Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2006 04 24, 14:44)
gal kas norit plaukiojančių burbulų baseinams su saulės baterijomis (atrodo kadaise buvom čia kažkur apie tai užsiminę) - lėkit į Thomas Philips. Pašilaičiuose buvau, yra po 35 Lt. Gal ir kitur turės smile.gif
vokiškai nesuprantu, bet patiko pavadinimas ant dėžutes: kažkos "kugel...." tipo, kugelis biggrin.gif

Jolaxus, o tai aciu tau aciuks.gif
Tikrai leksiu, nes labai noriu savo prudan ileisti ax.gif
O kokio jie dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 04 25, 08:48)
O kokio jie dydzio?

na panašu kad kokių 15-20 cm skersmens, neatrodo mažučiai labai, baseinėlyje tikrai matysis - pas kaimynus plakiojo pernai - neblogai atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(iride @ 2006 04 24, 19:59)
O nėra kokių priemonių nuo katinų? Neįsivaizduoju nė pati, kas tai galėtų būti, bet ką gali žinoti, gal jau kas ką nors prigalvojo  g.gif .

Štai čia ieškojom ir radom tokį augalėlį, kuris turėtų atbaidyt katinus. Aš užsiveisiau tą "stebuklą". Jis pakankamai lengvai dauginasi. Dar nežinau kaip veiks, ar tikrai katės jį apeis ratu, nes kol šalnos nesibaigė, tai laikau kambaryje. Galiu pasidalinti kokiu ūgliuku. Rašyk AŽ jei pageidautum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 balandžio 2006 - 08:08
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 25, 08:16)
na panašu kad kokių 15-20 cm skersmens, neatrodo mažučiai labai, baseinėlyje tikrai matysis - pas kaimynus plakiojo pernai - neblogai atrodo smile.gif
Papildyta:

Štai čia ieškojom ir radom tokį augalėlį, kuris turėtų atbaidyt katinus. Aš užsiveisiau tą "stebuklą". Jis pakankamai lengvai dauginasi. Dar nežinau kaip veiks, ar tikrai katės jį apeis ratu, nes kol šalnos nesibaigė, tai laikau kambaryje. Galiu pasidalinti kokiu ūgliuku. Rašyk AŽ jei pageidautum.

jolaxus, o man dar iskilo vienas klausimux, o kai pasodinsiu ta margeni, tai ir palikt man ji ten gelyne visam laikui, ta prasme jis daugiametis ir praziemos g.gif
Atsakyti
Nu7o katinu yra spec milteliai kuriuos paberi i gelyna.Jie nekenkia gelem,bet katinai ir sunys nebeina.
O pas mane nuo velyku lauke zydi naslaites ir narcizai.Gaila bet krokai jau nuzydejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 04 25, 10:01)
Nu7o katinu yra spec milteliai kuriuos paberi i gelyna.Jie nekenkia gelem,bet katinai ir sunys nebeina.

Tie milteliai gerai nubaido katinus, bet po lietaus poveikio beveik nebelieka. Vėl reikia iš naujo barstyti. Tai nėra pigu, nedidelė dėžutė kainuoja ~10 Lt.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 04 25, 09:01)
O pas mane nuo velyku lauke zydi naslaites ir narcizai.Gaila bet krokai jau nuzydejo  tongue.gif

o mano krokai dar net neprazydo doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romeo: 25 balandžio 2006 - 09:13
Vakar nusipirkau ''varles auskaru'' gumbeli.Tai dabar sodinsiu.Gal kas zinot ar jie megsta pavesi?Saule apsviecia tik po pietu.
Noriu lietuvisku senu geliu.Nuostalgija matyt pradejo grauzti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2006 04 25, 09:28)
jolaxus, o man dar iskilo vienas klausimux, o kai pasodinsiu ta margeni, tai ir palikt man ji ten gelyne visam laikui, ta prasme jis daugiametis ir praziemos g.gif

Kadangi jį tik šiemet užsiveisiau, tai dar neturiu patirties, bet man atrodo tas šuninis margenis nėra daugiametis. Planuoju prieš užšalimą rudenį įsinešti kokį daigelį ir saugoti patalpoj kitiems metamas
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2006 04 24, 19:59)
Pas mane dabar pakampese yra keli kadagiai tai juos pasodinsiu, vienas gulscias kito pavadinimo nezinau kazkoks melsvas, bet del akcento reiktu kazkokio netamsaus pvz. baltoji egle sviesiom virsunelem, ju yra ivairiu rusiu, bet kiek zinau labai nukencia nuo katinu, jei apdaro tai ta puse ir nugelsta,

O nėra kokių priemonių nuo katinų? Neįsivaizduoju nė pati, kas tai galėtų būti, bet ką gali žinoti, gal jau kas ką nors prigalvojo  g.gif . Pas mus gali iškilti tokia problema. Ir dar, ar tas kadagys augdamas neužgoš to alpinariumo?

Galima zaliu tinkliuku neaukstu aptvert (Senukuose visokiu yra), jo ir nesimatys ir katinas taip arti neprieis. Jos letai auga tai nemanau kad uzgos.

Papildyta:
QUOTE(svajoklis @ 2006 04 25, 10:01)
O pas mane nuo velyku lauke zydi naslaites ir narcizai.Gaila bet krokai jau nuzydejo  tongue.gif

Nieko sau, pas mane ant pacios saules ir dar tik kalasi g.gif

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2006 04 24, 19:17)
Sakot virziai uz erikas lepesni?  g.gif Kazin... Kazkur skaiciau, kad erikos vos ne kambarines. Ir pas mane viena po ziemos tokia keista, tie visi ziedukai tokie kaip nudziuve, bet nenukrite. Ar normalu? Ar jau jai viskas?

Man pries keleta metu tokia gelininke is savo patirties pasake, kad jai po ziemos virziai susuto, o erikos ne, tai as ir nusipirkau erikas. Jos pumpuriukus sukrauna per vasara tada tie spurgiukai perziemoje ir ankstyva pavasary pradeda brinkti ir zydi. Bet pas mane vaikas ziema tuos ziedelius nutrupino, nukrapste cray.gif, tai dabar plikos sakeles, uztat dar dvi naujas nusipirkau ir pasodintos zydi smile.gif
Atsakyti
kažkada minėjau, kad ERBI nusipirkau tokius įdomius vazonus kokiai gėlytei pasodinti ir terasoj ar prie baseinėlio pastatyti. Šiandien vėl per tą parduotuvę prasibėgau ir yra tų vazonų, tai ėmiau ir spragtelėjau - gal kas susigundysit pamatę vaizdelį. Kaina - 6 Lt
Atsakyti
Prisipirkau vakar visokių daugiamečių gėlių sėklų smile.gif Pirmieji metai man, kai gyvenu savam kieme, tai eksperimentuosiu smile.gif
Ar dar ne per anksti sėti gėles lauke? Ant pokelių parašyta sėti IV-V mėn. Bet tos šalnos naktį - gal geriau dar palaukti, kol jos baigsis?
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2006 04 25, 11:33)
Vakar nusipirkau ''varles auskaru'' gumbeli.Tai dabar sodinsiu.Gal kas zinot ar jie megsta pavesi?Saule apsviecia tik po pietu.
Noriu lietuvisku senu geliu.Nuostalgija matyt pradejo grauzti. g.gif

Kas čia per auskarai? Kaip atrodo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 25, 15:04)
kažkada minėjau, kad ERBI nusipirkau tokius įdomius vazonus kokiai gėlytei pasodinti ir terasoj ar prie baseinėlio pastatyti. Šiandien vėl per tą parduotuvę prasibėgau ir yra tų vazonų, tai ėmiau ir spragtelėjau - gal kas susigundysit pamatę vaizdelį. Kaina - 6 Lt

Labai gražūs vazonėliai, gaila aš ne vilnietė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2006 04 25, 15:10)
Prisipirkau vakar visokių daugiamečių gėlių sėklų smile.gif Pirmieji metai man, kai gyvenu savam kieme, tai eksperimentuosiu smile.gif
Ar dar ne per anksti sėti gėles lauke? Ant pokelių parašyta sėti IV-V mėn. Bet tos šalnos naktį - gal geriau dar palaukti, kol jos baigsis?

Ir man pirmi metai kai sodininkauju, daržininkauju, bet aš tai lauksiu kol šalnos preis smile.gif
Atsakyti