QUOTE(iride @ 2006 04 24, 19:59)
Pas mane dabar pakampese yra keli kadagiai tai juos pasodinsiu, vienas gulscias kito pavadinimo nezinau kazkoks melsvas, bet del akcento reiktu kazkokio netamsaus pvz. baltoji egle sviesiom virsunelem, ju yra ivairiu rusiu, bet kiek zinau labai nukencia nuo katinu, jei apdaro tai ta puse ir nugelsta,
O nėra kokių priemonių nuo katinų? Neįsivaizduoju nė pati, kas tai galėtų būti, bet ką gali žinoti, gal jau kas ką nors prigalvojo
. Pas mus gali iškilti tokia problema. Ir dar, ar tas kadagys augdamas neužgoš to alpinariumo?
Galima zaliu tinkliuku neaukstu aptvert (Senukuose visokiu yra), jo ir nesimatys ir katinas taip arti neprieis. Jos letai auga tai nemanau kad uzgos.
Papildyta:
QUOTE(svajoklis @ 2006 04 25, 10:01)
Nu7o katinu yra spec milteliai kuriuos paberi i gelyna.Jie nekenkia gelem,bet katinai ir sunys nebeina.
O pas mane nuo velyku lauke zydi naslaites ir narcizai.Gaila bet krokai jau nuzydejo
Nieko sau, pas mane ant pacios saules ir dar tik kalasi
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2006 04 24, 19:17)
Sakot virziai uz erikas lepesni?
Kazin... Kazkur skaiciau, kad erikos vos ne kambarines. Ir pas mane viena po ziemos tokia keista, tie visi ziedukai tokie kaip nudziuve, bet nenukrite. Ar normalu? Ar jau jai viskas?
Man pries keleta metu tokia gelininke is savo patirties pasake, kad jai po ziemos virziai susuto, o erikos ne, tai as ir nusipirkau erikas. Jos pumpuriukus sukrauna per vasara tada tie spurgiukai perziemoje ir ankstyva pavasary pradeda brinkti ir zydi. Bet pas mane vaikas ziema tuos ziedelius nutrupino, nukrapste
, tai dabar plikos sakeles, uztat dar dvi naujas nusipirkau ir pasodintos zydi