QUOTE(BITUTE 27 @ 2006 04 27, 22:35)
Labukas
Na ir man galvos skausmas kuom apsodinti sodybą,nes ji pas mane kampinė Šiaip galvojom tujom,bet labai jų dauk mums reikės,eglėm nenorim,kadagiais mums negražu,mąstom gal pušaitėm sidabrinėm,kalninem va kaip jos atrodo,tik prastoka foto,kaip jums tokia mintis,a,patarkit
Na ir man galvos skausmas kuom apsodinti sodybą,nes ji pas mane kampinė Šiaip galvojom tujom,bet labai jų dauk mums reikės,eglėm nenorim,kadagiais mums negražu,mąstom gal pušaitėm sidabrinėm,kalninem va kaip jos atrodo,tik prastoka foto,kaip jums tokia mintis,a,patarkit
Gal visai idomiai atrodytu , jei daug vietos turit nes jos tokios ir i ploti ir i ilgi, bet grieztos formos tai nebus, tokia romantisko tipo gyvatvore
As tai apie tujas galvoju, nes jos zalios istisus metus, o ir rusiu ju yra ivairiu, yra tos kur labai aukstos, bet cia seimininku reikalas jei ju negeni tai padrikai auga, bet juk esat mate kai graziai apkarpyta tai graziai ir atrodo. Yra geltonais krastais.
Nors ir kadagiu visokiu yra, bet man kazkaip asocijuojasi kad pas juos vis apacioj prie stiebo plika negraziai atrodo
Yra dar puskiparisiai, jie tokie tarpiniai nei tai tuja nei kadagys.
Pas mano tevus buvo lapine gyvatvore, dabar neatsimenu pavadinimo, vasara tai labai grazu kai suzaliuoja, dar pati genedavau, visi atvaziave girdavo kad grazi gyvatvore , bet ziema tai tik stiebai budavo
Vienzo jau sodint reikia, o mes dar galvojam