Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Regila @ 2005 09 12, 21:42)
Jolaxus,rykstene gyvatvorei nebus labai gerai,nes jos sakos nera tvirtos-isvirs i sonus.Patikimiau aukstaugiai astrai tvorai.Pasiziurek mano daugiameciu geliu albume,kaip tik jame rasi(ji kaip tvora).Adresas:
http://pg.photos.yah...m/ph//my_photos

Labai ačiū už komentarus. O kiek daug ir kokių gražių gėlyčių tavo albume thumbup.gif
na dėl gyvatvorės aš dabar svarstau laikinos gyvatvorės klausima - ar čia gyventi kol kas be jos kaip iki šiol ar pasodinti kažką tokio, ką vėliau nesunkiai galima būtų pakeisti nuolatiniais augalais. O astrai man labai patinka, tik kad jau turiu žemaūgiais apsodinusi visą pakraštį palei įvažiavimą, tai gali būti šiek tiek per daug vienos rūšies.
Atsakyti
Tai kaip tik geras derinys:aukstaugiai ir zemaugiai.Sie bent tvirti.Musu sode viena puse apsodinta aukstais,rudeniop sodinsim priekine dali to paties sklypo.Gali uzsukt vel i mano albuma,yra papildymas nuotrauku.
Atsakyti

Regila, o is kurio miesto tu? JEi kazka issirinkus noreciau pirkit...
Atsakyti
As is Alytaus,bet kai susirenka kiekis uzsakymu-atvezam ir i Vilniu,ir i Kauna.Uzsuk i KITA (kaip Flora).Ten rasi mano nauja skelbimuka,kuriame israsyti adresai mano foto nuotraukeliu,kuriose galesi pasidairyt kokius augaliukus auginu,kokiu galima noret.Taip pat yra idomiu darzoviu foto,kuriu seklu turesiu ar jau turiu..Sie albumai laiks nuo laiko bus papildyti naujom nuotraukom,tad laiks nuo laiko ir uzsuk(jei domins).
Atsakyti
Del tulpiu aisku ax.gif Tik del musu oru nelabai. Sekmadieni salnas jau zada blink.gif

Reqila, labai grazus tas albumas. O gal tu turi kokiu retu kaktusu ar orchideju? Tavo atsiustu kaktusiuku foto gavau, bet viska daugmaz turiu.
Atsakyti
Kaktusiuku turiu tik tai ka metei.O retu gali pasiulyti Roventa.Jos kolekcija liuksusine ir placiausia.Ji ir orchideju kazkokiu turi.Ji tik ka sejinukus pardavinejo.Parasyk jai zinute,gal dar nebus visko issipardavus.
Mano daugiausia-daugiameciai ir egzotika.O kambariniai tik kaip priedas,kad neuzmirsciau jog ziema irgi reikia kazka veikt:))
Atsakyti
Aisku smile.gif
Atsakyti
Tina,o kokiu kaktusu tavoj kolekcijoj truksta?Galeciau pas draugus kaktusistus pasiteiraut.As jau neturiu galimybiu noret..klivijos visas isstumia,nes sios auga,dideja..Todel "atsigriebiu"sode,su ten auginamais augalais..
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 09 08, 12:17)
Merginos, patarkite,kokius augalus gyvatvorei pirkti? Ir kada geriau pradeti sodinti gyvatvoria: ar pavasari, ar rudeni???? ax.gif

Geriau sodinti pavasarį,čia iš savo patirties.Sodinau tujas vienoje pusėje rudenį,kitoje pavasarį.Tai rudenį kelios neprigijo,ir jei žiema daug sniego tai gali gležnas šakelias aplaužyti.O pavasarį sodintos thumbup.gif ,tik palaistyti dažniau reikia.
Atsakyti

O as dabar nezinau ka daryti. Sugedus masinyte, negalim nuvaziuoti i soda niekaip ir pasodinti tujas.. Kol kas laikau balkone, palaistau.....
O ziurekite, nieko tokio, jei per ziema namie palaikyciau (pasodinus i vazonus)? Nes kazkaip bijau, kad salnos prasides...

Aisku bandysim sodinti (nes jau nupirktos).... g.gif g.gif g.gif Kaip cia viskas nelaiku man.... O tiek planu turejome...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 09 15, 08:25)
O as dabar nezinau ka daryti. Sugedus masinyte, negalim nuvaziuoti i soda niekaip ir pasodinti tujas.. Kol kas laikau balkone, palaistau.....
O ziurekite, nieko tokio, jei per ziema namie palaikyciau (pasodinus i vazonus)? Nes kazkaip bijau, kad salnos prasides...

Aisku bandysim sodinti (nes  jau nupirktos).... g.gif g.gif g.gif Kaip cia viskas nelaiku man.... O tiek planu turejome...

Man atrodo geriau nuvežti į soda ir pasodinti.O kur tu tuos vazonus laikytum,man rodos daugiau išgelbėtum pasodinus į vietą,o ne į vazonus.
AŠ NORIU SODINTI AKTINIDIJAS,PATARKIT AR VERTA,TOKIE ORAI g.gif ,GAL PAVASARIO PALAUKTI.JAU DABAR KAIP IR REIKĖTŲ SODINTI g.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 09 15, 10:15)
Man atrodo geriau nuvežti į soda ir pasodinti.O kur tu tuos vazonus laikytum,man rodos daugiau išgelbėtum pasodinus į vietą,o ne į vazonus.
AŠ NORIU SODINTI AKTINIDIJAS,PATARKIT AR VERTA,TOKIE ORAI g.gif ,GAL PAVASARIO PALAUKTI.JAU DABAR KAIP IR REIKĖTŲ SODINTI g.gif

Aktinidijas galima ir dabar sodinti jei tik per pora savaiciu salnu nenusimato. Galima jas ziemai pridengti. Siaip neturetu nusalti.
Atsakyti