug vietos turit nes jos tokios ir i ploti ir i ilgi, bet grieztos formos tai nebus, tokia romantisko tipo gyvatvore 4u.gif
As tai apie tujas galvoju, nes jos zalios istisus metus, o ir rusiu ju yra ivairiu, yra tos kur labai aukstos, bet cia seimininku reikalas jei ju negeni tai padrikai auga, bet juk esat mate kai graziai apkarpyta tai graziai ir atrodo. Yra geltonais krastais.
Nors ir kadagiu visokiu yra, bet man kazkaip asocijuojasi kad pas juos vis apacioj prie stiebo plika negraziai atrodo tongue.gif
Yra dar puskiparisiai, jie tokie tarpiniai nei tai tuja nei kadagys.
Pas mano tevus buvo lapine gyvatvore, dabar neatsimenu pavadinimo, vasara tai labai grazu kai suzaliuoja, dar pati genedavau, visi atvaziave girdavo kad grazi gyvatvore ax.gif , bet ziema tai tik stiebai budavo g.gif
Vienzo jau sodint reikia, o mes dar galvojam doh.gif

Atsakyti
Va va maniskis vadinasi tarpinis kadagys (kur foto idejus buvau), masciau masciau kas cia do reikalas g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 28, 00:32)
Va va maniskis vadinasi tarpinis kadagys (kur foto idejus buvau), masciau masciau kas cia do reikalas  g.gif  doh.gif

Kad tu tarpiniu yra kelios rusys g.gif

Yra gyvatvoriu nuotraukeliu, nedaug bet neblogos ir lapuociu ir spygliuociu. Soltra bendroves puslapyje, atsiverskit, nuotraukos galerijoj, yra ir augalu asortimentas tik nuotraukos nes visur. Gal nepagalvos kad reklamuoju, nes as cia ne prie ko schmoll.gif , tiesiog geras puslapis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 04 25, 17:15)
Dar prisiminiau, kas man labai rūpi biggrin.gif
Kažkuris sodininkas - kaimynas užsiminė, kad būna vijoklinių braškių. na iš pavadinimo turbūt aišku, kad auga kaip vijoklis, ant kokios nors sienutės, ir dar skanių uogų priaugina smile.gif
Gal turit kuri nors? Ar bent esat kas nors matę?

Jos yra vadinamos remontatinėmis braškėmis. Nusipirkus daigų pavasarį, jau tą pačią vasarą būna uogų. Ir dera iki rudens. Bet kiek žinau šios braškės daigų nelabai daug priaugina ir po poros metų uogos susmulkėja.
Atsakyti
... mąstom gal pušaitėm sidabrinėm,kalninem va kaip jos atrodo,tik prastoka foto,kaip jums tokia mintis,a,patarkit

mačiau kaimynystėje tokiom pušaitėm apsodinta - iš tiesų labai neblogai atrodo, dar ten kampukas prie pat gyvatvorės įvairiais kitokiais spygliuočiais apsodintas, tai tikrai puikiai dera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 balandžio 2006 - 06:44
Mergaičiukės, reikia ir man patarimo ax.gif
Gal kuri auginate, ar bent esate mačiusi tvorą apaugintą vinvyčiais? Man rekomendavo, bet nerandu jokio pavyzduko pažiūrėti, kaip tai išrodo. Ir iš viso: internete nerandu nieko apie vinvyčius verysad.gif gal jie kaipnors kitaip vadinasi?

P.S. tokių kalninių pušaičių gyvatvorė tiesiog nuostabi wub.gif kas turite vietos ir patinka-sodinkite thumbup.gif Vat prie jų dar jei kitos formos ir atspalvio spygliuotį (akcentuką) pritaikius (kaip Jolaxus minėjo) tai išvis pasaka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gritė: 28 balandžio 2006 - 07:05
čia apie vynvytį
Atsakyti
O Dievulėliau, ačiū, Jolaxus 4u.gif kaip aš jo anksčiau neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2006 04 28, 08:53)
O Dievulėliau, ačiū, Jolaxus  4u.gif  kaip aš jo anksčiau neradau  doh.gif

todėl kad ieškojai vinvytis, o turi būto vyvnvytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2006 04 28, 08:00)
Mergaičiukės, reikia ir man patarimo ax.gif
Gal kuri auginate, ar bent esate mačiusi tvorą apaugintą vinvyčiais? Man rekomendavo, bet nerandu jokio pavyzduko pažiūrėti, kaip tai išrodo. Ir iš viso: internete nerandu nieko apie vinvyčius verysad.gif  gal jie kaipnors kitaip vadinasi?

P.S. tokių kalninių pušaičių gyvatvorė tiesiog nuostabi wub.gif  kas turite vietos ir patinka-sodinkite thumbup.gif Vat prie jų dar jei kitos formos ir atspalvio spygliuotį (akcentuką) pritaikius (kaip Jolaxus minėjo) tai išvis pasaka  wub.gif  thumbup.gif

Mano pacios tvora i viena puse is vynvyciu. Ziema tai plika buna, jokio grozio, bet uztat vasara thumbup.gif Sodriai zalia, nepermatoma, uzviso tai per 1 metus. O rudeni koks grozis, kai nusidazo raudonai wub.gif ... Tik lapu paskui daug buna... ax.gif Bet nereikalauja jokios prieziuros, tik nukirpti uglius, kad neapzeltu viskas aplinkui... Reiketu paieskoti nuotraukos. Tikrai labai dziaugiuosi sia tvora...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 28 balandžio 2006 - 14:22
QUOTE(Dukra @ 2006 04 27, 23:48)
Yra gyvatvoriu nuotraukeliu, nedaug bet neblogos ir lapuociu ir spygliuociu. Soltra bendroves puslapyje, atsiverskit, nuotraukos galerijoj, yra ir augalu asortimentas tik nuotraukos nes visur.

Aciu 4u.gif Prisiziurejau visko. O kokios aukscio keniai isauga? Ar sunkiai auginami? Jau tie kankoreziai, grazumelis wub.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif
Na ir man galvos skausmas kuom apsodinti sodybą,nes ji pas  mane kampinė doh.gif Šiaip galvojom tujom,bet labai jų dauk mums reikės,eglėm nenorim,kadagiais mums negražu,mąstom gal pušaitėm sidabrinėm,kalninem va kaip jos atrodo,tik prastoka foto,kaip jums tokia mintis,a,patarkit mirksiukas.gif user posted image

Sveika BITUTE 27,na mano sodyba irgi kampinė, tai kai pirkom,ji buvo apsodinta alyvom, iš pradžių norėjau viską keisti, bet kai sulaukiau žydėjimo ir pamačiau žiedų gausą, tai daugiau ranka nekyla ką nors daryti, tai ir gyvenam daugybės alyvų apsupty. Jos nėr labai aukštos, bet puikiai sulaiko nuo kelio sklindančias dulkes ir praeinantys nemato, kas jų pavėsy baliavoja kartais blush2.gif
Atsakyti