Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Romeo @ 2006 04 21, 13:08)
O tai iskast neiseina g.gif

va va kasėm ir mes,bet jos kažkaip atauga bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Matyt ne viska iskasat, keistas gajumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 21, 23:14)
Matyt ne viska iskasat, keistas gajumas  g.gif

Taip, matyt lieka šaknų ir atželia.

Ar kas nors sodinote gyvatvorę, vyras užsimanė apsodinti, kad nuo gatvės nesimatytų kiemas, tai dabar galvojam kuom g.gif
Atsakyti
Na ,kad tos rozes pas mane kaip pikzoles visur prisodintos.(pirkom nama su visu ''turtu''). blink.gif Aplink gal 12 krumu.Tad man noretusi dar kazkokiu kitu gelyciu,lengvesniu.
Del kasimo tai neissikasa,nes saknys ilgos ir visur suleistos,o beto ir nerealaus storumo.
Va sendien nupirkau milteliu kelmams naikinti tai ir tas roziu kelius krumus apiplisiu,gal sues g.gif .

O del gyvatvores tai pas mane ersketrozes uzsodintos.Apkarpom kaip tvora ir viskas. visai patogu.Tik kaip ir tos rozes visur pleciasi. schmoll.gif greitai ir isnaikint paskui sunku.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 21, 18:12)

dar klausimukas - po kiek laiko, nupurskus rundapu, nudziuva zoles ir jau galima nurauti jas? planuoju daryt kokiu 3 bent purskimus kai sudigs. Kad tikrai nunuodyt. Tik bijau rozems nepakenkt ir rododendrui. O tada mulcuot.

ne visas žoles vienodai veikia.bet jei trys purškimai g.gif thumbup.gif pradės žaliuot ir purkšk
Atsakyti
Uch greiciau tegul pasirodo nelabosios gun_smilie.gif gana man to ravejimo karsta.gif ryte nuravi, vakare ziu jau kyso vel.
Papildyta:
Tiesa, ka gero pirkot mugej prie Senuku?
Atsakyti
Visokio gėrio mugėj buvo, ypač patiko eilė prie rožių, apie 30 žmonių ohmy.gif
Bet kainos tikrai geros thumbup.gif labai daug kas pirko medelius, krūmelius.
Atsakyti
Maniskis tai pirko baltaja eglute, kukmedi, riestutmedi, man violetine roze, 2 kaktusus. Dabar tik laukiu kada greiciau pasveiksiu. Ir galesiu darbuotis lauke.
Atsakyti
As ir galvoju Tina kada tu darbuojies lauke, nes vis bendrauji. As turiu tik 5 arus, bet kai pradedu knistis tai ir pabaigos nesimato (teisybe pasakius viskas cia per ta pedantizma) smile.gif
Papildyta:
Dar pamirsau paklausti kaip manot o gelytes ir braskes jau sodinti galima.
Dar kas nutiko. Ieskojau kur tulpes pasidejaugalvojau per tuos remontus busiu ismetus, o pasirodo kad neiskasiau, bet kad pridygo chaosas,kaip manot turbut nezides sad.gif . Ir kaip as taip?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 04 22, 20:23)
Dar kas nutiko. Ieskojau kur tulpes pasidejaugalvojau per tuos remontus busiu ismetus, o pasirodo kad neiskasiau, bet kad pridygo chaosas,kaip manot turbut nezides sad.gif . Ir kaip as taip?

Nepyk bet lotuliukas.gif Siaip mano mama tulpiu neiskasa, jos perziemoja ir vel islenda. Zydet tai tikrai zydes jau jei islindo. Bus grazus chaosas wub.gif
Atsakyti
Tulpiu ir mes neiskasinejam.Siandien pastebejau pumpuriukus.Vadinasi-greit zydes.
Atsakyti
Sveikos merginos

Noriu patarimo.
pernai pasistateme nama ir nespejome jau aplinkos aptvarkyti. Siemet puse sklypo dar stovi sudziuve Skieciai ar kaip ta zole vadina. Kol nepradejome statyti tvoros noretusi senaja velena su tais skieciais isnaikinti. Kaip manot kaip geriau? Sako buna kazkokie traktoriukai mazi, bet kur juos gauti, kur gali nuimti ta velenos sluoksni. Kaimynas galvoja Raundapu purksti. Gal galite kas patarti kaip geriau davesti visa tai iki zalios vejos?

Atsakyti