Labutis visoms,gal galit man patarti kaip atsikratyti skruzdeliu,visur pilna ir zemeje ir ant augalu.Gal zinote veiksminga priemone pries tuos "gyvunelius"
aš pernai buvau turguj nusipirkus kažkokios specialios skruzdes naikinančios kreidos, kuria pabraižiau aplink duris, tai į kambarius jos nelindo, tai po to tą pačia kreidą ir pievelėj panaudojau - radus besikuriantį skruzdėlyną tiesiog ant jo su peiliuku padrožiau tos kreidos trupinukų ir sėkmingai jos užbaigė savo juodą darbą
Kalvarijų g. turguj prie to įėjimo kur už Žalios stotelės parduotuvės beveik nuolat būna bobulytė siūlanti visokius nuodus nuo skruzdžių, tarakonų ir t.t.
Kalvarijų g. turguj prie to įėjimo kur už Žalios stotelės parduotuvės beveik nuolat būna bobulytė siūlanti visokius nuodus nuo skruzdžių, tarakonų ir t.t.
Dar prisiminiau, kas man labai rūpi
Kažkuris sodininkas - kaimynas užsiminė, kad būna vijoklinių braškių. na iš pavadinimo turbūt aišku, kad auga kaip vijoklis, ant kokios nors sienutės, ir dar skanių uogų priaugina
Gal turit kuri nors? Ar bent esat kas nors matę?
Kažkuris sodininkas - kaimynas užsiminė, kad būna vijoklinių braškių. na iš pavadinimo turbūt aišku, kad auga kaip vijoklis, ant kokios nors sienutės, ir dar skanių uogų priaugina
Gal turit kuri nors? Ar bent esat kas nors matę?
QUOTE(alionke @ 2006 04 25, 15:27)
Labutis visoms,gal galit man patarti kaip atsikratyti skruzdeliu,visur pilna ir zemeje ir ant augalu.Gal zinote veiksminga priemone pries tuos "gyvunelius"
Esu girdėjusi, bet nebandžiau, kad labai gerai padeda mielės. Tipo, patrupinti mielių toje vietoje, kur skruzdės veisiasi. Bet iš praktikos žinau, kad visa blogybė dirvoje. Ar dėl rūgštingumo, ar dėl trąšų trūkumo, bet jos iš vienos vietos persikelia į kitą
QUOTE(Acacia @ 2006 04 24, 13:07)
Na tai gerai
Čia paskaičiau, kad jau pats laikas purkšti, ir išsigandau
Matyt kažką ne taip supratau.
Čia paskaičiau, kad jau pats laikas purkšti, ir išsigandau
Matyt kažką ne taip supratau.
Na as taipurskiu keleta kartu. Kadangi pamaciau,kadkiaulpienesjau sukrove ziedustai jas ir purksiu, be tois kaimyno lenda trilapiai(jei neklystu, tokia bjauri zole kuri pleciasi saknimis, o isnaikinti be galo sudetinga). Dabar pasakysiu kodel. Pernai nupurskiaukai pradejo kiaulpienes skleistis tai tos parazites kol visiskai nudziuvo, dar savaitele zaliavo, paaugo ir seklas subrandino, na spartuoles, tai va prisisejo ir vel. Be to skirtingai gi zoles sudygsta. Nesulauksi kol visos sudygs, nes kol lauksi kitos seklas subrandins ir vel viskas is pradziu. Na cia mano nuomone
As tai mastau gal jau jurginus, kardelius, acidanteras reiktu zemen kist koki savaitgali
QUOTE(Tina* @ 2006 04 25, 20:55)
As tai mastau gal jau jurginus, kardelius, acidanteras reiktu zemen kist koki savaitgali
dar palauk....truputi:)))))
QUOTE(Žuvė @ 2006 04 25, 18:51)
Mačiau pernai mugėj ( Senukų aikštelėj, Kaune), o ir pažįstamas iš užusienio pasakojo, kad jie taip ir pardavimui braškes augina
Na jeigu dar kur nors pamatysit, tai brūkštelkit čia į forumą
Labai jau noriu tokių braškių
QUOTE(alionke @ 2006 04 25, 15:27)
Aš tai žinau du tokius receptukus: 1. Sumaišai mieles su uogene ( naudoju jau arba prarugusia arba supelijusia iš viršaus) užpylu šiltu vandieniu ir palaistau žeme kur skruzdeliu yra. 2. Boro rūgštį ( galima nusipirkti turguje pas baltarusus) sumaišau su cukraus pudrą ir pabarstau žeme.
Kol kas veiksminga.
Idedu foto ir turiu klausimu:
Ar yra sansu atsigauti tai erikai, kur desinej pusej ir levandai per viduri?
Tas kadagiukas pirktas is Maximos, tik kazin ar augs lauke?
Ir tas su ziedukais - erika ar virzis?
http://public.fotki....427_063217.html
Ar yra sansu atsigauti tai erikai, kur desinej pusej ir levandai per viduri?
Tas kadagiukas pirktas is Maximos, tik kazin ar augs lauke?
Ir tas su ziedukais - erika ar virzis?
http://public.fotki....427_063217.html